logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Podobne ako brm, ale to dnešné je fakt podarené 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
naporádku lobogo, len s tou dúhou pozor na svätý butthurt o "kultúre smrti," "juvenilnej justícii" apod.
-
weroro
Flash coder
Logo je bombové. Akurát tá realizácia je nejaká divná. Nápis hojko je zubatý ako keby zle orezaný.
-
Grim
Darca
...toto logo je parádne...kto ho robil?... 
co ma Sherman spolocne so SNP ? Nehram sa na chytreho, ale boli vobec nasadene na nasom uzemi ?
Myslím si, že väčšina ľudí tam vidí proste tank.
-
vladenko007
VIP
Ninx ja sa v tankoch nevyznám to je fakt. Ako hovorí pinco proste som tam potreboval dať tank.
okej okej, ja len ze ci mi nahodou daco v skole neuslo 
Logo spravené v skicári? Toto je tak trojminútová záležitosť v PS. Mapa Slovenska a text "ustava" (bez dĺžňa na u...) v hnusnej modrej farbe, ktorá tam vôbec nepasuje.
Kto je autor? Nech mu dám mínusovú karmu. Lebo toto je jedno z najškaredších a najodfláknutejších log, ktoré boli kedy na hojku.
Kto je autor? Nech mu dám mínusovú karmu. Lebo toto je jedno z najškaredších a najodfláknutejších log, ktoré boli kedy na hojku.
- Prílohy
-
- logo_den_ustavy2014.png (24.94 KiB) 1256 zobrazení
-
Grim
Darca
...súhlasím, humus...radšej nič ako toto...
-
audiotrack
VIP
vždy sme tu písali, že kto chce, môže spraviť. To že bude deň ústavy viete dostatočne dopredu. Býva každý rok, a vždy v rovnaký deň. A to isté platí aj o ostatných sviatkoch. Nikdy nám od nikoho neprišlo len tak logo, že tu máte, spravil som. Tak aj keby bolo v skicári za 10 minút. Aspoň tých 10 minút obetoval pre toto forum, narozdiel od vás. Najbližšie bude 15. septembra Sedembolestná, alebo ak ste veľmi aktívni ako to tu prezentujete môžete na zajtrajší prvý školský deň alebo na 50000 užívateľov. Nech sa páči, som zvedavý koľko návrhov príde
iné weby majú celý rok jedno logo, my sa snažíme obmieňať a ešte sa nepáči. Vieš si predstaviť koľko času je za tými všetkými logami za celý rok? Keby aj trvalo 10 minút, ročne sa ich spraví na desiatky. A že radšej žiadne ako toto.. bol čas kedy sme nemenili lebo odišiel uplink a nepáčilo sa vám, chceli ste tématické loga. Komu sa nepáči, nech zavre forum a vráti sa zajtra keď tam to logo už nebude
iné weby majú celý rok jedno logo, my sa snažíme obmieňať a ešte sa nepáči. Vieš si predstaviť koľko času je za tými všetkými logami za celý rok? Keby aj trvalo 10 minút, ročne sa ich spraví na desiatky. A že radšej žiadne ako toto.. bol čas kedy sme nemenili lebo odišiel uplink a nepáčilo sa vám, chceli ste tématické loga. Komu sa nepáči, nech zavre forum a vráti sa zajtra keď tam to logo už nebude
-
Soviet
Darca
Hej hej..slovaci nevyhovie clovek nikdy. Je to sice dost hnusne logo dnes, ale fuck that. Je to len jeden den 
Preco by malo byt hnusne? Modra farba je silnejsia, to vidim aj ja. Ale ale inak sa mi logo paci. Vidim tam zmenu a zaroven zachovanie standardu pisma. Mozno trvala robota 30 minut a autor loga nemal viac casu, mne sa vsak paci a som vdacny aj za taketo spestrenie. Nie vzdy sa podari logo, ktore pochvali stovka ludi.
Keby to slovo cez cele logo nebolo tiez modre ako mapka tak by to bolo v poho. Samotny navrh celkom ujde.
Mapa Slovenska spolu so znakom a farbami je super. Nápis "Deň Ústavy 2014" je tiež ok. Sivý nápis "hojko" tam vôbec nemusel byť. Modrý nápis "ustava" trochu splýva s pozadím. Možno keby to pozadie bolo svetlejšie. Alebo slovo "ustava" tam vôbec nemuselo byť. Ešte to zhoršuje chýbajúca diakritika, teda dĺžeň na "u". Nie je to zlé, nápad dobrý, ale tých nápisov tam je príliš veľa a tie to celé kazia.
rados915, Grim - dajte vase navrhy na logo. Dnes do 19:00, aspon jedno. Ak nie, mate odomna -5k. 
-
Grim
Darca
...príjmam výzvu...kde nájdem zdrojáky loga?...
-
audiotrack
VIP
len v tejto téme bolo asi 10x, napr: post2063483.html?hilit=psd#p2063483