Výlet do prahy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Výlet do prahy

Príspevok od používateľa martinez13 »

Práve som prišiel z Prahy, chcem vám poďakovať, zobral som si inšpiráciu a popozerali sme nejaké tie miesta čo ste spomenuli. :)

Myslel som si, že metro je komplikovanejšie no je to v pohode, (prvý krát som skoro zletel na zem, lebo som nevedel že až tak rýchlo to zrýchluje :D ),
Pobehali sme všetky známe miesta (karlov most, orloj, hrad, petřín, vyšehrad, zlatá ulička...atď), dnes sme chceli ísť ešte do ZOO, no nohy už protestovali, vysilený sme boli riadne tak sme to nechali tak a išli do múzea voskových figuriek, kde sú rôzne osobnosti v životnej veľkosti napr. (Lenin, Brežnev, Hitler, voják Švejk, Franz Kafka, George Clooney, Lady Gaga,... no dosť)

Boli sme v hotely Čechie, kúsok od metra, dobrá poloha, aj vybavenosť, za dobré ceny, avšak všetci máme vysušené pery, asi sa prášilo z tých kobercov hmhm..

Nočná Praha je tiež dobrá, taká romantická prechádzka, všetko pekne vysvietené. Taktiež odporúčam návštevu, aj domáci poradia, pár krát sa stalo, že sme sa nikoho nepýtali len rozprávali nahlas a uvažovali a oni sa sami ozvali a poradili čo a ako. :)
Prílohy
foto z Karlovho mosta v noci
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Pekné fotky, metro je super, vôbec to nie je komplikované a teraz ma mrzi, že som nebola v tom múzeu!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ponúkam na predaj zľavový kupon do prahy, 4 hviezdičkový hotel, 15 minút od centra, 2 osoby, 3 noci. Platnosť do vianoc. Raňajky v cene, káva čaj zadarmo, wifi, parkovanie zadarmo. Cena 100€
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Ľudkovia, ideme v októbri s priateľmi do Prahy a pozerali sme ubytovanie. Našli sme na prenájom celý byt, za celkom fajn cenu na celý ten weekend čo tam budeme.. Máte niekto s tým skúsenosti ? Nejaké rady, tipy ... ?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Obnovím trošku tému. Budúci víkend sa chystáme s kamošmi do Prahy. Hlavný plán je navštíviť večer vianočné trhy. V nedeľu máme celý deň voľný, tak už som pozeral že rozhľadňa na Petríne je otvorená celoročne, určite sa pozrieť na hrad a centrum. Čo by ste ešte odporučili v týchto zimných mesiacoch a hlavne aby to bolo otvorené v nedeľu?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

IMHO vsetko co bolo otvorene aj v oktobri, teda vsetko na Hrade. rovnako aj bazilika na Vysehrade ci Muzeum policie na Albertove...
Josefov garantovat neviem, tam som bol len v hlavnej sezone
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

aj keď neskôr, ale diky aj tak :) niečo sme už popozerali aj my a tak dufam, že to bude dobrý výlet
Napísať odpoveď