Ako si písať s babou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ERES
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Ako si písať s babou?

Príspevok od používateľa ERES »

Už dlhšiu dobu si píšem s jednou super babou. Nestretávame sa lebo býva mimo mesta. Vo viacerých veciach sa naše názory spájajú. Teda ešte sme nenašli tému v ktorej by sme sa nezhodli. Snažím sa s nou písať cez fb čo najčastejšie. No často krát sa stane že jej prvý napíšem no odpovie buď pod dlhšej dobe ale vôbec. A ja muśim napísať viac správ za sebou aby odpísala. To je jeden problém. Druhý je že sa nám nejako minuli spoločné témy. Neviem nejako nadviazať rozhovor na doteraz medzi nami ne rozoberanú tému. A neviem či ju príliš už aj neotravujem s tými správami.
Ako by ste v takejto situácií pokračovali?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ako si písať s babou?

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chyby v tvojom písaní
1. moc casto snou píšeš a neprenesieš vás písomný kontakt do osobneho kontaktu
2. nepíš jej zakaždým prvý nechaj nech ti ona napíše prvá, ak chce ti napíse,ak nie v ten deň tak napíse za niekolko dní.
Ak nenapíše vobec, nechce si uz s tebou písať.
3. asi na nu tým písaním moc tlačíš...ty jej pošleš niekolko správ za sebou a ona neodpisuje
a) bud nemá v ten moment čas odpisovat
b) nechce ti odpísat
c) na FB vedia blbnut správy ze napíše ti a pritom neodošle tu jej správu alebo nezobrazí
4. mozno si uz píše s nejakým iným chalanom ktorý asi uz vie ako na to a boli mozno aj vonku spolu,ale to sa asi nedozvies.
A co urobit? ubrat s písaním a volat ju von ak odmietne skus neskor este raz ju zavolat ak bude odozva negatívna alebo ziadna kašli nanu hladaj inú.
ERES
Amateur
Amateur

1- Ja nemám problém rozhovor dotiahnuť do reality. Lenže mám strašne málo priestoru sa s nou rozprávať mimo fb. Býva inde ako ja...
Už som ju raz pozval na brčko (aj ona húli) a odpovedala že v pohode a pôjde.
Napísal som jej toto:
JA - "Ja sa tesim ked si navarime spolu :) "
ONA - "Jaaaj no hej :) "
Myslím, že je to nejaký ten úspech a začiatok...:) Inak ďakujem za odpoveď.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

nepozývaj ju na "brčko" v nedohľadne, ale dohodnite si presný dátum a čas, kedy jej to vyhovuje a pod.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Si ty ina RomanTycka. Povedz mame nech ti da na autobus a hurá za nou.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Nechcem ťa odrádzať, ale úspech by bol, keby ti napísala "Kedy?" / "Kde?"...takto ti v podstate napísala to, čo musela :) (čo mala napísať "jaaaj, no nie"?)
Každopádne skús počkať či napíše sama niekedy. Ak hej, zavolaj ju na kofo ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ERES

to ze si pisete neznamena zatial vobec nic,rovnako ako stebou moze byt v kontakte s dalsimi 5timi chalanmi.Skus na nu trochu zatlacit s tym stretnutim, aby ste sa aspon na zivo videli a obom bolo jasne ci iskra prebehla alebo ani nie..iba si stale pisat je o nicom..
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Základ v tom, keď chceš vytvoriť príťažlivosť u akejkoľvek ženy je taký, že by si mal byť pre ňu atraktívny. Atraktívny je však veľmi široký pojem a pre každého môže znamenať niečo iné. Vo svojej podstate je niečím príťažlivý každý jeden človek, s niekým je sranda, niekto je pekný, niekto je inteligentný, iný zase zhovorčivý, úprimný alebo ochotný. Tých dobrých vlastností je neúrekom, preto by si mal dobre poznať sám seba. Toto je veľmi dôležité, poznať sám seba, svoje :plus: aj :minus: a potom na nich stavať, či už medziľudské vzťahy alebo život. A prečo, lebo vieš kto si a vieš ľuďom a obzvlášť ženám niečo ponúknuť. Pretože povedzme si úprimne, pokiaľ nebudeš pre ňu kvázi prínos v živote, nebude ti venovať svoju pozornosť. Znie to síce hrozne, keď sa na to pozrieš extrémnym pohľadom, no nie je to až také zlé. Stačí, že budeš pre ňu aspoň maličký prínos, tj. odreaguje sa s tebou alebo čokoľvek iné. Ona ti dá za to pozornosť a neskôr aj čosi viac :twisted: .

Ako som písal, že potrebuješ poznať sám seba. Vieš prečo? Presne preto, aby si nepôsobil nenútene. Napríklad, keď jej aj napíšeš viac správ po sebe, vieš sa odvolať napr. na to, že: Sorka, že toľko vypisujem, vieš ja som taký zhovorčivý kktko čo by len kecal :lol: . A máš to, neklameš, lebo je to pravda, si vtipný a máš nadhľad. No druhá vec je, že so záujom to nesmieš preháňať, žena potrebuje voľnosť. Vždy jej daj len taký kúsok lana, aby sa udržala. Ty jej ukážeš, že si taký a taký, jej sa to zapáči a bude chcieť viac. Zase jej podáš kúsok lana, napr. pozvaním von, ktoré ty navrhneš a ona sa buď chytí alebo padne a tým žiaľ Bohu nespravíš nič, lebo taký je život. Jednej sa ľúbiš a druhej nie :) . Takže môj recept: Menej záujmu, viac zábavy a uvoľnenosti. A zostaň nad vecou, je to len jedna z mnohých, nech je aká chce, isto sa dakde túla jej podobná a možno lepšia. Takže zapracuj na príťažlivosti a neexistuje, že von nepôjde :wink: .
ERES
Amateur
Amateur

Ďakujem za rady. :) ďííky chalani...:)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict