Priecinky a subory sa nedaju vymazat - virus?
Priecinky a subory sa nedaju vymazat - virus?
Dobry den! Mam taky problem, ze ked chcem nejaky priecinok/subor vymazat z plochy, tak to nejde, vypisuje toto:
//obrazky vkladaj do priloh
Cim to moze byt? Virus, ci?
// Sorry, uz som dost davno nebol na fore, takze neviem, ze obrazky sa ako postuju, ci do code, alebo normalne, tak prosim upravte si ten link, ak je to zle.
Dakujem
//obrazky vkladaj do priloh
Cim to moze byt? Virus, ci?
// Sorry, uz som dost davno nebol na fore, takze neviem, ze obrazky sa ako postuju, ci do code, alebo normalne, tak prosim upravte si ten link, ak je to zle.
Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Priecinky a subory sa nedaju vymazat - virus?
Skus program Unlocker.
No dobre, ale bolo by to velmi nepohodlne pre mna vymazavat subory (napr. ak nahodou vytvorim nejaky .txt) cez safe mode, alebo cez nejaky program. Ja by som chcel tak ako to bolo doteraz: Delete, a uz je v Kosi.
//Nepomohol ani Unlocker, subory este stale su na ploche
//Unlocker pomohol, ale len po restarte, takze nic moc, lebo ked chcem napr. zmazat jeden prazdny dokument, tak je to dost nepohodlne cez Unlocker plus este aj restart
//Nepomohol ani Unlocker, subory este stale su na ploche
//Unlocker pomohol, ale len po restarte, takze nic moc, lebo ked chcem napr. zmazat jeden prazdny dokument, tak je to dost nepohodlne cez Unlocker plus este aj restart
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Treba hladat v com je problem, ze ci virus, spyware alebo nieco. Cize najjednoduchsie je oskenovat cely pocitac a potom ist dalej. V nudzovom rezime ti ide mazat normalne??? Skusal si vytvorit novy uzivatelsky ucet, ze ci to bude pretrvavat aj na novom ucte???
No tak skusim ten scan za virusmi najprv, lebo nove uzivatelske komto sa mi nechce vytvarat plus nastavovat
Dostanes radu a nechce sa ti skusit nove konto? Tak sa trap a hladaj problem dalej.
Problem vyrieseny, pomohli mi na viry.cz, ale kazdopadne dakujem Vam za ochotu + pomoc 
Tak napíš ako sa ten problém dal odstrániť.