Footlocker
Footlocker
Zdravím, chcel by som si objednať tenisky z tejto stránky, lenže nedôverujem príliš platbe vopred a hlavne niekde do zámoria. Chcel by som sa spýtať či ste z tejto stránky kupovali a ako to prebiehalo?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Footlocker
v zámorí sa všade platí vopred pri kúpe cez internet. Keď nedôveruješ, nebudeš mať
Ale pokiaľ je to oficiálna stránka (lebo tú si nenapísal, iba názov obchodu) tak by som sa nebál. Footlocker je dosť veľká sieť, nie sú to nejakí číňania
inak kupovať topánky cez internet je podľa mňa hovadina sama o sebe, veď nevieš ako ti budú sedieť. A kupovať zo zámoria, aby si si sťažil možnosť vrátenia a reklamácie je dvakrát taká hovadina.
inak kupovať topánky cez internet je podľa mňa hovadina sama o sebe, veď nevieš ako ti budú sedieť. A kupovať zo zámoria, aby si si sťažil možnosť vrátenia a reklamácie je dvakrát taká hovadina.
Jasné že je to oficiálna stránka. Kupoval som už veľa tenisiek cez internet a ešte sa mi nestalo že by mi nesadli. Nemám možnosť ísť do Viedne nakupovať tenisky za facku a bohužiaľ v slovenských obchodoch je buď premrštená cena, alebo modely z roku 2004.
Najlepsie je vyskusat si tenisky niekde v obchode na slovensku a potom si take objednat cez net 
K teme: ked objednavas zo zahranicia tak sa skoro vzdy plati vopred
K teme: ked objednavas zo zahranicia tak sa skoro vzdy plati vopred
prosim ta, kde vo viedni su tenisky za facku?Erickk napísal:Jasné že je to oficiálna stránka. Kupoval som už veľa tenisiek cez internet a ešte sa mi nestalo že by mi nesadli. Nemám možnosť ísť do Viedne nakupovať tenisky za facku a bohužiaľ v slovenských obchodoch je buď premrštená cena, alebo modely z roku 2004.
Nikde
tie boty vo viedni stoja celkom dost, este tusim troska viac, ako tu v Stockholme 
Ja som veci z usa kupoval zo stranky eastbay.com, lenze som platil aj dph aj clo, na to sa treba pripravit.
Ja som veci z usa kupoval zo stranky eastbay.com, lenze som platil aj dph aj clo, na to sa treba pripravit.