Ice bucket challenge
Re: Ice bucket challenge
Hlavne si myslím, že kopa ľudí si dá teplú vodu a do toho len hodia ľad, ktorý za tých pár sekúnd nič nespraví. 
rad by som sa oblial ladovou vodou a prispel, ale kto mi zaruci, ze tie peniaze pojdu tam kde maju ist ?
podla mna ta oklamu a pojdu na vyvin ktory zabezpeci ucinnejsie rozprasovanie chemtrails, musia to vylepsit, vsak uz ste ich prekukli ..
to bude spolocnostou, v ktorej sa pohybujes...Pascalwb napísal:Osobne mi to uz lezie na nervi, hlavne na sk fb
ale no, nekonspirujDEVZYO1G napísal:podla mna ta oklamu a pojdu na vyvin ktory zabezpeci ucinnejsie rozprasovanie chemtrails, musia to vylepsit, vsak uz ste ich prekukli ..
Konspirujes jedine ty!
ja sa len pytam, nekonspirujem 
tiež by ma zaujimalo že kde môžem poslať € ? nejaka stránka?
detto... ako keby ten, co to sharne/postne nesplachoval pitnou vodou...Pascalwb napísal:... A dost mi vadi aj ten obrazok, USA/Africa, neviem co to s tymto ma spolocne...
na facebooku som zaregistroval nejaky odkaz tuna ale nedavam ruku do ohna za neho.. a su to samozrejme peniaze mimo svk, a boh vie do koho ruk.. (mozno to len niekto vyuziva co ja viem, neskumal som to)
Mozno jedna z tychto organizacii:
www.omdvsr.sk/
číslo účtu: 2624340950/1100
OZ SCLEROSIS MULTIPLEX NÁDEJ
www.sclerosis-multiplex.sk/
bankové spojenie: 7812259001 / 5600
bankové spojenie: 2885883654 / 0200
www.omdvsr.sk/
číslo účtu: 2624340950/1100
OZ SCLEROSIS MULTIPLEX NÁDEJ
www.sclerosis-multiplex.sk/
bankové spojenie: 7812259001 / 5600
bankové spojenie: 2885883654 / 0200
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
tento vulgarizmus obsahuje video
mne vadi, ked ten obrazok zdiela na socialnej sieti Slovac, ktora brojila proti "kradnutiu vody." keby jej slo o smad cernoskov, tak dobrovolne stava tranzitny vodovod od najblizsieho pristavu. alebo aspon pise peticiu za obmedzenie vystavby akvaparkov, ktore pouzivaju pitnu vodu este hlupejsie, ako ti, ktori sa nou oblievaju z vedra
-
vendo
Guru
mne sa na tomto najviac paci ten ohromny pocet failov, ktore vznikli, radost pozerat
-
Waagbistritz69
King
už keď si vezmeš, koľko ludia denne minú na hodinové sprchy/kúpele a podobné rituály, na polievanie trávnikov, a pritom sa robí takéto haló z činnosti, ktorá, čo sa objemu vody týka, stojí asi desatinu rozdielu v praní v novej a trochu staršej práčke..jackb napísal:mne vadi, ked ten obrazok zdiela na socialnej sieti Slovac, ktora brojila proti "kradnutiu vody." keby jej slo o smad cernoskov, tak dobrovolne stava tranzitny vodovod od najblizsieho pristavu. alebo aspon pise peticiu za obmedzenie vystavby akvaparkov, ktore pouzivaju pitnu vodu este hlupejsie, ako ti, ktori sa nou oblievaju z vedra
dúfam, že obyvatelia Bulharska, ktorých sužujú závratné ceny elektriny, sa neurazia, že som ňou mrhal na napísanie tohto príspevku.
keby mám takto uvažovať, sa asi z fleku zabijem.
radšej keby viac ľudí takéto veci zaujímali: http://protikapitalu.org/blog/soma-vraz ... mene-zisku
Dobre s tým každému je*e na mozog. Veľa ľudí očividne ani nepochopilo, čo sa tým chcelo povedať. A keď vidím tie 10ročné deti na FB, tak mam dosť. 
Presne. Celý FB je plný videí, ako ľudia ďakujú, že boli nominovaní tým a tým a radi by nominovali toho a toho a potom jeeeee*... lavór studenej vody na seba. A možno tak jeden zo sto aj reálne prispel. Vedia veľký prd o celej challenge, prečo vlastne toto všetko vzniklo, vedia prd o chorobe ALS... jednoducho na seba vylejem vodu, veď ma niekto nominoval, tak to musím spraviť predsa.
Skúsi mňa nejaká ovca nominovať
Ho niekam pošlem, ak reálne aj neprispel. Druhá vec: ktovie, či tie peniaze naozaj skončia u tých, ktorí ich potrebujú. Vieme ako fungujú niektoré dobročinné zbierky (na Slovensku samozrejme, ako je to v zahraničí neviem).
Skúsi mňa nejaká ovca nominovať
-
Soviet
Darca
Som nic taketo este nepostrehol. Neviem kto robi, ale nastastie ocividne okolie moje nie. V skratke, kravina ako mraky. Prispievat sa da aj inak, ako rozlievat bezdovodne vodu.
ja som to pochopil tak, ze je vyzva aby si prispel a ak neprispejes, mas sa obliat vodou, nie obe naraz...
PODVODNÝ ICE BUCKET CHALLENGE? NA VÝZKUM JDE MÉNĚ NEŽ 27% Z CELKOVÉ VYBRANÉ ČÁSTKY
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4751 ... ane-castky
PODVODNÝ ICE BUCKET CHALLENGE? NA VÝZKUM JDE MÉNĚ NEŽ 27% Z CELKOVÉ VYBRANÉ ČÁSTKY
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4751 ... ane-castky