Tak ten yellow band na spodnej strane som si zacal vsimat az ked boli otazky tu na fore ci to tam mam. Vidno to len na bielej, bezne (mimo cisto bieleho pozadia) sa to spozorovat takmer nedaParagon napísal: Som štastlivec, ktorý nemá žltú obrazovku. Vrelo odporúčam!
OnePlus One
Re: OnePlus One
Ešte by som doporučil SONY MH1 za 10€ k tomuto fonu.
Pripomeniem sa pre istotu este raz - ak by mal niekto invite k dispozicii,budem rad ak sa podeli. Vdaka.
Pozvánka poslaná.
tiez mam pozvanku kto chce
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kolko to teda vyjde na komplet ta 64gb verzia vratane postovneho na svk ? vdaka
/delete
Prispevok bol cez tapatalk omylom odoslany do fora a nie do PM ako bolo v plane.
Prispevok bol cez tapatalk omylom odoslany do fora a nie do PM ako bolo v plane.
Ja som si to nechaval poslat do nemecka ku kolegovi, odtial sem to slo potom za firemne. Cena 305 eur spolu.
-
Sarger
Guru wannabe
Ty s tým kšeftuješ? ...STomko napísal: Ahoj chezter... Zobral by som dalsiu ak mas nazvys. Jednu mi uz poslal paragon,no dopyt je vacsi.
Vdaka.
Stefan
//nič v zlom, len niektorí sa idú za tými pozvánkami pozabíjať a keby ťa videli vieš ako
Nekseftujem, jeden telefon som si kupil ja, a dalsi moji kolegovia by mali zaujem.
Keby som kseftoval, predaval by som ich (myslim pozvanky). To nerobim. Mozes sa kludne opytat paragona.
// podla mna je to normalna vec. Ja som s telefonom spokojny. K pozvanke som sa dostal tu na fore od cheztera. Nasledne som tu co som dostal sharoval znova tu na fore. Ludia v mojom okoli by tiez chceli tento fon,a tak zhanam pozvanku. Ak ju nezozeniem,nic sa nedeje. Ak ano,iba sa potesim.
Keby som kseftoval, predaval by som ich (myslim pozvanky). To nerobim. Mozes sa kludne opytat paragona.
// podla mna je to normalna vec. Ja som s telefonom spokojny. K pozvanke som sa dostal tu na fore od cheztera. Nasledne som tu co som dostal sharoval znova tu na fore. Ludia v mojom okoli by tiez chceli tento fon,a tak zhanam pozvanku. Ak ju nezozeniem,nic sa nedeje. Ak ano,iba sa potesim.
kamarat ju tiez chce a ozval sa skor ako ty, pozvanka plati do 19:00, dam vediet ci ju vzal alebo nie
Jasne, nie je problem.
http://mobilmania.azet.sk/clanok/98200/ ... -vo-vrecku
davajte si pozor
davajte si pozor
-
Sarger
Guru wannabe
Osekaný nič nehovoriaci článok ako vždy od žive...
Tu je poriadny http://phandroid.com/2014/08/25/oneplus ... ves-burns/ kde je uvedené, že chlap mal problém s prehrievaním mobilu pri nabíjaní čo už predtým riešil na oficiálnom fóre.
Pri tom množstve horiacich iphonov a samsungov je to nič.
Tu je poriadny http://phandroid.com/2014/08/25/oneplus ... ves-burns/ kde je uvedené, že chlap mal problém s prehrievaním mobilu pri nabíjaní čo už predtým riešil na oficiálnom fóre.
Pri tom množstve horiacich iphonov a samsungov je to nič.
-
nejakymarko
Addict
Ak sa mozem opytat, ako je to s tym dorucenim na Slovensko? Ak by som teda mal pozvanku a objednaval z oficialneho predaja? Ake vsetky ukony musim spravit?
Dik
Dik
-
Sarger
Guru wannabe
Čo viem tak ľudia to berú cez Nemecko cez mailboxde.cz.
nemate niekto este pozvanku ? zisla by sa mi
od oktobra bez pozvanok
-
Sarger
Guru wannabe
Len tie čakačky aké budú dlhé potom...
OPO rezervovane pre pouzivatela usefull kt. sa ozval ako prvy...
Edit: Tak usefull z toho vycuval, opo predane pouzivatelovi DEVZYO1G
Edit: Tak usefull z toho vycuval, opo predane pouzivatelovi DEVZYO1G