Ford Focus KLIMATIZACIA

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ford Focus KLIMATIZACIA

Príspevok od používateľa Fuxxo »

este ma napadlo, ze moj kamarat, ktory servisuje klimatizacie, to robi kusok inak.. on odsaje chladivo, olej, (nepviem v akom poradi to spravi), do sustavy vpusti nejaku penu, ci sa uz nastartuje motor, alebo sustavu natlakuje kompresorom, to neviem, ale po natlakovanie fukne do sustavy dusik, cize odtial, kde bol unik, bode minimalne kusok peny, teda zamrznutej peny... a cloveku netreba ziadne uv okuliare..
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

no takze uz som vylieceny :D

kompresor prepusta na stene najviac a chladic je uz trosku nacaty.

snad zozeniem nejaky kompresor a uz len vymenit :)
Fuxxo
Darca
Darca

ja by som na tvojom mieste kompresor z druhej ruky uz nedaval... moj dobry kamarat sa ta oplachol na A6.. dal 150€ za pouzity kompresor a klima isla mesiac a kompresor zase v zadku... cize ak planujes mat to auto dlhsie, tak sa urcite popozeraj po novom kompresore...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Pravda,,, radsej par € priplatit a mat pokoj, ako zas po nejakom case riesit dalsiu vymenu spojenou z dalsou kupou, plnenim a platbou za montaz.
Fuxxo, podla ceny to tipujem na a6 4f,kde je kompresor stalobezny. Takto je to samovrazda kupovat jazdenku.
Fuxxo
Darca
Darca

tacosi napísal:Fuxxo, podla ceny to tipujem na a6 4f,kde je kompresor stalobezny. Takto je to samovrazda kupovat jazdenku.
ee, neuhadol si :) Audi A6 C5 :) ale to je jedno... ja mam tiez na svojom Sku kompresor v zadku, ale pre mna kamarat vystruhal cenu, ktora sa neodmieta.. 188e aj nejake drobne za original, ziadna CAJNA.. ale to udajne len pre mna.. lebo sused na tu A6 C5 platil 300€ len za kompresor...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

vraciam sa k tejto teme..

takze kupil som novy kompresor, ktory sme namontovali, system naplnili plynom.

klima funguje a zatial stale ide 8) ALE!

problem ktory som aj spominal ze kompresor vypina a zapina po 5 sekundach stale ostal, no vsimol som si ze ked je auto na volnobeznych otackach tak vtedy nevypina a ide vkuse, vtdy aj chladi najlepsie kedze kompresor ide vkuse.

akonahle zaradim jednotku a zvysia sa otacky motora kompresor zacne vypinat/zapinat.

v com moze byt problem alebo co treba vymenit ????

Dakujem
Napísať odpoveď