každopádne, nech to príde, kedy chce, peniažky sú ready to rock
dúfam, že v úcte ku Rockstaru bude čo najmenej warezu a ľudia si to kúpia - dokonca tu nie sú ani mikrotranzakcie, čo je obrovské plus, čo pochopím, že niekto si ju radšej stiahne, než platiť veľkú sumu za hru a mnoho malých súm za DLC ale to je na inú debatu
Sice neviem odkial vzdy maju tie datei, ale ked bol polnocny predpredaj vlani pre xbox tak som si hodil par slov s majitelom a vyjadril sa mi ze je to pekne prepracovana hra. Z toho som vydedukoval ze ju asi uz videl, nasledne sa zasmial a vrvael ze boli na novinarskom stretnuti a vie toho aj viac len akosi nechcel nam nic prezradit. Pride mi to ale nerealne ze aby jeden obchod vedel presny datum naskladnenia a ostatni su ticho .
DropDead to tiez dufam ja si prv stiahnem a skusim ci to vobec rozbeham a potom mozem kupit nejaku digitalnu verziu kedze tu na xbox uz mam. Inak tie poziadavky su asi tiez odhadovane podla podobnych hier a myslim ze to moze byt cca tak ako pisu.
UN2552 napísal:DropDead to tiez dufam ja si prv stiahnem a skusim ci to vobec rozbeham a potom mozem kupit nejaku digitalnu verziu kedze tu na xbox uz mam. Inak tie poziadavky su asi tiez odhadovane podla podobnych hier a myslim ze to moze byt cca tak ako pisu.
Zabudni, pokial si videl scenu GTA4 od vydani az po sucasnost tak vies ze pokial to bude posahany port bude ti to jedno co budes mat za zostavu. Pozri si ako slape zakladna stvorka na novsich kartach, bola to maimalne odflaknuta robota, si pamatam ked som kupoval len pre gta 3870ku (rok 2007) a ani som si neskrtol. Nechcem sa macat do temy, ale moj nazor je ze tie poziadvaky su prehnane nizke. Toto je len moj nazor, samozrejme respektujem aj tvoje stanovisko .
No ved hej ale potom vydali paru patchov a islo to bezproblemov aspon mne. Tiez si myslim ze sa uz nieco naucili ako pracovat s enginom a ten rok co venovali portu sa na tom odzrkadli. Takze mozme len dufat ze to bude lepsie.
mimochodom minule som skúsil GTAIV len tak zo srandy...no a dajme tomu, že stock mi na mojej R9 290 šla veľmi veľmi divne...takže je pravda, že GTA IV bola odfláknutá tak ako nič iné...zase na druhú stranu GTA V má aj poriadny MP a o to sa treba starať a podobne, takže to nebude ako pri GTA IV, kde sa spravil port, pár patchov a neriešili už nič
Myslím, že to ešte može výjsť tento rok. Hype už nevyvolajú, hru už poznáme takže maximálne v Spetembri im stačí upresniť dátum a nejaké 1 videjko na prezentáciu grafických zmien bude stačiť mesiac pred vydaním.