Kamarat zbalil mamu svojej byvalej priatelky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maciatko99
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Kamarat zbalil mamu svojej byvalej priatelky

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ahojte,

chcela by som sa vás len spýtať na názor. Mám kamaráta, vek 25 rokov, mal priateľku približne vo svojom roku. Neboli spolu dlho, ani nie rok, tuším trištvrte roka. Dievča malo zdravotné problémy, takže občas bola aj v nemocnici, pomimo vysoká škola. Mal dobrý vzťah aj s jej mamou. Nedávno som sa dozvedela, že má už inú ženu. Keď sme sa stretli, tak som začala vyzvedať a bol taký ostýchavý, priečny, snažil sa vykrútiť z toho. Nakoniec vypadlo, že to so svojou priateľkou ukončil a začal si s jej mamou, že to malo plynulý priebeh. Nevedela som, že či sa smiať, plakať, mala som rozpačmané pocity z toho všetkého. Prišlo mi dievčiny ľúto v dvoch smerom, že sa jej takto zbavil a hlavne tým, že si začal s jej mamou. Nenachádzam na to pochopenie. Pýtala som sa ho, že ako to znáša mladá, že aký má teraz vzťah s mamou a vraj bola na začiatku strašne nahnevaná, ale že to už predýchala a teraz vychádzajú normálne. Aj tak mi to príde cele dívné :nono:
hd_
King
King

Re: Kamarat zbalil mamu svojej byvalej priatelky

Príspevok od používateľa hd_ »

No... a?
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

toto sú fakt problémy. Myslím že sa dejú omnoho iné veci nad ktorými treba vytvárať tému na Hojkovy a nie to že típek si našiel čajočku čo má o 20 viac ako on. BtW, fakt ta to s*re ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zavidi
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No mne to nepríde normálne...ako nevadí ze má o 20 r staršiu zenskú, ale vadí to ze je to mama jeho ex.
Hd,Robo a beardie vám by nevadilo keby vase ex priatelky chodili s vasimi otcami? to ako vážne?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak neboli dlho spolu, velmi si na seba nenavykli a rozisli sa v dobrom, tak preco nie ?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Prečo nie? vy vsetcia sa tu asi pozeráte len z jedneho uhla pohladu.Ale tých uhlov pohladu je viac. O pár rokov jej mama nebude uz atraktívna a ten chalan ju aj tak pošle do pííp, zrejme aj preto to jeho ex tak strasne hnevalo ze si zacal zrovna s jej mamou ze?
Maciatko nenapísala konkrétne ze ci sa to dievča stým jej kamosom rozisli v dobrom/zlom ale je tu hrozba huckania starej proti mladej zo strany toho chalana.
Toho chalana zrejme len pritahuje zrelá žena a ju mladý zajac, asi len kvoli sexu su spolu a ked sa jej nabaží a stará sa mu sprotiví aj tak nebude snou.
Celkovo tento vztah naštrbil vztah medzi dcerou a matkou asi az ked jej mama padne kvoli nemu na hubu tak sa potom spamatá.
Proste celé toto nie je normálne a som si istý ze keby vase ex frajerky tr*kávali s vasimi otcami tak by vám to nebolo vobec jedno si myslím.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Prestaň sa správať ako dedinska babka a nestaraj sa do cudzích...
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Ja by som do takeho vztahu nikdy nesiel - rodina a udrziavanie dobrych rodinnych vtahov by bolo pre mna dolezitejsie.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

lepsie vari, je nad vecou, vzhladom na dnesnu pokleslu dobu je urcite aj menej ojazdena... pokial si obaja chcu len uzit, tak ma takyto vztah z kratkodobeho/strednodobeho pohladu same vyhody.
.
nie nadarmo sa hovori: "na starej *ici, dobre sa cvici" :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

lumir napísal:lepsie vari, je nad vecou, vzhladom na dnesnu pokleslu dobu je urcite aj menej ojazdena... pokial si obaja chcu len uzit, tak ma takyto vztah z kratkodobeho/strednodobeho pohladu same vyhody.
.
nie nadarmo sa hovori: "na starej *ici, dobre sa cvici" :)
thats my boy :smt003

ku teme: maciatko99 kto urcuje co je divne a co nie?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre sa bavím na týchto odpovediach :D joo jasné nič nie je divné, ani nebude divné keby ti kamoš zbalil tvoju mamu a zacal snou chodit určite by to bol preteba skvelý pocit...sa spamatajte.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No mladú to určite serie, stará je spokojná, že si na chvíľu pripomenie mladé časy a mladý má zárez jak prasa... Vyšší level je už len dostať ich do postele naraz.
O pár rokov sa stará pridá k mladej v zmysle, že budú obe nasraté, že ich opustil, ale na večeru k nim aj tak chodiť nebude, tak po chvíli to prejde. Stará má určite dosť rozumu (a skúseností) na to, že vie, že o nič iné ako o čerstvú klobásku určite nejde.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Keby to zalozil niekto iny a nie maciatko99, tak je to odsudenia hodne. Takto je to pre polovicu afektovano-zaujatych ludi v pohode.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Zasa mnohi sa budú tváriť, aké je to choré, ale pravda je taká, že snom mnohých chlapov je dať dolu frajerku a potom jej mamu (pokiaľ je ešte atraktivna). Ale určite to nie je správne, ako sa bude baba po takomto zážitku cítiť, ked prinesie domov ďalšieho chlapa...
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Môj názor - podľa mňa to vôbec nie je v pohode, je to divné..neviem si to predstaviť, že by sa mi to stalo, asi by som sa dovracala z jedného aj z druhého...
Ak je chalan teda na staršie, ale je charakter, tak by si našiel inú a nie zrovna jej mamu. Ale tak nech si robí každý čo chce. :)
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

No mne to pride tiez riadne divne. Neviem si predstavit, ze by moja ex chodila s mojim otcom. Asi by som sa odstahoval do inej krajiny.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak ja to zjednodusim :D

komu pride divne, ze dve slobodne osoby opacneho pohlavia, bez "pokrvneho" zvazku (a mozno strosku "vacsim" vekovym rozdielom) spolu spasuju :smt049 je sam divny.

- teda ani nie je divny, to by som nepovedal, ale nikdy predtym sa s tym nestretol, nerozmyslal o tom, tak teraz sa pozera ako krovaci na cocacolu a pride mu to divne, ale je to bezna sucast nasho zivota.

a kto chce hodnotit vztah dcera - matka, tak je asi jasnovidec, lebo tu nieje nic o nom napisane (to ze to predychala je malovravne)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nevieš čítať?

Tu nejde o to že si našiel staršiu. Tu sa rieši že sa rozišiel s frajerkou a vzápätí si narazil jej matku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Je to trochu nekonvečné, ale v zásade to nie veľký rozdiel oproti chodeniu s jej sestrou napríklad.

Problém by som videl až vtedy keď by prípadná sestra bola na prvom stupni ZŠ alebo matka v dôchodkovom veku. Ale toto...?
Napísať odpoveď