Vypnutie a nasledné zapnutie internetu s teleízorom
Vypnutie a nasledné zapnutie internetu s teleízorom
ahoj. pred nedávnom som bol na internete a zaroveň som mal pustený aj televízor, keď v tom sa mi vypol internet(kedže mám ADSL internet tak sa mi za chílu načítal) a reštartoval televízor. neviem čím to môže byť a v čom je chyba. už mi to dlhšie robil televízor ale pritom som ani raz nemal pustený internet.
Re: Vypnutie a nasledné zapnutie internetu s teleízorom
Nemáš tie dva zariadenia zapojené na jednej zásuvke, na jednej fáze? Nemáš problém s elektrikou?

nie na jednej fáze to určite nieje a jedným káblom sa to tiež nevedie, aj poskytovateľov mám tiež úplne iných
Ak máš TV aj ADSL od dvoch rôznych poskytovateľov a nemáš to navzájom prepojené, problém môže byť len v elektrike. Nemohlo byť, že v celom byte na chvíľu vyplo prúd?

nie to nemôže byť lebo na pc cez ktorý som bol na internete by sa bol tiež vypol
Možno máš kvalitnejší zdroj, ktorý dokázal vykryť kolísanie prúdu.. 
to si nemyslím na notebooku bez funkčnej batérie (keď ho vytiahnem z prúdu tak sa okamžite vypne). Ale na mojom stolnom pc mám zdroj http://www.alza.sk/corsair-rm1000-d466463.htm a tam sa mi to ešte nestalo.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takze to bud bola elektrina alebo mas pokazeny televizor a to s netom bola nahoda, alebo potom uz len napodzemske sily 
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2014, 17:43)
Takze to bud bola elektrina alebo mas pokazeny televizor a to s netom bola nahoda, alebo potom uz len napodzemske sily
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2014, 17:43)
mne sa raz naopak podarilo zobudit notebook tak, ze som zapol televizor
a kamosovi sa zobudil notebook len tak, ani v sieti nebol pripojeny
a taktiez niekedy ked zapojim hifi vezu do siete, tak sa vysunie mechanika na CD
-
Wishmaster
Medium Professional
poltergeist h4x0r