Tak tento raz moja sestra si vymyslela ze chce pozerat v TR slovenske programy a cez satelitny prijmac pretoze ma nejaky Atlanta box. Problem je taky ze aku kartu kupit aby to fungovalo alebo co odporucate ci uz IP TV alebo iny satelitny prijmac a ked uz sa da tak legalne lebo kupovat karty u nas a brat ich do zahranicia je zevraj nelegalne.
Cena nehra rolu lebo ja to neplatim.
Dakujem vsetkym za pomoc kazdemu kto napise a poslem mu
Presnejsie Istanbul.
Maju doma nejaku IP TV ale nefacha to tak ako ma aj ked maju optiku doma tak neviem a ze radsej by chcela cez ten satelit to riesit a podobne.
Sorry za vyjadrovanie sa v tejto veci, ale nepoznam tieto pojmy lebo s nimi nepracujem a nemam skusenosti.
No v instanbule to bude ltt, ale podla mapy, ktoru dal beardie by tam este signal chytit mala. A ina moznost ako "nelegalne" asi nebude. Musis kartu prihlasit na slovensku adresu a potom ju zapojit v instanbule. Samozrejme terba aj "tanier" nastavit presne na satelit, ktory pozadujes (astru).
Slovenske TV kupuju takmer vsetky prava len na uzemie SR, takze legalne by nemali vysielat mimo nasho uzemia.
myslim ze naposledy mi hovorila ze maju 4 satelity a 1000programov...ale stahovali sa a teraz neviem kde je zase problem ale predtym im to zamrzalo a kade co...takze neviem ozaj ako to riesit
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2014, 15:43)
ak kupia taketo nieco a daju to do toho atlanta boxu tak to pojde ? lebo teraz mi pise ze satelity maju a vsetko funguje len im treba tu kartu. http://www.agem.sk/produkt/cam-modul-ir ... 49252.html
Kup si skylink kartu registruj na seba a posli sestre do Turecka. Mozes kupit aj pouzitu kartu na bazosi ich mas plno. Kupuj len kartu skylink-ice ta ide vo vsetkych prijmacoch . Za 20eur to je servisny poplatok ma 35 SK+CZ programov na 1 rok.
Nelegalne je taky cudny vyraz. To je ako keby ta mali zavriet za to ze kukas SK kanaly mimo SVK. Toto by som urcite neriesil a poriesil to. Parabolu ale treba poriadnu. Minimalne 80tku ale pre pocit pokoja aj stovecku.
PROCHY 603 - zabudol si na minimalne 4 dalsie smajle, onicom
wladas napísal:Tak najprv by som vyskusal tu kartu do klasickeho portu ci pojde. Ak nie tak az potom poriesit ten CAM modul Irdeto.
takto ja absolutne neviem co mam kupit kde mam kupit...bol by dobry jeden link ze toto kup a hotovo...Nevyznam sa v tom naozaj sestra ma Atlanta prijmac a to je cele
hej len nikto nevie, či dokáže jej prímač čítať karty irdeto
ak nemá vôbec podporu irdeto kariet, tak fungovať nebude, jedine CAM modul pre kartu irdeto ale to zas musí mať CAM slot.
chcelo by to presne vedieť typ satelitného prímača a potom sa dá presne radiť čo treba.
treba zistiť, či ten ich satelitný prímač podporuje Irdeto, ak áno potrebujú iba skylink kartu, ak nie tak potrebujú CAM irdeto + skylink kartu do toho.
asi tak by som to vysvetlil
A skylink treba zaregistrovať a zaplatiť servisný poplatok na rok asi 30€ a máš základnú ponuku kanálov.
Ono to nie je zložité, len ťažko sa odpovedá ak nevieme čo má a čo nemá.
Ten CAM modul nemá, lebo sa páta, že ak kúpi tak či im to pôjde, nepôjde lebo treba najskôr skylink kartu. ten cam modul je niečo ako redukcia aby si tomu správne rozumel.