Dobrý deň,
ktorý je podľa vás taký dobrý soft na optimalizáciu Windows - registrov, disku, programov, ktoré nejdú odinštalovať?
Druhú takú podobnú otázku mám, či je aj nejaký z nich automaticky, ktorý by opravoval počítač efektívne popri práci?
A ktorý je lepší alebo čo si myslíte o Ashampoo alebo Tuneup utilities alebo Norton utilities, CCleaner?
Predom ďakujem.
Nástroje na optimalizáciu Windows
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nástroje na optimalizáciu Windows
Kazdy takyto program ma nieco do seba, ma nieco viac, nieco menej, preto je tazke si vybrat zlatu strednu cestu a mat ich tam viacej je nezmysel. Na jednoduche cistenie pouzivam a vsetkym davam CCleaner, ten sa mi paci kvoli tomu, ze je maly, prehladny, jednoduchy a funkcny. Ked uz chcem robit nieco viac, ci je to tweakovanie Windowsu a pod., tak pouzivam TuneUp Utilities. S TuneUpom fungujem od verzie 2007, s CCleanerom uz tiez par rokov. Ashampoo nepouzivam. Realtime bezi trebars TuneUp, ale nevidim vyznam toho, aby mal bezat na pozadi. Pustim to 1-2x za mesiac, nech vycistim cache, registre, raz za pol roka spravim defragmentaciu a hotovo, k tomu nepotrebujem, aby mi to bezalo na pozadi.