3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Gratulujem, najlepší výtvor od teba ktorý si sem dal. Aj keď to je síce jednoduché, ale pekné, čo sa o tvojich predchádzajúcich prácach nedá povedať. Zmena programu niekedy naozaj prospeje.
Kľudne sa môže stať že tu budeme mať nového kráľa na Cinemu. Len tak ďalej.
Kľudne sa môže stať že tu budeme mať nového kráľa na Cinemu. Len tak ďalej.
a texturovanie? jedna radosť to robiť keď rozložim uvw na kocku... v 3ds maxe nemožne aby to šlo jednoducho
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2014, 1:02)
ok tak som sa dnes učil novu vec vola sa to "sofa" gauč zatiaľ sculpting neovladam takže "vankuše" niesu real vankuše
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2014, 1:02)
ok tak som sa dnes učil novu vec vola sa to "sofa" gauč zatiaľ sculpting neovladam takže "vankuše" niesu real vankuše
Predpokladám že aj toto je podľa tutoriálu, však? Len chcem dodať, že aby si sa príliš neviazal na tie tutoriály. Pretože časom keď budeš chcieť vytvoriť niečo vlastné, aby si s tým nemal problém, lebo na to tutoriál mať nebudeš. Osobne to veľmi neuznávam, hlavne zo začiatku je lepší štýl pokus-omyl. Už potom keď je človek pokročilý a chce ísť ešte ďalej, tak v tom prípade nemám nič proti. Len toľko som chcel. 
ja som zase za tutoriály. ale nerobiť štýlom: "na videu ťukli sem a potom nastavili toto" ale pozrieť si, čo je na videu a zamyslieť sa, prečo to je tak. tým spoznať nástroje a postupy. potom nebude mať problém ani pri svojich projektoch 
S týmto s tebou úplne súhlasím, ibaže to vyzerá tak že väčšina to robí presne tak ako si popisoval. Neviem, možno to ani nemusí byť pravda. Jednoducho, mám len taký pocit.
ďalšia vec čo budem chcieť pridať bude lampa a na zem by som chcel skúsiť dať koberec
Tie kreslá sú zlaté, ale stolík sa mi vôbec nepáči. Ako keby bol vyrobený z plastu, plus proporciami celá scéna pôsobí nejak "nízko", teda, predmety v nej.
Taký netradičný render odo mňa, dokonca vo FullHD rozlíšení. Viem že by som sa mal už konečne naplno pustiť do tej heli, ale je to strašne časovo náročné.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Trochu ďalšej tvorby v maxe
Vytvoril som intro pre svadobný DVD foto album. Po tomto nasleduje menu, ktoré sa už delí ako je na vnútornom obrázku knihy. Finálne je 1280x720 a render Mental Ray. Čas renderu cca 30h.
Začiatočné logo je tiež vlastná výroba v Adobe After Effects a zvučka v ňom LMMS
Vytvoril som intro pre svadobný DVD foto album. Po tomto nasleduje menu, ktoré sa už delí ako je na vnútornom obrázku knihy. Finálne je 1280x720 a render Mental Ray. Čas renderu cca 30h.
Začiatočné logo je tiež vlastná výroba v Adobe After Effects a zvučka v ňom LMMS
Pekné, nemám výčitku, len ten "kruh"(špirála okolo loga) na začiatku je moc hranatý a celkom to vidno 
Konečne som sa pustil do toho vrtuľníku, posledné dni na tom fakt makám. Zatiaľ to vyzerá luxusne, topológia dokonalá, veľmi precízne. Bude to špica, oproti tomu prvému aspoň sto krát lepšie.
Pridávam aj ja taký slabši render v programe CINEMA 4D
este nieco v cinema 4d
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2014, 22:31)
southpark cinema 4d+photoshop
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2014, 22:31)
southpark cinema 4d+photoshop
Nejaké náhľady na Samsona, ešte nieje úplne tip top, ale zatiaľ fajn. Dávam si celkom záležať, mal by to byť fakt brutus. 
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2014, 7:47)
Momentálne pracujem na projekte pre školstvo, ide o výučbové animácie pre študentov a učiteľov. Na tomto rendri sú modely ktoré budú použité v jednej z takýchto animácií. Je to modelované podľa kvót takže všetko ručná práca, žiadne generátory a podobné veci. Inak, som zvedavý ako my pôjde animovanie.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2014, 7:47)
Momentálne pracujem na projekte pre školstvo, ide o výučbové animácie pre študentov a učiteľov. Na tomto rendri sú modely ktoré budú použité v jednej z takýchto animácií. Je to modelované podľa kvót takže všetko ručná práca, žiadne generátory a podobné veci. Inak, som zvedavý ako my pôjde animovanie.
-
hojko
Site Admin
Je tu niekto, kto by dokazal spravit vizualizaciu jedneho pripravovaneho projektu??? Konkretne ide o jeden velky zrubovy dom, okolo budu chodniky, jazierko, stromy, lavicky, kose, nejake preliezky a par klietok/mrezi (ako v zoologickej zahrade). Velkostou by som to cele odhadol ako 1-2 futbalove stadiony). Ide len o vonkajsiu vizualizaciu a par pohladov, ako na budovu, tak aj na jazierko a klietky. Ziadne extra detaily, proste vizualizacia v primeranej kvalite, ktoru potom mozem vytlacit na par papierov (5 az 10 papierov z roznych pohladov) vo formate A3/A2 a prezentovat... Chapem, ze to nie je robota na dva dni a ani, ze to nestoji 150 eur. Kto by mal zaujem a citil sa na nieco take, nech mi napise spravu. Podmienka je, ze aby sa zacalo cim skor.
par rokov mi uz "stoji" nedokoncene co myslite stoji za to ho dorobit?
pet2: však to máš skoro hotové
stálo by za to, dorobiť to 
cervik777: uprav si mapovanie textúry na tej doske, vyzerá to strašne. v rámci pokroku je to fajn
cervik777: uprav si mapovanie textúry na tej doske, vyzerá to strašne. v rámci pokroku je to fajn
-
Grim
Darca
cervik777: ...v rámci pokroku je to fajn, to súhlasím, časom pochytíš aj detaily, napr. hrany stola by mali byť určite ostrejšie a svietnik nedokáže stáť na takej stračej nôžke (alebo možno aj hej, ale to sa toho stola nikto nesmie ani dotknúť)...