Ukoncenie vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Ukoncenie vztahu

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdravim,vedel by mi niekto povedat ako ukoncit vztah ktory je zalozeny len na sucite a lutosti tak aby to ten druhy zobral v pohode?...
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ukoncenie vztahu

Príspevok od používateľa vonjose »

Hojne informácií si poskytol...
"V pohode" to asi úplne nezoberie ak sám(a) nechce ukončiť. Je potreba podať rozumné argumenty, prečo ten vzťah nemá význam naťahovať, napr.: máš malý príjem, slabú erekciu, si tučná, si plešatý, ženatý apod. :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Neexistuje vhodný a bezbolestný spôsob, ako ukončiť vzťah, ak v ňom aspoň jeden toho druhého miluje. Skôr by som povedal, že dôležité je to čo najmenej naťahovať, lebo potom to rozhodovanie už bude len ťažšie. Racionálne argumenty síce sú použiteľné, ale sklamanie neodstránia ani nijak neznížia.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Rozchod vie druhý brať v pohode iba vtedy, ak mu na tom vzťahu a druhom človeku nezáležalo..
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

ide o to ze holka sa dala len z lutosti do kopy s typkom ktory ju chcel a teraz nevie ako s toho vycuvat lebo sa boji ze chalan si nieco spravi...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

O tomto by som vedel rozpravat...... Pozor na to, niekedy je psychika pubertiaka koli zenskej dost nalomena na to, aby sa vyhrazky stali skutocnostou....
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

nieje to pubertiak, no zase byt s niekym kvoli citovemu vydieraniu je blbost
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Kazdy musi pochopit, ze v prvom rade musi byt vo vztahu stastny on sam. Ked nebude stastny, nemoze robit stastnym toho druheho. Zijes si svoj zivot, pozeras v prvom rade na seba, potom na toho druheho. A nehovorte mi, ze to tak nieje, ze ste schopny trpiet nestastny vztah cely zivot len preto, "aby si ten druhy nieco neurobil", " lebo ho mam rad" atd.
Musi sa s nim porozpravat a vysvetlit mu tieto veci. Iste, kazdy bude nahnevany, ked sa s nim druhy rozide, ale casom sa cez to prenesie. Sme ludia a vsetci so vsetkymi nebudu dobre vychadzat..nikdy.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

A ona zodpovedá za jeho správanie? Nie! Žijeme v slobodne spoločnosti a keď si niečo "spraví" tak si to spravil on sám a nikto iný za to nenesie vinu. Ak je taký, že jej hovorí, že si niečo spraví tak taký človek si v živote neublíži. Ak by mala ale silné podozrenie, že si niečo spraví tak nech ho nahlási niekde na psychiatriu, políciu a podobne. Nemôže predsa celý život trpieť. Život je len jeden a každý okamih života treba naplno využiť.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Este tu je moznost nechat sa znenavidiet a vyspekulovat to tak, ze vlastne ona chce nechat teba a nie ty ju.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Nie nevedel, pretoze nic take ako bezbolestna metoda ukoncenia vztahu neexistuje. Pri rozchode ludia trpia, cim skor to s nim skonci, tym skor ho to prejde. Ak je natolko blby aby bol prenho rozchod zamienkou pre sebaposkodzovanie, tak nech tak ucini, o blbca menej. A kamaratke odkaz ze je tiez poriadne blba, davat sa s niekym dokopy len preto ze ju chcel :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

poslat do haja babu, ktora sa uz predtym pokusala spachat samovrazdu bolo tazke, ale podarilo sa. mal som strach, ci nieco nevyvedie sebe, alebo mojim znamym no obislo sa to len s vyhrazkami na jej blogu.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ukončiť a hotovo, súcit a ľútosť nikam nevedie. So mnou sa bývalá rozišla aj napriek tomu, že som prežíval ťažké obdobie (nespravil jeden rok na VŠ, nemal brigádu ani zamestnanie a stratil kopec priateľov). A vo večer rozchodu ešte tancovala vonku a obchytkávala sa s druhým. Takže kľudne, nech sa nebojí s ním rozísť, on to prekoná!
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

jackb napísal:poslat do haja babu, ktora sa uz predtym pokusala spachat samovrazdu bolo tazke, ale podarilo sa. mal som strach, ci nieco nevyvedie sebe, alebo mojim znamym no obislo sa to len s vyhrazkami na jej blogu.
Ale mohlo to skoncit inak, viem o com hovorim... netreba to brat na lahku vahu je to problem ktory netreba prehliadat a ignroovat - si myslim.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

jimmy_xp napísal:Ukončiť a hotovo, súcit a ľútosť nikam nevedie. So mnou sa bývalá rozišla aj napriek tomu, že som prežíval ťažké obdobie (nespravil jeden rok na VŠ, nemal brigádu ani zamestnanie a stratil kopec priateľov). A vo večer rozchodu ešte tancovala vonku a obchytkávala sa s druhým. Takže kľudne, nech sa nebojí s ním rozísť, on to prekoná!
ide o to ze ona si vraj nanho uz zvykla a ma ho rada lenze zrejme sama nevie co chce...
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ked to nevie ona, ako to mame vediet my
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

To sú proste ženy ...
Prílohy
co-chcu-zeny.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Hegy napísal: Ale mohlo to skoncit inak, viem o com hovorim... netreba to brat na lahku vahu je to problem ktory netreba prehliadat a ignroovat - si myslim.
viem. nastastie spolubyvajuci s nou chodieval kazdy tyzden vlakom, a keby aj nesla, tak v jej odobre som mal znamych, ktorych sa dalo pytat ci chodi do skoly. keby nie, tak by som si to riadne vycital. a to sa snazil o najhumannejsi pristup. sadnut na kofolu a povedat si co je zle, a preco to niede. len ona to zhorsovala a doliezala za mnou do izby, tak som ju musel vyhodit a zacat ignorovat vsetku komunikaciu.
Napísať odpoveď