prepojenie PC a domaceho kina
Re: prepojenie PC a domaceho kina
ma to domace kino vobec HDMI vstup? podla popisu na nete to ma len vystup
kino ma vystup a notas ma vstup hdmi, uz to v celku ide len subak mi nebavi
notas nema vstup
toshiba Satellite L6500
notebooky nemavaju HDMI vstupy, ale vystupy
nechces predsa zobrazovat signal z ineho zariadenia na displeji notebooku, ale obraz z notebooku na vacsom displeji
nechces predsa zobrazovat signal z ineho zariadenia na displeji notebooku, ale obraz z notebooku na vacsom displeji
ahha pardon a vedel by si mi poradit ako by som spojazdnil subak? ked ostatne mi idu?
musis nejakym sposobom dostat do toho domaceho kina 5.1 signal, cez HDMI to nepojde, na vyber mas optiku a koaxial, ale podla toho co som nasiel, s tvojim notasom a domacim kinom to nepojde
pomoze mi externa zvukova karta?http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 194709.htm
odfot to domace kino zozadu, nech viem ake to ma vstupy
ma len stereo vstup, 5.1 tam neposles, ma funkciu Dolby Prologic II, takze vie zo sterea spravit pseudopriestorovy zvuk, ale dokonale 5.1 sa zo sterea vyrobit neda
ďakujem ti.....
zdravim....mam problem ked prepojim domace kino cez aux kabel do pc tak mi to nechce zobrat ako 5.1 ale iba ako 2.1 a hraju strasne potichu hlavne subwofer...co s tym mam robit??.....na dvdecku to mam zapojene v AUX IN... viete mi poradit s tym??..
ten aux je cinch? odfot konektor
Ahojte!
Chcel by som sa spytat ako by sa dalo zapojit domace 5.1 domace kino k PC. Foto konektorov na domacom kine je v prilohe. Na pc mam len zvukovu z dosky. Chcem sa spytat ci bude treba nova zvukova alebo stacia nejake kable. Vdaka!
Chcel by som sa spytat ako by sa dalo zapojit domace 5.1 domace kino k PC. Foto konektorov na domacom kine je v prilohe. Na pc mam len zvukovu z dosky. Chcem sa spytat ci bude treba nova zvukova alebo stacia nejake kable. Vdaka!
-
Ryan Giggs
VIP
Potrebuješ opticky alebo koaxialny kabel podľa to čo všetko za vystupy ma ta doska.
Stačiť ti bude aj zvukovka v kompe. Prepojic to JACK-CINCH kablom. Jack do PC a Cinch do prveho stlpca z tých troch vpravo.
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo by to mal pripajať stereo kablom, keď tam vie dostať aj priestorovy zvuk?