Android 5.0
Android 5.0
Zdravim, neviete niekto kde najdem info ci a kedy bude aktualizacia androidu 5.0 na telefony od Lg L70 a vyssie?
Re: Android 5.0
Čo ja viem (info asi spred dvoch týždňov), LG zatiaľ nepotvrdil aktualizáciu ani na jeden produkt. Viacmenej isté to má asi jedine LG G3, nad ostatnými visí otáznik.
Ak má niekto aktuálnejšiu a presnejšiu informáciu, sem s ňou..

Ak má niekto aktuálnejšiu a presnejšiu informáciu, sem s ňou..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na co je komu nahananie za novym Androidom??? Kopa lepsich telefonov ako je L70 nedostala ani KitKat a ty chces na 130 eurovy telefon najnovsi Android??? Predpokladam, ze tento Android bude urceny akurat tak pre vlajkove lode a nove modely, ktore pridu na trh.
-
Fabo
Hardcore addict
L ešte ani nie je vonku a pár mesiacov nebude. Čakaj.
tema uz je dostupna v launcheroch davno a ked mas root zmenia sa ti aj buttony
z z LG si myslim ze G3 a max G2
z z LG si myslim ze G3 a max G2
Tak predbežné dohady sú také, že G2 by 5ku mala dostať.. a vraj aj prostredie z G3ky..
http://www.mojandroid.sk/lg-g2-android- ... e-z-lg-g3/
Som zvedavý..

http://www.mojandroid.sk/lg-g2-android- ... e-z-lg-g3/
Som zvedavý..
-
Sarger
Guru wannabe
Celkovo bude záležať na prístupe výrobcov (v tomto prípade mmntálne tlačí Sony KitKat kam môže) a tiež od googlu, ktorý ak si dobre spomínam chcel v budúcnosti nejakým spôsobom zaistiť, aby bol v prístrojoch vždy najnovší systém.
//test: myslené v najnovších uvedených na trh. Nie ako teraz sa stane, že vyrobia mobil a nemá v podstate najnovšiu verziu androidu a pritom spĺňa požiadavky.
//test: myslené v najnovších uvedených na trh. Nie ako teraz sa stane, že vyrobia mobil a nemá v podstate najnovšiu verziu androidu a pritom spĺňa požiadavky.
Lenze na najnovsi software treba aj lepsi hardware, vsak uz len pridavanie nutenych aplikacii ako su Google Filmy, Kiosk, Hangout, Plus a ine robia problemy tym, ze ak ma niekto na aplikacie 1GB v telefone, tak prakticky tieto aplikacie to zaberu vsetko a potom je problem s aktualizaciami, vzhladom na to, ze pri aktualizacii sa aplikacia taha a rozbaluje do telefonu, kede uz volne miesto nie je a tak nepomoze ani daka 128GB pamatova karta. A to nehovorim o narokoch na procesor a ram.