Windows phone na android

Informácie o software, ankety...
kuboslav264
Novice
Novice

Windows phone na android

Príspevok od používateľa kuboslav264 »

Zdravim, chcel by som sa spytat ci nahodou nemate niekto skusenosti preistalovat OS windows phonu na android?
Nedavno som totiz dostal HTC Windows phone 8S
Za pomoc dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows phone na android

Príspevok od používateľa hojko »

To ma byt hadam vtip toto, vsak??? Radsej ten telefon predaj a kup si nieco s Androidom. Portovat Android na nejaky WP telefon, to je trochu zvlastne. Pozri sa na XDA forum, ale myslim, ze aj tam to zabalili ked to skusali.
FreeFeeler
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows phone na android

Príspevok od používateľa FreeFeeler »

Dá sa dať na ten mobil len android 2.3.1 ale ti bude stále padať OS a niekedy ti nebude reagovať touchscreen.. A je veľká pravdepodobnosť že pri inštalácii sa ti brickne mobil (sekne pri boote) a ako začiatočník bude ťažké ho znova spojazdniť.. Reklamácia sa nevzťahuje na brick pri zmene OS takže ti s ním nič nespravia a oprava stojí okolo 40-80 € (teda ak bude niekto ochotný ho opraviť)... Ja ti radím rovnakú vec ako hojko.. Predaj ho za takých 150-190 € a kúp si nejaký s androidom.. Ja mám Prestigio 5400 DUO s androidom 4.1.2 a s jadrom 3.4.0.. Všetko šlape ako má len baterka sa moc vybíja po hraní... Inak ti vydrží dlho.. A to len za 96,99 €.. Dá sa nájsť parádny mobil za 150 € .. Stačí len hľadať :)
Napísať odpoveď