Kreditna karta
Kreditna karta
Caute, mam kreditnu kartu kratko a uz mi nou nejde platit na internete, vobec nechapem preco..Som si 100% isty ze tam mam este peniaze ale napr. ked platim na ifortune tak mi to banka nechce povolit..Mam Visa Electron sphere ..Dik za pomoc
Re: Kreditna karta
Na kreditke peniaze nemozes mat. Na kreditke su peniaze banky ktore si mozes poziciat. Myslel si asi klasicky platobnu/debetnu kartu. Kazdopadne by som sa siel informovat do banky ze preco to nejde.
No jasne tu som myslel
Ok..este co som si hladal tak zevraj nejake limity, nevies nieco o tom?
Ano, musis mat nastavene limity na platbu kartou cez net. Bez limitov sa platit cez net neda.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mozno mas nastaveny limit pre platbu kartou na internete 0€, tak preto to nejde.. mal by si to mat v bankingu (nenapisal si banku)
Slovenska sporitelna..Inac, ide o to ze mne slo platit normalne, ale zrazu nejde.
Možno si prečerpal mesačný limit.. 
10€ som si vybral, je mozne ze to je mesacny limit? mam studentsky ucet..
My to nemozme vediet, ale banka to urcite vie 
Este mam jednu prosbu ale nechcem kvoli tomu zakladat novu temu.
prihlasil som sa do internet bankingu ale ked pojdem na hlavnu stranku tak tam pise " Aktivujte si účty cez záložku Nastavenia položka Moje bankové produkty." ..Pojdem do nastaveni, moje bankove produkty a tam mam moj ucet a pise tam "Pridať do eb"
ja nato kliknem a potom mi pise "Bezpečnostné predmety" a mam na vyber tri moznosti, mozem dat sms kluc? a potom "podpisat teraz" ?
prihlasil som sa do internet bankingu ale ked pojdem na hlavnu stranku tak tam pise " Aktivujte si účty cez záložku Nastavenia položka Moje bankové produkty." ..Pojdem do nastaveni, moje bankove produkty a tam mam moj ucet a pise tam "Pridať do eb"
ja nato kliknem a potom mi pise "Bezpečnostné predmety" a mam na vyber tri moznosti, mozem dat sms kluc? a potom "podpisat teraz" ?
Ano. SMS kluc znamena ze ti dojde SMS s PIN kodom ktory tam pozom zadas. Je to zlepsena ochrana od GRID karty.
Ok dik 
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2014, 18:00)
Teraz som sa kukol a som v minuse -5€ vobec nechapem preco ked som tam mal mat este najmenej 10€
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2014, 18:00)
Teraz som sa kukol a som v minuse -5€ vobec nechapem preco ked som tam mal mat este najmenej 10€
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak si pozri posledné transakcie a uvidíš..
Pozrel..a uplne odveci transkacie kedze mi banka tie platby vobec neprijala..hlavne ze som v minuse
uplne odveci transakcie?
ako sorry, ale ak nevies za co platis, tak je to fakt blbe. mal by si to hlavne riesit cez support slsp, ktory maju k dispozicii viacero udajov, mozu ti vysvetlit co znamenaju dane transakcie atd. a vo vseobecnosti, neboj sa vyuzivat zakaznicku podporu, ved aspon tym davas ludom pracu