napadol ma clovek?
Re: napadol ma clovek?
Načo to tu vôbec rozoberáte? Okrem toho, že je to OT, je to nezmysel na entú, ďalší z produkcie obchodnej značky QWERTY. Nechajte ho tak, nech si sníva o kamerách, čo strieľajú.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pravdupovediac som sa celkom zasmial.
Je to forma relaxu pri tomto miestnom folklóre spomínanej "značky". 
-
qwerty-xyz
pravdupovediac, necitam tu nic o tom zeby sa mylil .... vy snad ano?
pravdupovediac, vase zosmiesnovanie ma nie je nicim inym len tym ze zosmiesnujete sami seba, pretoze technologia uz na to JE, a uz to aj funguje, TUPCI ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_SGR-A1
The Intelligent Surveillance and Guard Robot can "identify and shoot a target automatically from over two miles (3.2 km) away."
To je ale so slovakom (rozumej debilom) stale o tom istom, nevie, neda sa, peniaze na vyskum idu na to preco chlap nema menzes, a nie na realne veci, a potom to takto vyzera. Ze slovak prehlasi ked vidi v telke drony, ze to je hudba buducnosti, to je tazke sci-fi a podobne. o par rokov, zaber ako bezpilotne lietadlo bombarduje IRAK, a slovák s pivom v ruke krici wasaaau, ta to neni mozne to co za technologia, Ta reku normalna ty chmulo hlupy. Podobne ako to bolo s mojou oblubenou detekciou latok, kde sa mi fundovani snazili vysvetlit co vsetko potrebujem, po ukazani pristroja rozmermi malej krabicky, ktory dokaze za par sekund toto co ich labak, zase vsetci wuaaaau, ta reku do pi*i, co ste ludia sprosti ? na vela veciach sa pracuje, vela veci uz existuje a funguje, a je len vasou hlupostou ze tieto veci nevidite. Lebo sa za par rokov moze stat, ze takuto kameru s gulometom, daju niekde na nase hranice, a tuna osadenstvo fora, bude posrane co je to za technologiu, a ake je to uzasne (mozno iny model, od inej firmy) a ja si len zatukam o celo, v akej krajine to zijem
pravdupovediac, vase zosmiesnovanie ma nie je nicim inym len tym ze zosmiesnujete sami seba, pretoze technologia uz na to JE, a uz to aj funguje, TUPCI ....
The Intelligent Surveillance and Guard Robot can "identify and shoot a target automatically from over two miles (3.2 km) away."
To je ale so slovakom (rozumej debilom) stale o tom istom, nevie, neda sa, peniaze na vyskum idu na to preco chlap nema menzes, a nie na realne veci, a potom to takto vyzera. Ze slovak prehlasi ked vidi v telke drony, ze to je hudba buducnosti, to je tazke sci-fi a podobne. o par rokov, zaber ako bezpilotne lietadlo bombarduje IRAK, a slovák s pivom v ruke krici wasaaau, ta to neni mozne to co za technologia, Ta reku normalna ty chmulo hlupy. Podobne ako to bolo s mojou oblubenou detekciou latok, kde sa mi fundovani snazili vysvetlit co vsetko potrebujem, po ukazani pristroja rozmermi malej krabicky, ktory dokaze za par sekund toto co ich labak, zase vsetci wuaaaau, ta reku do pi*i, co ste ludia sprosti ? na vela veciach sa pracuje, vela veci uz existuje a funguje, a je len vasou hlupostou ze tieto veci nevidite. Lebo sa za par rokov moze stat, ze takuto kameru s gulometom, daju niekde na nase hranice, a tuna osadenstvo fora, bude posrane co je to za technologiu, a ake je to uzasne (mozno iny model, od inej firmy) a ja si len zatukam o celo, v akej krajine to zijem
keby si nebol hlupy, tak pochopis, ze my nemame problem so sentrynou, ale s tym, ze ta sentryna by videla ludom do mozgu a vedela by, co spravia
skus citat s porozumenim, pan inzinier
skus citat s porozumenim, pan inzinier
-
qwerty-xyz
preco by mala vidiet ludom do mozgu? ty ked chces niekoho zastrelit, tak si sadnes na zem, kyves hlavou dopredu a dozadu, nohy mas v tureckom sede a rukami robis velke V ako roztlieskavacka? bo podla mna nie, podla mna ked chces niekoho zastrelit, tak urobis UKON ktorym vytahujes zbran z puzdra, a ukon ktorym namieris na niekoho zbran, vsak? nemusi ti sentry gun vidiet do mozgu aby vedel co chces urobit, to ti ani obdalec stojaci dvaja policajti nevidia a VEDIA co sa asi chystas spravit, lenze pokym oni dojdu a ci vobec dojdu k tebe, ty by si odbachol alebo zranil koho by si chcel , podobne ako pri nozi, zatial co specialna kamera, by detekovala takyto typ spravania dopredu. co nechapes pre krista boha.
qwerty a ako sentry zisti či to nieje policajt a on neni v ohrození? lebo niekto v seba-obrane?
velmi silne tvrdenie...nemusi ti sentry gun vidiet do mozgu aby vedel co chces urobit, to ti ani obdalec stojaci dvaja policajti nevidia a VEDIA co sa asi chystas spravit
no nechapem napriklad to, ako chces detekovat "takyto typ spravania"
by ta kamera odbachla kazdeho policajta, co prenasleduje zlocinca, pripadne cloveka, ktory zbran vytasi na sebaobranu/nutnu obranu
Bože, veď vy tomu vôbec nechápete. Je predsa nad slnko jasné, že tá kamera s guľometom by mala v sebe databázu ľudí a na základe črtov tváre by rozpoznala, že je to pán policajt Jožko a nemá zastreliť jeho, ale toho, ktorého naháňa. Ako vôbec môžte žiť na tejto planéte
A navyše policajti by mali aj strieľajúce kravaty od Lesa, tak by to bolo o to ľahšie.
A navyše policajti by mali aj strieľajúce kravaty od Lesa, tak by to bolo o to ľahšie.
-
qwerty-xyz
bratm, ty sa tomu sice smejes, ale kamery ktore vyhladavaju tvare sci-fi neni. to je jedna vec, a druha vec je ze policia a zlozky by mohli mat kludne znaky (a co mohli MUSIA MAT) podla ktorych ich system rozpozna, .... vo svete bezna vec, aby nedoslo k friendly fire .... no nie ?
ono keby to odbachlo aj policajta, aj kriminalnika tak by to bol najlepsi system na slovensku, pretoze odbachlo by to v podstate oboch zlocincov, akurat je jeden v uniforme.
ono keby to odbachlo aj policajta, aj kriminalnika tak by to bol najlepsi system na slovensku, pretoze odbachlo by to v podstate oboch zlocincov, akurat je jeden v uniforme.
takze sa oblecem do uniformy a som za vodou, a cely super system rozpoznavania emocii, zbrani, tvari som ofajal jak pan 
Pod pojmom "znaky" nemusí byť len uniforma. Môže to byť nejaké elektronické zariadenie.
-
qwerty-xyz
zhruba tak, moze to byt kludne aj RFID tag, v preukaze policajta, podobne aj v jeho zbrani, a dalsi na uniforme, ....
taketo veci sa daju poriesit.
Vies kazdy system sa da odrbat a cim zlozitejsi tym lahsie, ide ale o pokrok, a v nom by sa malo ist stale dopredu a nie dozadu.
ulicu nespravis bezpecnejsou obycajnou kamerou, kamera nieco zachyti, a je tam tolko faktorov, ze je z nej castokrat (nie ale vzdy) hovno poznat. ako mi kamera pomoze ze mam nozik v bruchu ? nijako, ked za nou niekto nesedi co by vytacal pomoc.
Aktivna kamera uz tu pomoc moze vytocit aj sama, popripade ma aktivne branit.
taketo veci sa daju poriesit.
ulicu nespravis bezpecnejsou obycajnou kamerou, kamera nieco zachyti, a je tam tolko faktorov, ze je z nej castokrat (nie ale vzdy) hovno poznat. ako mi kamera pomoze ze mam nozik v bruchu ? nijako, ked za nou niekto nesedi co by vytacal pomoc.
Aktivna kamera uz tu pomoc moze vytocit aj sama, popripade ma aktivne branit.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...keby sa to zaviedlo, tak do pár mesiacov máme na aliexprese a dealextreme odznaky zabezpečujúce "nepriestrelnosť"...zločinec si kúpi odznak a strieľa sa veselo ďalej...a zase to len podporí tvoju teóriu o odzbrojovaní bežných ľudí, pretože bežný človek nevie, že sa dá takýto elektronický odznak kúpiť a tak sa bude obávať tasiť zbraň aj v sebaobrane, zatiaľčo zločinec je veľmi dobre chránený...
Povedzme, že táto vecička sa hodí na hranice akurát, kde odj*be všetko živé, čo sa okolo nej pohne
. Aspoň tam nemusia chodiť vojaci strážiť. No reálne v meste napríklad je to kravina, načo aj? A navyše nemám pocit, že tu máme takú kriminalitu, aby niečo také bolo treba. Dúfajme, že ani v budúcnosti nebude a osobne pochybujem, že by bol človek natoľko sprostý, aby svoj život zveril do ruky strojom. Btw kúsok mi to pripomína Terminátora
Vzbura strojov
.
pre zaciatok si nastuduj, aky dosah ma RFID...qwerty-xyz napísal:zhruba tak, moze to byt kludne aj RFID tag, v preukaze policajta, podobne aj v jeho zbrani, a dalsi na uniforme, ....
-
qwerty-xyz
pre zaciatok si nastuduj, aktivne a pasivne, ... ok? to jest napajane vlastnym zdrojom a bez vlastneho zdroja, lebo tie co maju vlastny zdroj mozu mat dosah na troska inej urovni, uz nemudruj bo hovno velke vies.
kedy cca ste prestali mať radi qwertyho? nejaka historia?
ano, uz vidim, ako ma policajt v preukaze, na uniforme a v zbrani aktivny RFID s napajanim, a ak sa mu nahodou vybije baterka, tak ho kamera zastreli
btw, este si neodpovedal na sebaobranu/nutnu obranu, co je snad ten najvacsi problem
btw, este si neodpovedal na sebaobranu/nutnu obranu, co je snad ten najvacsi problem
-
javatar
Hardcore addict
Technologia kamery so zbranou je. Lenze to do prostredia kde to chces nasadit nestaci. Ale vdaka za link aspon vidim ze Samsung berie konkurencny boj naozaj vazne. Jednu vec si v nom ale prehliadol:qwerty-xyz napísal:...
...
wikipedia qwertym postnuta napísal:It is capable of tracking multiple moving targets using IR and visible light cameras, and is under the control of a human operator.
nie, to ma spravne, dalsou vetou to pokracuje
nejde o tu sentrynu, ide o tu SW nadstavbu na rozpoznavanie planovanych cinov
problem je v tom, ze je to tupa sentryna, ktora striela na vsetko, co sa pohne, v tomto pripade na severokorejskych vojakovThe Intelligent Surveillance and Guard Robot can "identify and shoot a target automatically from over two miles (3.2 km) away."
nejde o tu sentrynu, ide o tu SW nadstavbu na rozpoznavanie planovanych cinov