eshop vratenie tovaru
-
peterkozel
Medium Professional
eshop vratenie tovaru
ak chcem vratit tovar naspat do eshopu ako sa to ma poslat, balik poslat ako bezny list alebo prva trieda?, kolko casu ma predajca na vratenie penazi, su na to nejake pravidla?, ak peniaze nevrati a ani nereaguje na mail ci telefonat mam este nejaku sancu dostat peniaze spat?, tovar som vratil hned na druhy den ako mi bol doruceny takze 14dnovu lehotu na vratenie som stihol, formular o ukonceni aj s cislom uctu som tiez poslal len blbost asi bola ze balik som poslal co najlacnejsie ako bezny list, uz su to 2.tyzdne a peniaze nic a odpoved na mail maju tiez na haku
Re: eshop vratenie tovaru
A telefon nevlastnis? ci ti je luto zavolat za 13 centov na minutu?
-
peterkozel
Medium Professional
ale ved cita pozorne, napisal som ze nereaguju na tele, zaujma ma ako sa v takomto pripade postupujeCheZteR napísal:A telefon nevlastnis? ci ti je luto zavolat za 13 centov na minutu?
Asi som to prehliadol, volat, volat, volat
-
Ryan Giggs
VIP
Veď piše že na telefonat nereaguju...
Je to ale taky problem prečitať si obchodne podmienky toho eshopu resp. zakon? Na vratenie peňazi maju 15 dni odo dňa kedy im ten tovar prišiel.
Je to ale taky problem prečitať si obchodne podmienky toho eshopu resp. zakon? Na vratenie peňazi maju 15 dni odo dňa kedy im ten tovar prišiel.
Vize nemas ziadny doklad o vrateni tovaru, pretoze si bol snob a neposlal to doporucene, je to tak?
-
peterkozel
Medium Professional
nie som snob. proste mi to nenapadlo bo som este postou tovar nevracal. presne tak malo to byt poslane prvou triedou doporucene. teraz sa predajca moze vyhovorit ze nic mu neprislo. mam ponaucenie jak svina. este dufam ze teda plati to co pisal Ryan Giggstest napísal:Vize nemas ziadny doklad o vrateni tovaru, pretoze si bol snob a neposlal to doporucene, je to tak?
a eshop ma 2 tyzdne na vratenie penazi od prevzatia tovaru
A co ze nereaguju, zavolat z ineho cisla ako na objednavke
No 2 tyzdne ale tovar sa im musi vratit samozrejme, ty mas mat doklad ze si to poslal na zaklade ktoreho si mozes domahat doklad ze to prevzali
No 2 tyzdne ale tovar sa im musi vratit samozrejme, ty mas mat doklad ze si to poslal na zaklade ktoreho si mozes domahat doklad ze to prevzali
-
peterkozel
Medium Professional
hej doklad dostanes ked posles doporucene na podpis. ja som to poslal ako list tak doklad nemam. no nic skusim po vykende volat. kazdopadne balik im pride uz len zalezi od toho co su zacCheZteR napísal:A co ze nereaguju, zavolat z ineho cisla ako na objednavke
Co za shop to bol, co za tovar v akej cene? Zo zaujimavosti, ze o kolko eur sa jedna.
-
peterkozel
Medium Professional
70eur www.elupy.sk. este nic nie je stratenetest napísal:Co za shop to bol, co za tovar v akej cene? Zo zaujimavosti, ze o kolko eur sa jedna.
Ty mozes do 14dni ("Ryan Giggs prepac mi to ak mozes") odstupit od zmluvy, teda, napis im mail. Nasledne im musis tovar poslat, teda nie je nevyhnutne dorucit tovar do 14dni.. (to je zakon, co?)
"Kupujúci je povinný zaslať tovar späť alebo ho priniesť najneskôr do 14 dní odo dňa uplatnenia práva na odstúpenie od Zmluvy"
Teda 14+14dni
"Kupujúci je povinný zaslať tovar späť alebo ho priniesť najneskôr do 14 dní odo dňa uplatnenia práva na odstúpenie od Zmluvy"
Teda 14+14dni
-
Ryan Giggs
VIP
Hore sa nepisalo ze do 15 dni treba tovar vratit, ale ze do 15 dni od vratenia tovaru musi eshop vratit peniaze. Nabduce citaj trochu pozornejsie ked uz si sa rozhodol reagovat.
-
peterkozel
Medium Professional
fajn peniaze poslali len trebalo dlhsie cakat