BattleField 3
Re: BattleField 3
stále tá istá chyba 
Lebo si staihol urcite punkbustera z oficialnej stranky, ale ten je nejaky chybny a mne tiez nefungoval. Tiez som mal tento problem asi pred mesiacom, musel som instalovat z nejakeho CDcka z hry ,jedine tak ale na nete najdes urcite
áno, už to ide, díky moc 
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2014, 15:05)
Nevie niekto prečo keď si vyberiem v battlelogu príslušenstvo, ktoré chcem použiť, tak mi ho nedá do hry?
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2014, 15:05)
Nevie niekto prečo keď si vyberiem v battlelogu príslušenstvo, ktoré chcem použiť, tak mi ho nedá do hry?
tak to sprav az v hre, mne sa to tiez obcas resetuje
Ale veci ako mieritko, bipod alebo ďalekohľad sa vybrať nedajú 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
fraqer: Musis ich ziskat. To vsetko ziskas casom hranim, treba strielat, zabijat a ziskavat body.
Ja viem všetok čo som tam chcel dať som získal. Už to ide, asi mali nejakú chybu.
-
Solo_Kamen
King
trochu neskoro, ale ako sa vám hrá s L85A2? Som na pol ceste si ju odomknút ale squad DM ma moc nebaví, tak chcem vediet, či sa to oplatí. 
Zrovna som s tym zacal hrat ze dokoncim assignment a je to super zbran. Daval som si stym 100vky s m16.
-
KontrafaktNavzdy
Zablokovaný
Kto ešte hrá Battlefield 3? Som to na chvíľu skúsil a tá hitdetekcia a zomieranie za rohom, všade baterky ktoré zaserú celú obrazovku.. To je niečo strašné.. Battlefield 4 je po updatoch v tomto o míľové kroky vpredu.. Ako môže niekto vydať kompetetívnu FPS s tak strašne zlým netcodom a balancom? BF3 je mega odpad, nehrateľná blbosť a nie dobrá FPS..
-
Kok
Light Professional
prave sa mi zda ze si si to pomylil a prehodil .. to co si vymenoval bol dovod preco som prestal bf4 hrat
Tiez si myslim, chlapec je nejaky pomyleny 
Pomyleny ? Ved to su hlavne problemy preco vela ludi nemalo rado bf3 a ma ovela horsi netcode ako bf4 tam je to uz lepsie aj ked nie dokonale.
Teraz je Battlefield 3 na origin.com za 0,99€.
Staci mi zakladna verzia za tych 0.99€ alebo oplati sa kupit kompletka za 14.99€ ? 
Ja mám základnú verziu a všetko je OK. Multiplayer funguje bez problémov.
V podstate v tych DLC su len nove zbrane a mapy?
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2014, 14:40)
No tak rozhodol som sa to zakupit,1.objednavka neuspesna a aj 2.
Peniaze vsak strhlo,dva-krat po 1€

//autoeditácia príspevku (24 Dec 2014, 14:40)
No tak rozhodol som sa to zakupit,1.objednavka neuspesna a aj 2.
Peniaze vsak strhlo,dva-krat po 1€
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Napíš na support, vyriešia to.
To 1€ by malo docasne za overenie karty (ako pri PayPal) ale nechapem preco nechce zobrat platbu,nikdy som s kartou nemal problem.