Mrzne notebook
Re: Mrzne notebook
rochedo - teraz som pustil memtest, ale len na nejakych 20-30 minut, kym bolo Pass: 1 Errors: 0 ... potom to sice islo este dalej, ale pisalo mi, ze ziadne chyby, pre ukoncenie stlacte Esc
heker - myslel som to tak, ze aj bez instalacie ovladacov ide vsetko - zvuk, wifi, bluetooth, funkcne klavesy atd ... ale seka stale
FreeFeeler - neviem presne, musel by som pohladat, ale este je v zaruke par mesiacov urcite. Preco by mi bola zaruka k nicomu ? Zato ze som preinstaloval OS mi hadam nemoze padnut zaruka. parametre su: intel i5-3210M, 4GB RAM, 610M
heker - myslel som to tak, ze aj bez instalacie ovladacov ide vsetko - zvuk, wifi, bluetooth, funkcne klavesy atd ... ale seka stale
FreeFeeler - neviem presne, musel by som pohladat, ale este je v zaruke par mesiacov urcite. Preco by mi bola zaruka k nicomu ? Zato ze som preinstaloval OS mi hadam nemoze padnut zaruka. parametre su: intel i5-3210M, 4GB RAM, 610M
-
FreeFeeler
Light Expert
keď ti sekne pc tak sa ti odpojí na pár sekúnd myš ?
nie, mys funguje .. dokonca niekedy viem aj raz minimalizovat okno, alebo napriklad cez alt+tab prepnut okno, ale iba raz, potom sekne aj to.
-
FreeFeeler
Light Expert
Akú dobu ti fungoval v poho ?
doteraz mi toto nikdy nerobilo, odkedy ho mam
-
FreeFeeler
Light Expert
Pri inštalovaní win 8.1 sa ti zachovali údaje ?
A ešte pozri procesy a daj mi screen procesov a screen resource monitoru CPU
A ešte pozri procesy a daj mi screen procesov a screen resource monitoru CPU
ake udaje ? Naformatoval som particiu, tak sa mi nezachovali udaje.
A k comu toto pomoze ? -> (otvorene 3 zalozky vo FF + pidgin)
A k comu toto pomoze ? -> (otvorene 3 zalozky vo FF + pidgin)
Este by som na tvojom mieste skusil spustit na notebooku Ubuntu z USB kluca. Trochu sa pohrat so systemom ci ti tam bude tiez mrznut. Ak nie tak potom je mozne vylucit problem s hardverom.
No skusim.
Sprav si boot CD SeaTools a skús otestovať disk.Je to pre Seagate disky ale ja to používam aj na iné značky.
http://www.seagate.com/support/download ... os-master/
http://www.seagate.com/support/download ... os-master/
Dobre, akurat som stiahol Ubuntu, skusim teda, ci sa bude zasekavat a potom to od Seagate (mam Toshiba disk)
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 22:07)
No, Ubuntu z USB kluca islo riadne, nepostrehol som, ze by sa zasekavalo. A ten program od Seagate mi nechce nabootovat z USB.
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 22:07)
No, Ubuntu z USB kluca islo riadne, nepostrehol som, ze by sa zasekavalo. A ten program od Seagate mi nechce nabootovat z USB.
Seagate daj na CD.Je to ISO,tak to pripoj k nejakej virtuálnej mechanike a daj kopírovať na CD.
Ja nemam mechaniku v notebooku
vsetko bootujem z usb. Windowsy aj ubuntu mi nabootovalo bez problemov, aj memtest ... ale toto nejde.