problem je v tom ze ich uz nemam v tom zozname na navratenie.cize asi ticket lounge?Devix napísal:musis si o ne znova poziadat, ak stavis 4 veci tak ti v jendom trade zvycajne daju 3 a potom ten jeden, tak nejak ale nikdy ti nedaju naraz vsetko (aspon mne as nestalo este)
Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
No tak ak ich nemas uz tam tak potom asi nikde, pripadne skus pozriet si na steame svoj inventar ci tam su
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Už tretí deň strávim celý pri streame...to je horšie než keď to človek hrával 
Koho pozeras ?Pigesko napísal:Už tretí deň strávim celý pri streame...to je horšie než keď to človek hrával
-
Kok
Light Professional
po dlhsej dobe som to vcera zapol ze si idem zahrat, ale zistil som ze BF seria mi kompletne ovplyvnila moj styl hry.. stale skusam "spotovat" nepriatelov klavesou Q, stale si skusam lahnut shiftom, snazim sa vykukovat spoza rohov..
lahnut shiftom, zaujimavy binding 
To jak ja ked zahram po dlhsej dobe COD 4, mam tam uplne inu sensitivitu mysi a preletim o 360 stupnov hoci kedy
To jak ja ked zahram po dlhsej dobe COD 4, mam tam uplne inu sensitivitu mysi a preletim o 360 stupnov hoci kedy
-
Kok
Light Professional
hej shift lahnutie to neviem odkial mam ale myslim ze CoD1 to tak bolo default a nejak mi to ostalo :p
heh... ja som zase velmi dlho fetoval DayZ sposobom mania 8hodin denne
a po dlhej dobe zapnem csgo, MM warmup, niekto vezme AWP vystreli na strede ja hned panika kricim na teamspeaku ze niekto striela z MOSINA a chaoticky som sa snazil si lahnut spamujuc YYYYYYYYYYYYYYYY
, to bol prvotny problem, ten druhotny potom bolo prave to Q/E leanovanie a podobne veci 
Co poviete Slovensko-Bulharsko? Dame high bet na SK? predsa len mame GuardiaNa 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Posledná mapa je random? Mám pocit že sa mal hrať train...v každom prípade som radšej za D2 - Laci dúfam potvrdí formu 
//gg...bulhari každé kolo do chrbta
//gg...bulhari každé kolo do chrbta
-
Kok
Light Professional
casy sa opakuju
si pamatam ked Guardo mastil 1.6 stylom ze kazdy ho obvinoval ze ma WH na hotkey :DD stare dobre casy vsak dev1 
dnes som po dlhej dobe a niekoľkých reinštaloch winu spustil toto CS a moc mi to nešlo
ale o to teraz nejde. kurzor CSka "nestíha" za kurzorom winu. ako keby som mal zapnutú akceleráciu. ale tá je vypnutá vo wine aj v hre. čo s tým?
vsync? skus vypnut
jo, bolo to ono. dik 
viete mi niekto povedat ako dava tie ranky ?
Myslim ze to je podla toho ako hras, ked prehravas proti vyssim rankom je to lepsie nez ked prehravas proti ranku co si ty a ked prehravas proti nizsiemu ranku tak ta to moze demotnut.
Ovplyvnuje to aj K/D ale myslim ze primarne to vyhodnocuje Win/Loose a este vahu to ma podla toho proti akemu ranku si siel.
Ovplyvnuje to aj K/D ale myslim ze primarne to vyhodnocuje Win/Loose a este vahu to ma podla toho proti akemu ranku si siel.
nijaká partia alebo niekto kto by si zahral kompetetivny zápas
Podla toho aky si rank
Nemá niekto cd-key, na túto hru? Kúpim za lacnejšie, ako na steame.
Ďakujem
Ďakujem