League of Legends
Re: League of Legends
fiora
no stale sa neda presne povedat ci brat ignite alebo tp, zalezi to od protivnika .. ak hras proti niekomu koho vies ze nezabijes ani s ignite, tak ber TP, ak si veris ze ho dokazes zabit 1v1, ber ignite .. vsetko je to len o preferencii
Skvor je to o tom, či si passivny/agresivny early/mid/late game-ovi solo/teamovy hrač.
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pls nekdo pomoc ? hral som hru na NTB a vybila sa baterka
pocas toho sme dali victory no tj jedno, vypol sa cely ntb a odvtedy ked zapinam LOL tak to chce stale reconnect uz to reconnectujem asi hodinu a stale nic
nejaka rada?
/// tak oks ako si ta rozbehlo
uz to ide takze ak tu je naky novice ako ja
tak "Shajko0o" a mozme spolu zahrat :-p
/// tak oks ako si ta rozbehlo
Nj ten bug je už starši. fixnuť sa to neda, musiš čakať kym prejdu tušim 3h a odbugne sa to, lebo vtedy riot automaticky vypina hru ak neskončila a ona sice skončila no len pre 9tich a o tebe si myslel server ,že hraš.
Mne sa stala podobná vec až na to že som uspal ntb a po zapnutý som bol späť v hre lenže naskočilo že attempting to reconnect .. No tak som sa odpojil od hry (lebo hra už dávno skončila) a problem bol fixed. Aj keď asi shajkooo myslel iný reconnecting.
-
Hotwire
Addict
V tom prvom obrazku? hej nejak sa mi to divne vlozilo do skicara, neviem preco. 
Bezne som uz videl ludi, co mali celu plochu zapratanu ikonkami, ze sa uz na plochu nedalo ani nic ulozit, resp. sa to ukladalo mimo obrazovky
To bol bordel...
Nechcem byt stereotypny, ale videl som to hlavne u niekolkych spoluziacok...a u brata
Nechcem byt stereotypny, ale videl som to hlavne u niekolkych spoluziacok...a u brata
-
Hotwire
Addict
Tsss to je organizovany chaos.
zase im horia servery
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2014, 9:39)
ako som mohol hrať na easte..
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2014, 9:39)
ako som mohol hrať na easte..
Akosi mi unika význam tvojho príspevku.
A ten obrázok...
1.Silver IV
2.Normal
To by som ani nescreenoval, škoda miest na HDD

A ten obrázok...
1.Silver IV
2.Normal
To by som ani nescreenoval, škoda miest na HDD
ale ide že ja keď som videl ako oni premyšľaju a ide ako lvl1 na mid ku mne a mu pingujem naj ide na bot ne on pojde na teama da šetko čo ma a zabije ho turet proste ten east tí ľudia to je samo o sebe wooden
by som chcel vidieť west vs east a myslim si že by west vyhral s prehľadom
No clovek co prvy krat zapne LoLko tak samozrejme že nevie čo má robiť lebo väčšina ľudí sa na tutoriál vykašle a potom to takto vyzera, ale rankedy su tam už vpohode.japaja napísal:ale ide že ja keď som videl ako oni premyšľaju a ide ako lvl1 na mid ku mne a mu pingujem naj ide na bot ne on pojde na teama da šetko čo ma a zabije ho turet proste ten east tí ľudia to je samo o sebe wooden
-
Yos
Professional
Vsak to su vsetko nizke levely. Nebodaj si ocakaval nieco ine?
level5 nestaci na zoznamenie s hrou?
Nj, ako som pisal, nechapem vyznam tvojho prispevku.
West vs East.
Trufam si povedať, že skillovo diamond V EUNE sa vyrovna skillom Plat III EUW.. takže ano west by vyhral.. skade to mam? Osobne skusenosti s matchmakingom v jednotlych realmoch.
Inak k tomu Double IP weekendu... začina 28.8. o 00:00 to ma byť akože tato polnoc alebo ta dalšia? Raz som sa takto odrbal a znova tu istu chybu nespravim
West vs East.
Trufam si povedať, že skillovo diamond V EUNE sa vyrovna skillom Plat III EUW.. takže ano west by vyhral.. skade to mam? Osobne skusenosti s matchmakingom v jednotlych realmoch.
Inak k tomu Double IP weekendu... začina 28.8. o 00:00 to ma byť akože tato polnoc alebo ta dalšia? Raz som sa takto odrbal a znova tu istu chybu nespravim