Ďakujem veľmi pekne.
Programovanie- začiatky
Programovanie- začiatky
Ahojte všetci, chcem sa opýtať skúsenejších ľudí ohľadom programovania. Ako a kde začať s programovaním? Mám 16 rokov a veľmi ma to zaujíma. Stačí sa učiť na internete? Alebo bude najlepšie na nejakých kurzoch?
Ďakujem veľmi pekne.

Ďakujem veľmi pekne.
Re: Programovanie- začiatky
Ja som nedavno tiez zacal programovat a ucim sa len z internetu. Je strasne vela ludi ktory robia tutoriali, ked trochu pokukas ludia ti povedia kam mas ist pre dobre zdroje.
Ja teraz programujem v C a zatial co som mal problem sa vzdy nasiel niekto ochotny mi pomoct a zaroven aj vysvetlit chybu
Ja teraz programujem v C a zatial co som mal problem sa vzdy nasiel niekto ochotny mi pomoct a zaroven aj vysvetlit chybu
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas na skole moznost kruzku alebo kurzu (na strdnych skolach byvaju) tak ju vyuzi. Nik ti nebrani sa samovzelavat cez net.Didino napísal:Ahojte všetci, chcem sa opýtať skúsenejších ľudí ohľadom programovania. Ako a kde začať s programovaním? Mám 16 rokov a veľmi ma to zaujíma. Stačí sa učiť na internete? Alebo bude najlepšie na nejakých kurzoch?
Ďakujem veľmi pekne.![]()
na nete je plno tutorialov a najdes aj dobre, ale obcas je fajn ked je tam dakto kto vie poradit.
Len ja by som rád vedel kde začať, počul som že Pascal je výborný začiatok
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano na zaciatok je pascal skvely, ved na to bol aj vymsleny.Didino napísal:Len ja by som rád vedel kde začať, počul som že Pascal je výborný začiatok
Ďakujem veľmi pekne