Odmietnutie-ako sa zbaviť teho pocitu...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Odmietnutie-ako sa zbaviť teho pocitu...

Príspevok od používateľa puma19944 »

Názov témy hovorý za všetko.Keďže je to asi prvý krát čo som sa určite zaľúbil a keďže som cítil určitú náklonnosť aj z druhej strany tak som myslel že konečne som našiel tu pravú. Posledný týždeň do včera sme chodili s kamošmi von no a taktiež kamarátova sestra s kamarátkou. Chodili sme na aute kam len tie dve chcely,za týždeň sme urobili cez 1000 km. Prvý deň to bolo také bežné keďže sme sa nepoznali veľa sme toho nenahovorili. Ale už na druhý deň som sa ja a ona dosť celkom a výrazne pred ostatnými zblížili,letmé pohľady a dotyky v aute z mojej strany hovorili za všetko,páčili sa jej moje komplimenty,prechádzky boli pekne za ruky,keď sme niekam sadli vždy šla kumne,keď sme srandovali ona sa namňa vešala proste premňa to už bolo jasné,pocit eufórie a štastia že konečne aj ja...,keď sme došli domov o 3 ráno do 5 sme ešte chatovali na nete a vôbec žiadná únava z 3 hodinového spánku proste super pocit... Tak som sa rozhodol včera že jej poviem na rovinu čo cítim,hoc som to žene vravel prvý krát žiadny strach keďže som si bol istý v tom že ona je natom rovnako...Lenže očakávanie bolo iné ako realita. Len tlmý pohľad a odpoveď len bohužial,má záujem o iného a že nič sa nedá robiť a že jej je ľúto že budem teraz sklamaný. To ma tak odrovnalo že som sa už nezmohol nanič keďže toto som v žiadnom prípade nečakal a tak som šiel rovno domov a už žiadny chat,žiadne nič. Keďže pocit radosti a štastia rýchlo vystriedal pocit smútku a veľkého sklamania tak preto by som rád vedel ako sa čo najskôr zbaviť toho pocitu keďže viem že už to nebude tak ako bolo...Zajtra idem na 2 týždňovku do práce a nechcem aby som sa trápil preto čo už nezmenim a rád by som sa vrátil do starých koľají a tento asi najlepši a zároveň najhorši týžden v živote zabudol...aj keď pomôže asi len čas
Takymalypako
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Odmietnutie-ako sa zbaviť teho pocitu...

Príspevok od používateľa Takymalypako »

je tazke to vyhodit z hlavy ale cim skor tym lepsie, baby su niekedy nevyspytatelne s tym nic neurobis
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Klasika...poznam to tiez z osobnej skusenosti, kedy som si myslel, ze tie vsetky naznaky, flirtovacky, pohlady, debaty a podobne budu k niecomu viest...velmi casto to krachne na zaklade zenskej (ne)logiky. Neda sa to vysvetlit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aj keď pomôže asi len čas
Aj si si sám odpovedal. A nemyslím si, že by to malo trvať nejak dlho, keďže v podstate ani nič nebolo. :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

On sa zalubil, takze z jeho strany bolo vela :) "je to asi prvý krát čo som sa určite zaľúbil". Takze cas a mat ju v peku a zit si svoje a zamestnavat mysel inymi vecami.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No fajn, ale tak také pár dňové pseudozaľúbenie (kde ani k ničomu nedošlo) asi nemožno zrovnávať napr. s x-ročným vzťahom. Z tohto hľadiska som to bral.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

treba sa prepnut do modu "nieje to az tak vazne" a povedat si, noaco ze to nevyslo, zijem dalej...
je to tazke, ale v zivote je plno takych situacii s ktorymi nespravis nic a musis ich jednoducho prijat, neriesit, nerozoberat, prijat.

Dost pomaha robit nieco - pricom sa dokazes prepnut na ine myslienky, je to hocico, kde sa venujes svojmu a nemyslis na toto.

casom to prejde, ale moze to prejst aj rychlejsie ked si uvedomis ze FAKT o "NIC" neslo - teda nie ze o nic, ale skor o nieco co nieje az take podstatne, pretoze si zil predtym aj bez toho, nemas s nou deti, nezabil si 5ludi, nikto neni smutny, len ty...tak ser na to a nebud.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Prechadzky za ruky,objatia a blablabla a ona ti povie ze ma zaujem o ineho?
Lenze ona ti to povedala az vtedy ked si jej povedal ze co k nej cítiš,čiže že ju lúbiš, tak sa potrebovala nejako vyhovoriť aby si si dal od nej odstup aby si to sama urovnala v hlave co k tebe cíti.Mozno keby povieš ze ju más len rád tak by sa nevyhovárala.
.A možno ta len skúša stým druhým.
Keby má zaujem o ineho viac ako o teba tak si ta tak k telu nepripustí.
V kontakte snou bud ale uz jej nepíš prvý, ani ju nevolaj von ani nič, ona ten zaujem dostane o teba ked ty uberes v tom tvojom záujme.
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Ženy, akokoľvek staré (mladé) nechcú chalana, ktorý:
1. chodí týždeň okolo horúcej kaše a nič nepodnikne
2. ešte sa do nich aj zamiluje (:D)
Čo z toho vyplýva: ak spoznáš niekoho a preskočí iskra, musíš niečo podniknúť, a to rýchlo. Inak to "vychladne" a máš po ptákach. Trust me, I've learnt the hard way.. :D
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Blastbit napísal: A možno ta len skúša stým druhým.
Keby má zaujem o ineho viac ako o teba tak si ta tak k telu nepripustí.
Podľa mňa nie, toto baby nezvyknú robiť. Kebyže má oňho záujem, tak mu to nikdy nepovie, ale chcela by si ho udržať za každú cenu. Povedala to zrejme preto, lebo tam nebola asi tá chémia aj keď sa držali za ruky. Takže autor témy - puma, nechaj to nejakú chvíľu vychladnúť, moc jej teraz nepíš, uvidíš či ti napíše sama a akým štýlom. Ak aj keby nenapísala a videl by si, že asi fakt z toho nič nebude, príp. by si asi fakt našla iného, tak nič si z toho nerob, veď si s ňou v podstate nič nemal, takže ani nemáš za čím až tak ľutovať. Vzťah je aj o rešpektovaní toho druhého, tak ak tá druha osoba to tak necíti, tak musíš ju bohužiaľ akceptovať. Znie to možno trochu kruto, ale bohužiaľ je to tak a tak to už v živote chodí a skoro všetci sme si tým prešli a aj prechádzame.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ChallengerQo napísal:Ženy, akokoľvek staré (mladé) nechcú chalana, ktorý:
1. chodí týždeň okolo horúcej kaše a nič nepodnikne
2. ešte sa do nich aj zamiluje (:D)
Čo z toho vyplýva: ak spoznáš niekoho a preskočí iskra, musíš niečo podniknúť, a to rýchlo. Inak to "vychladne" a máš po ptákach. Trust me, I've learnt the hard way.. :D
S týmto moc nesúhlasím. Ženy majú radšej, keď ich chlap dobýja a robí to skôr nenápadne. Teda všetko je také v náznakoch, pomaly sa k nej dostáva a nakoniec sa z toho niečo vyvinie a pritom ani jeden z nich nemusí priamo povedať tomu druhému, že k nemu niečo cíti. Keď na ženu vybehneš s tým, že "som do teba zamilovaný" a všetko vyklopíš na rovinu, tak to má skôr opačný efekt. To už tá baba musí byť tiež fest zamilovaná, aby mu takéto vyznanie opätovala. A to skôr robia mladé žabky, ktoré majú vzťah viac-menej len preto, aby nejaký vzťah mali. A po týždni už miluje iného.

Prikláňam sa k tomu, čo napísal Blastbit.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

zena chce raz ignoraciu raz pozornost, raz rychly priebeh potom pomaly, ulohou chlapa je spravne si tipnut
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Takymalypako - pekne zhrnutie :D
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

pinco napísal:S týmto moc nesúhlasím. Ženy majú radšej, keď ich chlap dobýja a robí to skôr nenápadne. Teda všetko je také v náznakoch, pomaly sa k nej dostáva a nakoniec sa z toho niečo vyvinie a pritom ani jeden z nich nemusí priamo povedať tomu druhému, že k nemu niečo cíti. Keď na ženu vybehneš s tým, že "som do teba zamilovaný" a všetko vyklopíš na rovinu, tak to má skôr opačný efekt. To už tá baba musí byť tiež fest zamilovaná, aby mu takéto vyznanie opätovala. A to skôr robia mladé žabky, ktoré majú vzťah viac-menej len preto, aby nejaký vzťah mali. A po týždni už miluje iného.

Prikláňam sa k tomu, čo napísal Blastbit.
Ja ani netvrdí, predsa, že na ňu máš vybehnúť po týždni s tým, že ju miluješ (dokonca v druhom bode si z toho robím srandu). Presne ako hovoríš, to absolútnu väčšinu žien odplaší. Čo chcem naznačiť je to, že ak sa mi žena páči, ta jej to musíš dať vedieť (po tvojom "naznačiť") veľmi rýchlo, inak máš smolu a iskra pominie. Naviac, neviem či ste si "všimli", ale čím je žena krajšia, tým je vyššia pravdepodobnosť, že tu je niekto iný, kto ju chce tiež (a nie len jeden).. Takže naozaj nie je vhodné "ísť pomaly a nenápadne". Uženieš si akurát pekné j*bky v hlave == je vyššia pravdepodobnosť, že spravíš niečo, čím to poserieš -> furt je tu niekto ďalší, kto ju potom po tebe "prevezme" a on bude ten, s kým sa bude držať za ruku a etc...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Povedal by som, že základom je prejavovanie sexuality a to čím skôr, aby žena cítila, že o ňu máš záujem ako po psychickej stránke tak aj po stránke fyzickej. Pozor, nehovorím o tom, byť úchylný, to nie. Nesmie sa pri tom cítiť nepríjemne, práve naopak. Každý skúsenejší chlap dobre vie, aké dôležité je na začiatku vzťahu alebo spoznávania sa, dať najavo aj záujem o jej telo. Dotyky, dvojzmysly a sexuálne narážky :twisted: robia asi toľko, čo dlhé úprimné rozhovory, vízie do budúcnosti, spoznávanie vašej minulosti a podobne. A jedno bez druhého nefunguje, lebo potom nastane práve takáto situácia.

Inak neviem odkiaľ beriete, že jej vyznal lásku? Vôbec nikde to chalanisko nespomínal :) . Myslím si, že nie je tak hlúpy, aby vybehol na ňu s niečím takým po týždni.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

puma19944 napísal:Tak som sa rozhodol včera že jej poviem na rovinu čo cítim,hoc som to žene vravel prvý krát žiadny strach keďže som si bol istý v tom že ona je natom rovnako...
Myslím, že práve o zbierke motýľov jej nevravel.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

bindo: ad2. " Keďže je to asi prvý krát čo som sa určite zaľúbil "...čiže ju lúbi a urobil to čo pinco ti skopiroval.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Stalo sa mi niečo veľmi podobné. Baba ma sama pozvala von (to som bol neskutočne prekvapený, že ma v tom predbehla), strávil som s ňou super večer. Ešte vtedy sme prakticky do rána volali cez Skype a dohodli si ďalšie stretko. Ďalšie stretko už som zapojil prejavovanie sexuality, všetko vyzeralo vpohode, dotyky, objatia, flirt... Rozlúčil som sa s ňou objatím, vpohode. Tretie rande to vyzeralo ešte okatejšie ako pri druhom. Pri lúčení som sa ju pokúsil pobozkať, ona sa odtiahla a spýtala sa mi že či mi šibe. Povedala, že ona chce byť sama, otočila sa a odišla. :D Bol som tak prekapený, že som sa nezmohol ani na slovo.
Z hlavu mi ju vytĺkol ďalší objekt záujmu, doporučujem aj tebe.
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

Vďaka všetkým za odpovede. Ešte som to skúsil či stoho nejakým zázrakom niečo nebude ale teraz som si už istý že stoho aj tak nič.Skúšal som ignoráciu či sa náhodou neozve sama no samozrejme že sa neozvala ,keď jej napíšem tak len odpovede typu (jj,ok,dobre),ak sa spítam či ide von tak že je unavená alebo sa jej nechce,či ma v piatok niečo v pláne tak áno... Takže túto kapitolu vo svojom živote uzatváram a ide sa ďalej :surrender: :smt006
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No tak uz vies na com si...ono mozno aj záujem mala ale bohvie co sa jej porobilo ze uz ti hentak odpisuje a odbíja.
No svoju šancu už dostala nechce ťa tak si nájdeš inú lebo ak bola pekná tak jej krása nestačí na vztah, vo vztahu uz ide o viac ako len fyzicku pritazlivost.
Napísať odpoveď