Nesplnitelná úloha? Preprogramovanie hračky.
Nesplnitelná úloha? Preprogramovanie hračky.
Zdravím, z čírej radosti som priateľke kúpil takzvaný Star Master čo sú vlastne 4 led žiarovky vnútri čierneho kužela s otvormi tvaru hviezdičiek. Učel je premietanie nočnej oblohy na steny izby, funguje v poriadku ale má aj funkciu farebných LED svetiel ktoré ale menia farby strašne rýchlo a nieje to priemne. Bolo by možné to rozobrať a zmeniť interval zmeny farieb? Ak áno tak poprosím stručný návod a ak je to prílis impossible tak sa ospravedlnujem za spam. S pozdravom.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nesplnitelná úloha? Preprogramovanie hračky.
Teoreticky ano.
Ale najskor to musis rozobrat a zistit priblizne zapojenie (pri tom to mozes znicit), a potom zalezi, ak je to riadene nejakym casovacom s RC obvodom, tak mozes zvetcit kapacitu kondenzatora, zmenit odpor (napriklad vnutri moze byt trimer), ak je to riadene specialnym inegrovanym obvodom, alebo uP tak je to bez sance.
Byt tbou zveril by som to do ruk nejakeho elektrotechnika.
Ale najskor to musis rozobrat a zistit priblizne zapojenie (pri tom to mozes znicit), a potom zalezi, ak je to riadene nejakym casovacom s RC obvodom, tak mozes zvetcit kapacitu kondenzatora, zmenit odpor (napriklad vnutri moze byt trimer), ak je to riadene specialnym inegrovanym obvodom, alebo uP tak je to bez sance.
Byt tbou zveril by som to do ruk nejakeho elektrotechnika.
-
audiotrack
VIP
ak je tam dosť miesta, jednoduchšie bude vytvoriť vlastný obvod ako prerábať ten existujúci
už je to rozobraté ale ja sa do elektrotechniky a aj fyziky nevyznám takže by som potreboval návod, mohol by som prípadne postnúť fotky ako to vyzerá a už sa zdatnejší vyjadria či to nechať tak alebo aspoň skúsiť 
-
Fabo
Hardcore addict
Neexistuje navod, ked nevieme ako to funguje...
samozrejme že nevyžadujem všeobecný návod, ja sa skôr nesmelo pýtam či by to nešlo ako vyžadujemMr-Freek napísal: mohol by som prípadne postnúť fotky ako to vyzerá a už sa zdatnejší vyjadria či to nechať tak alebo aspoň skúsiť
-
harrison314
Hardcore addict
fotky nestacia, to treba premerat atd...
A nekaz kamoske hracku
A nekaz kamoske hracku
no dobre tak ja to vzdám, bude mať namiesto relaxu diskotéku