Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Anite Petek - Očkování
ze sem take sracky vobec davas...Son-Goku napísal:http://www.nwoo.org/2014/08/12/dalsi-ko ... -malajsii/
takze vsetci su vlastne OK,vstali z mrtvych
Butthead, aj nam k tomu videu nieco povies, lebo ma to 2 hodky a pochybujem, ze si to niekto pozrie
je to kazdeho vec, ci si to pozre alebo nie. k tomu nemam co dodat.
keby si aspon napovedal...
ocakavas od nas, ze stravime 2 hodiny pozeranim videa, o ktorom vieme, ze sa bude tykat ockovania? a nic ine?
ocakavas od nas, ze stravime 2 hodiny pozeranim videa, o ktorom vieme, ze sa bude tykat ockovania? a nic ine?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Len konspiracny teoretici a alternativny ludia delia veci na mainstream a aletrnativu. Ja to radcej delim na tych co maju dokazy, tych co ich nemaju a tych co ich nemaju a este trpia paranoiou.butthead napísal:Mozeme sa bavit o tom, kto je lepsi odbornik, novinari alebo architekti ? Lebo mainstream jasne zadefinoval, aka verzia je pravdiva a ostatne co z ich ust nevyslo je konspiracia.
To je ta pani co zomrela (asi na rakovinu stitnej zlazy), lebo neverila zlym farmafirmam a liecila sa alternativne.butthead napísal:Anite Petek - Očkování
Naozaj sa liecila alternativne ? mas nejake dokazy ?harrison314 napísal: Len konspiracny teoretici a alternativny ludia delia veci na mainstream a aletrnativu. Ja to radcej delim na tych co maju dokazy, tych co ich nemaju a tych co ich nemaju a este trpia paranoiou.
To je ta pani co zomrela (asi na rakovinu stitnej zlazy), lebo neverila zlym farmafirmam a liecila sa alternativne.
-
harrison314
Hardcore addict
Konecne som ta to naucilbutthead napísal:
Naozaj sa liecila alternativne ? mas nejake dokazy ?
Trpela alzahaimerovou chorobou, ale odmietala liecbu (je to dokonca z aletrnativneho media, aby si mal radost). Mohla si este uzit par rokov zivota v relativnom zdravi.
A tu je debunkovane cele video.
ale to nic nedokazuje
ak by sme sa mali drzat toho tvojho 99% ludi trpi paranoiou:
zatial som nevidel nikoho, koho by tabletka proti bolesti vyliecila
tak je to konspiracia vs. konspiraciaJa to radcej delim na tych co maju dokazy, tych co ich nemaju a tych co ich nemaju a este trpia paranoiou.
mozno preto, ze bolest nie je pricina, ale dosledok.
vsak ano, pritom vidim mnoho ludi ako sa sypu tabletkami proti bolesti, hlavne ze su volne dostupne v kazdej lekarni
-
harrison314
Hardcore addict
Nesud ludi ale dokazybutthead napísal:ale to nic nedokazujeak by sme sa mali drzat toho tvojho 99% ludi trpi paranoiou:
tak je to konspiracia vs. konspiracia
Ono uplne stacilo, ze odmietla klasicku liecbu. Ten clanok o tom videu mas ozdrojovany a podlozeny.
tabletka proti bolesti nelieci, ale tlmi bolest,butthead napísal:vsak ano, pritom vidim mnoho ludi ako sa sypu tabletkami proti bolesti, hlavne ze su volne dostupne v kazdej lekarni
Myslim, ze by si na nu zmenil nazor, keby ta zuzuju take bolesti, ze nedokazes vstat z postele.
To ze si ludia kupuju anabolika sami a neriesia svoje zdravotne problemi, je ich vec, ked su dospeli su zodpovedni sami za seba.
vidis a dostavame sa k tomu, ze je to skor z nevedomosti.
je to len dosledok toho ako si ludia nechaju vymyt mozgy hnojkou a narkozou. no a potom sa cudujme, ze ludia prechadzaju z extremu do extremu, siahnu aj po skodlivym alternativam (nie neserem si do huby, su aj take), potom sa cela alternativa zoskatulkuje len preto, lebo nejake niekomu uskodilo.
je to len dosledok toho ako si ludia nechaju vymyt mozgy hnojkou a narkozou. no a potom sa cudujme, ze ludia prechadzaju z extremu do extremu, siahnu aj po skodlivym alternativam (nie neserem si do huby, su aj take), potom sa cela alternativa zoskatulkuje len preto, lebo nejake niekomu uskodilo.
-
harrison314
Hardcore addict
kludne to moze byt aj ignorancia, strach, lenivost, lahostajnost, uponahlana doba, ....butthead napísal:vidis a dostavame sa k tomu, ze je to skor z nevedomosti.
to je tym ze aj narkoza aj hnojka, zacali pouzivat alternativne postupybutthead napísal:je to len dosledok toho ako si ludia nechaju vymyt mozgy hnojkou a narkozou. no a potom sa cudujme, ze ludia prechadzaju z extremu do extremu, siahnu aj po skodlivym alternativam (nie neserem si do huby, su aj take), potom sa cela alternativa zoskatulkuje len preto, lebo nejake niekomu uskodilo.
Citaj: http://invivomagazin.sk/alternativna-me ... va_122.htm
...a zas dokazy dokazy dokazy... o tom to cele je, ked alternatvne daco dokaze, ze funguje lepsie alebo rovnako ako klasicka medicina nemam ju problem prijat, dokonca sa vtedy tne postup stane sucastou mediciny, len tie dokazy akosi chybaju
PS: je take lahke to zhodit na dakoho ineho - moze za to skolstvo, moze za to stat, mozu za to lekari, mozu za to media,....
Som presvedceny o tom, ze ak by dnes veda potvrdila niektoru z "konspiracnych" teorii, tak je v tom momente prestanes verit Butthead. A to je tvoj problem, si posadnuty a mas velmi jednostranny pohlad, i ked si nahovaras aky si objektivny a nezaujaty 
harri, palec hore
matki, ja neverim ziadnym konspiraciam (nebudem konkretizovat, to si nechavam pre seba)
to, ze pre teba je nieco konspiracia, neznamena, ze musi byt aj pre mna.
matki, ja neverim ziadnym konspiraciam (nebudem konkretizovat, to si nechavam pre seba)
-
Waagbistritz69
King
nacionalisti proti koncu sveta a interpunkcii:
alternativna pravda o hnusnej imperialistickej otrave
http://invivomagazin.sk/mytus-hamburger ... da_261.htm
http://invivomagazin.sk/mytus-hamburger ... da_261.htm
-
Waagbistritz69