moj harddisk uz doziva a ne a ne zohnat prasule na novy uz zazil take veci ako pad z dvojmetrovej vysky a asi 5 mensich padov ale vzdy bol v puzdre takom ale normalne ked s nim zatrasiem dost v nom hrka a chrapci jak najaty........ ale ide no len sa nekruti tak rychlo jak by mal inac mi slape vsetko ako hodinky ..........celeron 2400 , radeon 9600 atlantis 256mb , 512 ram...
Mam AMD Sempron 2500+, 512RAM, 80+20GB HDD a GeForce FX5200 128MB a som maximalne nespokojny a to len koli grafike pretoze CSS a BF2 mi na tom slapu dost nahovno a aj CoD2 ked mi hodia smoke to je strasne tu grafiku by som rozmlatil typkom z Nvidie o hlavu jak si to vobec dovolili predavat a napisat nato ze to podporuje DX9.0 je to cista sracka a DX9 aplikacie na tom idu akurat tak 10 FPS a ja som zato dal 2000,- az ma zatrase ked si nato spomenem
ja ma Athlon 64 3000+, taktovyny na 2400Mhz, 1GB ram apacerm, ASUS K8N, Geforce 6600GT, 200GB maxtor.Zatial staci, obcas ma nasere obcas prekvapi.
PS:som zvedavy na Prispevok od TEAC
amd athlon 2500+, 1.5gb ram, nx6600GT.. 320 + 80 GB HDD.... spokojny.. nemam problem s nicim... akurat na konvertovanie videii a ripovanie by som mal radost z Dvojjadroveho CPU
Mam 2.6 Intel, 512 RAM ... Tento stroj mi slape uz vysse 3 rokov bez najmensich naznakov akejkolvek poruchy. Je pravda, ze pomaly odchadza grafa (GeForce FX 5600), ale predpokladam, ze bude stacit len jej vymena. A este jedna vec, pocas tohto obdobia som este nepotreboval reinstal op. systemu. Dobre, nie?
no moj desktop osadeny athlonom 2500+ frci velmi dobre, grafika taka ista ako kinjeril GF FX5600 je dobra ale citim pomaly ze zacina dochadzat, ale ako som dokupil 1GB modul tak to ide lepsie. na to co robim na pc to uplne staci a s notebook-om som spokojny maximalne i ked je to len celeron