Sebaobrana - spreje, paralyzery...
Glock 9mm s 12 nabojmi v zasobniku.soviet666 napísal:lol to musis byt riadna chlapina ked zo sebou nosisi toto vsetko
a jaky pistol mas predpokladam ze beretu alebo deagle alebo jeho mensieho brata jericha (isto to nieje bubenak)
a co to mas za brutalnost na balkone preboha
To zariadenie na balkone ma stupen utajenia, takze o tom nemozem hovorit. Moja najexotickejsia zbran je zabudovana v kravate, gulka je dlha 5mm, vypali to jednu ranu na cloveka s ktorym sa rozpravam a s ktory stoji predo mnou. Je smrtelna na 1m a tuto gulku mozem odpalit elektricky z vrecka nohavic, alebo poskriabanim sa na urcite miesto v saku.
No chlape, povazoval som ta za "normalneho" chlapa s mnozstvom skusenosti, ale pomaly sa mi zda, ze si vymyslas ako 5-rocne decko.Les napísal:Glock 9mm s 12 nabojmi v zasobniku.
To zariadenie na balkone ma stupen utajenia, takze o tom nemozem hovorit. Moja najexotickejsia zbran je zabudovana v kravate, gulka je dlha 5mm, vypali to jednu ranu na cloveka s ktorym sa rozpravam a s ktory stoji predo mnou. Je smrtelna na 1m a tuto gulku mozem odpalit elektricky z vrecka nohavic, alebo poskriabanim sa na urcite miesto v saku.
No poviem ti tak, ked mas pri sebe nejaky obusok, nunchaky alebo boxer a nevies sa s tym dobre ohanat, tak je to pre teba este horise ako keby si bol bez toho. Ak je proti tebe viac ludi, tak ti to zoberu a zbiju ta vlastnou zbranou.
Jedine co by som ti mohol odporucit je plynova zbran, vzbudzuje respect a ked proti nim strelis chlor tak ti daju na chvilu pokoj:)
4 LES pocuvaj ma, ty si chodiaci zbrojny sklad, nie? asi pozeras vela akcnych filmov.
Jedine co by som ti mohol odporucit je plynova zbran, vzbudzuje respect a ked proti nim strelis chlor tak ti daju na chvilu pokoj:)
4 LES pocuvaj ma, ty si chodiaci zbrojny sklad, nie? asi pozeras vela akcnych filmov.
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Agent LES (citaj Bond, James Bond)
Ja pouzivam noz.
K pistoliam: ak ma niekto pocit ze potrebuje na sebaobranu pistol mal by sa trochu zamisliet nad tym ako by ju asi pouzil a zavazit skor nepriestelnu vestu lebo pistol aj ked sa to tak javi rozhodne nieje na ucel sebaobrany vhodna. Jedine ze sa nikto chce hrat na velkeho kaapa alebo ako les na Agenta jeho velicenstva, toto si uz vazne prehnal chlape
K pistoliam: ak ma niekto pocit ze potrebuje na sebaobranu pistol mal by sa trochu zamisliet nad tym ako by ju asi pouzil a zavazit skor nepriestelnu vestu lebo pistol aj ked sa to tak javi rozhodne nieje na ucel sebaobrany vhodna. Jedine ze sa nikto chce hrat na velkeho kaapa alebo ako les na Agenta jeho velicenstva, toto si uz vazne prehnal chlape
Tu kravatu si davam len pri specialnej prilezitostisoviet666 napísal:to co mas za glocka (typ)
a ta vecicka v kravate je brutal (inak ked k tebe pride manzelka a bude sa chiet pritulit a da ruku na to "miesto na skrabanie" tak neviem neviem ci budes z toho nadseny <--prehanas to--> ) a je to na nete nejaka fotka toho
inak brutalna vyzbroj
Pistoj je Glock 21
-
Traktorista
Guru
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHALes napísal:Glock 9mm s 12 nabojmi v zasobniku.
mam znameho rezisera, nexces si znim zahrat nejaku divadelnu inscenaciu?
popr. ze by si robil napady do lacnych serialov v amerike ktore sa vyrabaju na beziacom pase,... ale stym si bohuzial neprerazil na SR a na letenku do USA si si nenasetril, a kedze mas 55 rokov uz to nejako dotiahnes do doxodku,...
Nic som neprehnal, ale ked tieto veci musim mat, tak ich musim mat. Mimochodom nenavidim zbrane vcitane nozov.psycho napísal:Agent LES (citaj Bond, James Bond)Ja pouzivam noz.
-
Traktorista
Guru
Ja sa nebijem a nikdy som sa nerad bil. Som umelcom, takze mam rad klud, pokoj a som pohodovy typ cloveka. Ale samozrejme keby ma volakto napadol fyzicky, tak by som sa musel branit so zbranou.Traktorista napísal:a co keby na vas isiel jeden, proste fair play,... dali by ste si bitku ci radsej by ste sa skovali za zbrane?
Samozrejme vsetko podla zakona.
-
Traktorista
Guru
jezis lamka, niekto iny?Les napísal:Ja sa nebijem a nikdy som sa nerad bil. Som umelcom, takze mam rad klud, pokoj a som pohodovy typ cloveka. Ale samozrejme keby ma volakto napadol fyzicky, tak by som sa musel branit so zbranou.
Samozrejme vsetko podla zakona.
to si ako myslel? ake su ine riesenia?psycho napísal:xistuje kopa inych rieseni ako bitka zo zbranami alebo bez.
Ach, Les: Takže opäť jedna z tvojích "perál" - kde ty na to chodíš... Nebudem to tu rozoberať, ale aspoň niečo: Prečo si tie "veci" dovliekol sem na Slovensko? Ja viem, že denný živoť v USA (a obzvlášť nočný) je tam plný násilia a zločinu... nosiť zbraň je tam bežná vec, použiť zbraň je bežná vec, zabiť človeka je tam skoro bežná vec... Ale to je život v USA a nie na Slovensku!!! Tu ti nikto neublíži (pokiaľ si neublížiš sám) tak to všetko pošli (trebárs aj ľodou) naspäť. Mám však veľkú obavu, že západní genetickí zločinci chcú nám - sem implantovať to násilie, ktoré vládne u nich... Nepomáhajme im v tom!!!
Ja to nosim a mam tie veci len preto, ze musim. A prave preto som sem prisiel, aby som vam pomahal v boji proti organizovanej havedi, ktorej tu mate az az. Samozrejme, ze v tejto havedi su aj ludia ako skini, pospolitost, fasisti a podobna cvarga, ktoru chceme z EU eliminovat, alebo aspon udrzat na znesitelnej urovni.stans napísal:Ach, Les: Takže opäť jedna z tvojích "perál" - kde ty na to chodíš... Nebudem to tu rozoberať, ale aspoň niečo: Prečo si tie "veci" dovliekol sem na Slovensko? Ja viem, že denný živoť v USA (a obzvlášť nočný) je tam plný násilia a zločinu... nosiť zbraň je tam bežná vec, použiť zbraň je bežná vec, zabiť človeka je tam skoro bežná vec... Ale to je život v USA a nie na Slovensku!!! Tu ti nikto neublíži (pokiaľ si neublížiš sám) tak to všetko pošli (trebárs aj ľodou) naspäť. Mám však veľkú obavu, že západní genetickí zločinci chcú nám - sem implantovať to násilie, ktoré vládne u nich... Nepomáhajme im v tom!!!
-
Traktorista
Guru
O slovensku pospolitost si nos neutierajLes napísal:Ja to nosim a mam tie veci len preto, ze musim. A prave preto som sem prisiel, aby som vam pomahal v boji proti organizovanej havedi, ktorej tu mate az az. Samozrejme, ze v tejto havedi su aj ludia ako skini, pospolitost, fasisti a podobna cvarga, ktoru chceme z EU eliminovat, alebo aspon udrzat na znesitelnej urovni.
-
psycho
Medium Star
2Traktorista: Mylsel som to presne tak ako som to napisal a ake?
poprve nenechat sa vyprovokovat, utiect, zavolat pomoc adt
Dolezite!:
Sebaobrana nieje o tom ako vyhrat bitku ale ako prezit suboj (ak nan dojde) Nehra sa na fair play a podobne keci.
zadruhe seci "ozbrojenci" by si mali uvedomit ze zbran bud porani alebo zabije, zidne dalsie moznosti.
Na prvom mieste je vzdy konfliktu zabranit potom dlho dlho nic a potom prichadza suboj ak neni ina moznost (je viac ludi v ohrozeni, nemas kam ujst atd) Potom uz iba suboj a ak tak najlepsie bez zbrani nakolko ako som napisal viac zbrani viac zranenych alebo mrtvych
poprve nenechat sa vyprovokovat, utiect, zavolat pomoc adt
Dolezite!:
Sebaobrana nieje o tom ako vyhrat bitku ale ako prezit suboj (ak nan dojde) Nehra sa na fair play a podobne keci.
zadruhe seci "ozbrojenci" by si mali uvedomit ze zbran bud porani alebo zabije, zidne dalsie moznosti.
Na prvom mieste je vzdy konfliktu zabranit potom dlho dlho nic a potom prichadza suboj ak neni ina moznost (je viac ludi v ohrozeni, nemas kam ujst atd) Potom uz iba suboj a ak tak najlepsie bez zbrani nakolko ako som napisal viac zbrani viac zranenych alebo mrtvych