caute skuasl som podla nejakeho navodu ze dumou na ceruzke odstranim je*** skrabanceky na mobile na displeji tak som skusal suchat na jednom mieste gumou na displej ale samozrejme nepomohlo namiesto toho mi tam ostalo ako keby take mastne miesto alebo ako by som to nazval proste ked utrem displej vlhkou handrickou tak vsade je voda rovnomerne len na tomto mieste sa ako keby vpila na jedno miesto... CO som mohol pokazit ? Ako sa to da opravit ?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 2:04)
voda sa vsade premeni na kvapocky a ako keby stekala len na tomto mieste nie ostane tam taky cierny flak... Mysliete ze som zgumoval nejaku ochrannu vrstvu je to mozne ?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 2:09)
Po displeji sa kvapka vody krasne smika a ked pride na toto miesto tak sa voda roztece do stran...
Mobil - vygumovany displej
-
qwerty-xyz
Re: mobil
lebo guma na ceruzke, nie je LEN guma, je tam aj zmes malych krystalikov, ako keby piesku, aby sa grafit dal z papiera lepsie vysmirglovat, nie len vygumovatason niektore ceruzkove gumy to tak mali, ked to ma aj tvoja, tak ti potom sklo na displeji musi vyzerat ako vypieskovane, take neprehladnejsie na tom mieste, nie je uz cire, ak mas toto tak si v keli, pretoze ta guma spravila stivky mikroskrabancekov na danom mieste, a to je beznadejne.
zdroj nenajdem, ale vsimol som si to v niektorych gumach na ceruzkach.
zdroj nenajdem, ale vsimol som si to v niektorych gumach na ceruzkach.
Re: Mobil - vygumovany displej
Boze ludia co to skusate
... no máš po displeji. To je ako keby si po nom presiel jemnym smirglom ...
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to uz mozes pogumovat cely, nech to nevyzera blbo taky flak 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn a budeš mať ''matný'' display
Ono ešte existuje taká pasta. Ono to nie je na mobil ale na predné svetlá od auta.
Posledne som brúsil škrabance na svetlách, najskôr šmirgeľ, potom jemný šmirgeľ ale svetlá ostali matné, nepriehľadné. Potom som to prebehol tou pastou a boli krásne ako nové. Neviem ako sa tá pasta volá, ale našiel som to v jednom obchode s auto doplnkami. Proste pasta na odstraňovanie škrabancov na sklených čelných svetlách.
Ono ešte existuje taká pasta. Ono to nie je na mobil ale na predné svetlá od auta.
Posledne som brúsil škrabance na svetlách, najskôr šmirgeľ, potom jemný šmirgeľ ale svetlá ostali matné, nepriehľadné. Potom som to prebehol tou pastou a boli krásne ako nové. Neviem ako sa tá pasta volá, ale našiel som to v jednom obchode s auto doplnkami. Proste pasta na odstraňovanie škrabancov na sklených čelných svetlách.