World of Tanks
Re: World of Tanks
záleží čo ťaháš na X tier, heavy stojí najviac, možno sa ti nezdalo, ale fakt je taký, že budeš musieť s iným tankom odohrať na ďalšie kredity...ja som si už našiel tanky, ktoré sú free a mám ich hrať na ne, takže už to mám nejak vyriešené
ja som decko
pobavil si...
dalsia hlaska - ucelom hry je dosiahnut tier X
este viac si pobavil...
neviem tu hru hrat
- bez klanovych bitiek, bez strongholds alebo premiovej podpory ci uz uctu alebo gold ammo alebo vyhod mam na publicu win rate 51.61% momentalne, coz za uvedenych podmienok je dobry vysledok, na tigry II mam 80% uspesnost oproti vsetkym majitelom a pomaly sa splham na dalsi rad stripsov...
zarobil som si na X tier na is7ku bez premiaku
ale ano ja som decko co to nevie hrat a zmysel hry vidi v dosiahnuti tieru X...
pevne dufam ze ten tier za akykolvek narod dosiahnes co najskor a v tom momente odinstalujes hru, a chod sa pomalicky balit, v utorok ides do skoly
pobavil si...
dalsia hlaska - ucelom hry je dosiahnut tier X
este viac si pobavil...
neviem tu hru hrat
zarobil som si na X tier na is7ku bez premiaku
ale ano ja som decko co to nevie hrat a zmysel hry vidi v dosiahnuti tieru X...
pevne dufam ze ten tier za akykolvek narod dosiahnes co najskor a v tom momente odinstalujes hru, a chod sa pomalicky balit, v utorok ides do skoly
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tier X je cieľ pre tých, ktorí si pomyslia: "Aha, hra zadarmo, tú musím prejsť. Veď je zadarmo."
To je ako povedať, že cieľ LoL je nazbierať všetkých champov.
A keď už začal Polo-X, tak ja mám 51.68%, tiež všetko v normálnych bitkách bez akéhokoľvek premium. A od cca 5 tieru mám takmer na všetkých tankoch 50-55+% win rate. Dovtedy ma to moc nebavilo, až potom som začal hrať ako tak seriózne.
To je ako povedať, že cieľ LoL je nazbierať všetkých champov.
A keď už začal Polo-X, tak ja mám 51.68%, tiež všetko v normálnych bitkách bez akéhokoľvek premium. A od cca 5 tieru mám takmer na všetkých tankoch 50-55+% win rate. Dovtedy ma to moc nebavilo, až potom som začal hrať ako tak seriózne.
Už som to prestal hrať, ale bez premium som si nahral IS-7 a IS-4. Taktiež Obj. 704 a T-54, to bolo ešte v čase keď medium tanky a TD nemali tier X takže to bol tiež v podstate vrchol.
ano tiez tak podobne to mam... ono imho najlepsie bitky su v tieroch 5 az 8... to su tie prave mastenice 
Lol na X tier sa da zarobit krasne bez PU atd atd, staci hrat rozumne, nastrielat dostatcne a striebornakov budes mat plnu rit.. http://www.targetdamage.com/nations/ tu si pozri kolko by si mal s akym tankom nastrielat aby si bol unicum, Na to aby si zarabal aj na 9ckach a vyssie musis nastrielat "modru/fialovu farbu" ja mam 6k+ bitiek 55% win rate a mam jednu desiatku, ktoru ani nehrajem lebo sa mi to neoplati.., radsej si zahrajem 6,7,8 tier a zarobim a vyssie tiery si kupim ked je na nich akcia... Cize ak mas rozum a vies co kde a ako strielat a venujes pozornost minimape, nemas problem zarobit a dostat na na XT
pripadne sa skus dostat ku nejakym hracom do team battle... ak sa vyhrava sa da aj fajen zarobit..za hodinu v TB sa da bez PU zarobit aj 200k+-, len treba vediet hrat a mat dobrych spoluhracov.
P.S. nemam ani jeden premium tank, vsetky PU tanky ako ltp a ine sracky som hned predal, a premium ucet som mal len vtedy ked ho WG "rozdavalo" za nejake misie. Vsetko ide len treba najprv hru pochopit a potom pouzivat v bitke mozog
pripadne sa skus dostat ku nejakym hracom do team battle... ak sa vyhrava sa da aj fajen zarobit..za hodinu v TB sa da bez PU zarobit aj 200k+-, len treba vediet hrat a mat dobrych spoluhracov.
P.S. nemam ani jeden premium tank, vsetky PU tanky ako ltp a ine sracky som hned predal, a premium ucet som mal len vtedy ked ho WG "rozdavalo" za nejake misie. Vsetko ide len treba najprv hru pochopit a potom pouzivat v bitke mozog
som len okoloiduci ale neda mi nereagovať nato čo tu píšete... čo ma spoločne Premiovy učet s winrateom? mam 13000 bitiek a winrate okolo 57% ale to nema nič spoločne s tym či mam premiak alebo nie...ten mi iba pomáha v zarábani na CW-čka.
každy sa tu oháňa tým že toto som kupil bez premka tamto som kupil...ok to je sice pekne ale skuste si zahrať CWčka s nejakou desiatkovou artynou alebo britskym stihačom...čo hra to 80K do mínusu a keď je tych bitiek 5 za den tak si to spočítajte...
ak chce človek zarobiť a nema na premiak tak musi hrať dosť efektivne...najlepšie s nejakymi šestkami ktore dokažu spraviť pekny bordel...v dnešnej dobe už ani to nie je treba lebo je stale nejaka akcia kde davaju prachy alebo tanky....ja vlastnim 2 premiove tanky no oboje som vyhral...netreba do toho davať velke peniaze...stači hrať a WG sem tam hodi nejaku velku misiu za premiovy tank...pokial viem tak to bola už druha misia o osmičkovy premiak...najprv is6 a teraz t26e4
každy sa tu oháňa tým že toto som kupil bez premka tamto som kupil...ok to je sice pekne ale skuste si zahrať CWčka s nejakou desiatkovou artynou alebo britskym stihačom...čo hra to 80K do mínusu a keď je tych bitiek 5 za den tak si to spočítajte...
ak chce človek zarobiť a nema na premiak tak musi hrať dosť efektivne...najlepšie s nejakymi šestkami ktore dokažu spraviť pekny bordel...v dnešnej dobe už ani to nie je treba lebo je stale nejaka akcia kde davaju prachy alebo tanky....ja vlastnim 2 premiove tanky no oboje som vyhral...netreba do toho davať velke peniaze...stači hrať a WG sem tam hodi nejaku velku misiu za premiovy tank...pokial viem tak to bola už druha misia o osmičkovy premiak...najprv is6 a teraz t26e4
drahy okoloiduci potom asi vies prd o tej hre... premiovy ucet ti ponuka viac zarobku aj pri prehre nehovoriac o vyhre, na kazdy svoj tank si mozes namontovat rozne zvyhodnujuce zariadenia, ktore, coz ty ako premiak nemozes ani tusit, ako velmi zvyhodnuju tvoj tank oproti obycajnemu tanku
minule sme to na klubovom cvicisku porovnavali a vysledok bol naozaj obrovsky rozdiel pri rovnakom tiery aj pribliznom vycviku posadky... ak si vyhodne vyberies tieto zvyhodnenia je to prinajmensom ako mat tank o tier vyssie niekedy aj viac
uz vobec tu nebudem hovorit o gold ammu, to je myslim kazdemu jasne
no a ked si toto zhrnies, tak za bitku dokazes spravit vacsi dmg, znicit viac nepriatelov a tym aj vacsia sanca vyhrat...
ja tieto zvyhodnenia mam len na dvoch tankoch lebo nasporit si len tak 500k za jedno, nie je velmi jednoduche, hlavne ked potrebujem aspon 3 miliony na tanky ktore mam vyskumane ale nemam kredit na ne...
ked si toto cele zratas je jasne ze ten premiak na winrate dosah ma a ak si schopny hrat dobre tak ten dosah je naozaj znacny...
a ono hrat dost efektivne ti nepomoze ak jednoducho chytis hru kde su tvoji spolubojovnici jednoducho lajbavi... ale tam ti nepomoze uz ani premiak, to je udel tej hry
skus vysadit to lsd, pri pocte 13k bitiek by som mal dojem ze mas vacsi rozhlad nad tou hrou... ale nevydalo
minule sme to na klubovom cvicisku porovnavali a vysledok bol naozaj obrovsky rozdiel pri rovnakom tiery aj pribliznom vycviku posadky... ak si vyhodne vyberies tieto zvyhodnenia je to prinajmensom ako mat tank o tier vyssie niekedy aj viac
uz vobec tu nebudem hovorit o gold ammu, to je myslim kazdemu jasne
no a ked si toto zhrnies, tak za bitku dokazes spravit vacsi dmg, znicit viac nepriatelov a tym aj vacsia sanca vyhrat...
ja tieto zvyhodnenia mam len na dvoch tankoch lebo nasporit si len tak 500k za jedno, nie je velmi jednoduche, hlavne ked potrebujem aspon 3 miliony na tanky ktore mam vyskumane ale nemam kredit na ne...
ked si toto cele zratas je jasne ze ten premiak na winrate dosah ma a ak si schopny hrat dobre tak ten dosah je naozaj znacny...
a ono hrat dost efektivne ti nepomoze ak jednoducho chytis hru kde su tvoji spolubojovnici jednoducho lajbavi... ale tam ti nepomoze uz ani premiak, to je udel tej hry
skus vysadit to lsd, pri pocte 13k bitiek by som mal dojem ze mas vacsi rozhlad nad tou hrou... ale nevydalo
-
Sarger
Guru wannabe
jelen: daj tvoj ingame nick.
Premiak podla mna nie je potrebny odkedy zacali davat misie cez ne sa da pekne zarobit. Nekupil som si ani raz premiak a mam winrate 54.22 pri 12 304 bitkach... Nesmiete byt noobici a ono to pojde.
I ked teraz to uz velmi nehravam.
http://www.noobmeter.com/player/eu/walky/500922658/
I ked teraz to uz velmi nehravam.
http://www.noobmeter.com/player/eu/walky/500922658/
drahý polo-x mam slabu pamať takže si tvoj prispevok rozdelim na body a budem ti nato nasledne odpovedať..
- zvyhodnujuce zariadenia to mysliš binokulary stabilizator a taketo vecičky? ak áno tak ti nato odpoviem jednoducho...cely mesiac(neviem kedy presne) bola akcia, že za 50 000 dmg si dostal 200 000 striebornych...o mesiac neskor toto iste ale nie s dmgom ale s nahratymi skusenosťami...tak ak to hraš len 5 dni v tyždni tak si schopny na tomto zarobit milion....
- toto vybavenie nakupujem zásadne iba cez víkendove "špeciálky" ak je nato 50% akcia(čo je raz za čas)...na tom ušetriš pekne prachy a dalšia vec za posledny pol rok bolo neskutočne vela akcii na tuto výbavu čiže ak na nu nemaš da sa vyhrat...stači len splnit dane misie
- gold ammo je mimo mna...použivam to iba v tom pripade že mi dojde normalna municia alebo ak sa hraju klanovky
- tvoj winrate zavisi od toho čo pre tým spraviš ty a čo spravi tym pre teba....ak hraš sám a maš 35% na vyhru tak sa nečuduj že sa nedari a nedokažeš zarobiť...ak hrate traja a ste dobrí tak je to uplne ine...predstav si na X tieri tri schopne baťaky...ovplyvnia celu hru tak že si to nevieš predstaviť
PS: http://www.noobmeter.com/player/eu/jelenlsd/508337635/ a stojim si za tym že s premiovym učtom je jednoduchšie zarobit no to aky si hrač s tym nema nič spoločne...po 2,5 mesiaci som zahral cca 100hier bez premka a nevidel som rozdiel (a to som hral s desiatkami kde su predsa len vačšie výdaje) toť vsjo
- zvyhodnujuce zariadenia to mysliš binokulary stabilizator a taketo vecičky? ak áno tak ti nato odpoviem jednoducho...cely mesiac(neviem kedy presne) bola akcia, že za 50 000 dmg si dostal 200 000 striebornych...o mesiac neskor toto iste ale nie s dmgom ale s nahratymi skusenosťami...tak ak to hraš len 5 dni v tyždni tak si schopny na tomto zarobit milion....
- toto vybavenie nakupujem zásadne iba cez víkendove "špeciálky" ak je nato 50% akcia(čo je raz za čas)...na tom ušetriš pekne prachy a dalšia vec za posledny pol rok bolo neskutočne vela akcii na tuto výbavu čiže ak na nu nemaš da sa vyhrat...stači len splnit dane misie
- gold ammo je mimo mna...použivam to iba v tom pripade že mi dojde normalna municia alebo ak sa hraju klanovky
- tvoj winrate zavisi od toho čo pre tým spraviš ty a čo spravi tym pre teba....ak hraš sám a maš 35% na vyhru tak sa nečuduj že sa nedari a nedokažeš zarobiť...ak hrate traja a ste dobrí tak je to uplne ine...predstav si na X tieri tri schopne baťaky...ovplyvnia celu hru tak že si to nevieš predstaviť
PS: http://www.noobmeter.com/player/eu/jelenlsd/508337635/ a stojim si za tym že s premiovym učtom je jednoduchšie zarobit no to aky si hrač s tym nema nič spoločne...po 2,5 mesiaci som zahral cca 100hier bez premka a nevidel som rozdiel (a to som hral s desiatkami kde su predsa len vačšie výdaje) toť vsjo
taketo vecicky dokazu velke rozdiely, ako som pisal mam to na dvoch tankoch a skusali sme rozdiely na cvicnej mape, nejazdim 5 dni v tyzdni, mam aj zivot a hru mam ako relax nie zivotny ciel... takze nestiham naplnat akcie, ktore ani nesledujem, okrem toho potrebujem cez 3 miliony na nove taky co si asi prehliadol
mne je jedno kedy nakupujes specialky, jednoducho je to brutalny boost ktory si nevyjazdis ale zaplatis a to je markantny rozdiel
gold ammo pouzivas, mne je jedno kedy a preco a kolko, jednoducho ho mas a pouzivat, tym sa vysvetluje cela debata ktoru som ani nechcel zacinat, proste gold ammo...
co pre team spravim, je v publicu absolutne irelevantne, kedze si zavysli na ostatnych hracoch, mapu jednoducho sam nedas ani ked si naladuje gold ammo aj do ...
vysvetlujes to tu ako keby som tu hru v zivote nemal zapnutu...
ak v tom nevidis rozdiel, mas nieco s ocami, hraj tu hru 2 roky bez premiaku a potom sem hod ten tvoj noobmeter a potom sa mozme porozpravat aky si macho man
toto je presne to preco tu hru neznasam hlavne cez prazdniny... deckam kupia priemiovy ucet nech sa bavia a oni tym sprasia uplne celu hru, ziadne strategicke myslenie, ziadna cooperacia, nulova odozva, ved si kupia gold ammo a dobry tank a aj tak s premiovym uctom zarobia tak co... cele zle
mne je jedno kedy nakupujes specialky, jednoducho je to brutalny boost ktory si nevyjazdis ale zaplatis a to je markantny rozdiel
gold ammo pouzivas, mne je jedno kedy a preco a kolko, jednoducho ho mas a pouzivat, tym sa vysvetluje cela debata ktoru som ani nechcel zacinat, proste gold ammo...
co pre team spravim, je v publicu absolutne irelevantne, kedze si zavysli na ostatnych hracoch, mapu jednoducho sam nedas ani ked si naladuje gold ammo aj do ...
vysvetlujes to tu ako keby som tu hru v zivote nemal zapnutu...
ak v tom nevidis rozdiel, mas nieco s ocami, hraj tu hru 2 roky bez premiaku a potom sem hod ten tvoj noobmeter a potom sa mozme porozpravat aky si macho man
toto je presne to preco tu hru neznasam hlavne cez prazdniny... deckam kupia priemiovy ucet nech sa bavia a oni tym sprasia uplne celu hru, ziadne strategicke myslenie, ziadna cooperacia, nulova odozva, ved si kupia gold ammo a dobry tank a aj tak s premiovym uctom zarobia tak co... cele zle
si presne jak všetci priemerni hráči na publicu ktori ani nevedia kto striela akou municiou ale budu im nadavať do goldnoobakov....neviem či ma zmysel to tu rozpisovať lebo si stojiš za tym že bez premiaku sa hrať neda ale ver mi že da.Polo-X napísal:vysvetlujes to tu ako keby som tu hru v zivote nemal zapnutu...
- ano je markantny rozdiel ked si nahodiš výbavu no nesuhlasim s tym že sa neda vyjazdiť...ak nesleduješ špecialky tak tu neplač lebo každy vikend je niečo.
- goldy nepouživam a či mi veriš ale bo nie tak ma to netrapi...každy lepši hrač nepotrebuje premiovu municiu nato aby vedel kde penetrovať.
- to čo spraviš pre tym nie je irelevantne lebo ak si jediny scout v týme a si neschopny tak trpi cely tým
- nepisal som nikde že som macho man ale nejaky chlapik chcel odomna ingame nick tak som tam dal odkaz na noobmeter...inač za ten rok a pol hrania som mal premko platene tak 4 mesiace takže si zase raz mimo
- ja tiež nemam rad prazdniny kvoli tym deckam s goldami....a vieš čo? cez prazdniny to zasadne nehram...a počas roka sa logujem vačšinou až večer keď už všetci spia aby bol public čisty
z toho všetkeho čo si napisal som pochopil že si frustrovany z publicu...ale nechapem prečo sa tak navažaš do mna
jelen na drogach... asi ta sklamem ale ja som presne ten opacny pripad hraca, ktory neriesi ci ma niekdo gold ammo alebo premiak, ba dokonca ak niekdo narieka a stazuje sa na gold ammo tak to ignorujem a ak to neustale spamujem tak moja reakcia je - kup si tiez gold ammo a neplac...
v nasom klane je vacsina hracov s premiakom...
takze tvoje detinske tvrdenie bez podlozenych faktov, ktore je samozrejme chybne ti nevyslo
moj prispevok z 30 aug. tvrdi presny opak co ty, co tak sa naucit citat?
"nikdy som si nekupil premium a do hry nevrazil ani cent a mam jeden tank tier X, coz znamena ze som mal aj 9 tier, ten som predal. to je za rusov
za nemcov mam tier 8 expy hotove a teraz sporim na tier 9 peniaze
americania tier 7 a tiez sporim peniaze...
kdo nenaspori z obycajneho uctu na tier X je bud absolutny amater alebo chce mat za den X tanky s ktorymi potom nevie absolutne hrat... klasicky pripad dnesnych deti ktory chcu hned vsetko a bez namahy, potom si danu vec vazia asi ako uschnute hovno
vsetko sa da, len traba chciet, vytrvat a vydrzat, a to ze prerabas znamena len to ze si vyssiu radu ani nezasluzis, aj napriek tomu ze tato hra je zavisla od ostatnych hracov a nie vzdy je jednoduche bojovat proti dvom timom... aj tak sa to da!!!"
to co spravis sam pre team ak je team neschopny je irelevantne, sam hru nevybojujes ani so 6k dmg, je samozrejme rozhodujuce aky dobry je kazdy hrac a ako dobre dokaze zahrat mapu, no osamoten neznamenas nic, je to totiz timova hra... samozrejme su mapy kedy da hrac aj 10 tankov, no nemusi mat najvacsi dmg hry... toto je cisto zavisle ne time jednoducho...
nie som mimo daj si 2 roky obycajneho uctu... potom sem pastuj link, v com mam byt akoze mimo?
pochopil si to samozrejme zle, ja nie som vobec frustrovany, debilne decka ignorujem, tych sa clovek nezbavi, je to len hra a ja do nej peniaze nevrazam,
je to samozrejme otravujuce a hlavne ked nejaky sikovnik hodi na forum otazku typu bota ktory mu vybojuje tier X, ale v samotnej hre sa sustredim na superov a nie takychto ludi
a k povodnej veci, ze premiovy ucet zarucuje vacsiu moznost vyhier ak je hrac dobry si stojim, staci len taka jednoducha vec ako zrychleny nabijac a pri 10tich strelach je to jedna naviac ktora neraz rozhoduje nie len ci tank prezije ale aj celu hru
v nasom klane je vacsina hracov s premiakom...
takze tvoje detinske tvrdenie bez podlozenych faktov, ktore je samozrejme chybne ti nevyslo
moj prispevok z 30 aug. tvrdi presny opak co ty, co tak sa naucit citat?
"nikdy som si nekupil premium a do hry nevrazil ani cent a mam jeden tank tier X, coz znamena ze som mal aj 9 tier, ten som predal. to je za rusov
za nemcov mam tier 8 expy hotove a teraz sporim na tier 9 peniaze
americania tier 7 a tiez sporim peniaze...
kdo nenaspori z obycajneho uctu na tier X je bud absolutny amater alebo chce mat za den X tanky s ktorymi potom nevie absolutne hrat... klasicky pripad dnesnych deti ktory chcu hned vsetko a bez namahy, potom si danu vec vazia asi ako uschnute hovno
vsetko sa da, len traba chciet, vytrvat a vydrzat, a to ze prerabas znamena len to ze si vyssiu radu ani nezasluzis, aj napriek tomu ze tato hra je zavisla od ostatnych hracov a nie vzdy je jednoduche bojovat proti dvom timom... aj tak sa to da!!!"
to co spravis sam pre team ak je team neschopny je irelevantne, sam hru nevybojujes ani so 6k dmg, je samozrejme rozhodujuce aky dobry je kazdy hrac a ako dobre dokaze zahrat mapu, no osamoten neznamenas nic, je to totiz timova hra... samozrejme su mapy kedy da hrac aj 10 tankov, no nemusi mat najvacsi dmg hry... toto je cisto zavisle ne time jednoducho...
nie som mimo daj si 2 roky obycajneho uctu... potom sem pastuj link, v com mam byt akoze mimo?
pochopil si to samozrejme zle, ja nie som vobec frustrovany, debilne decka ignorujem, tych sa clovek nezbavi, je to len hra a ja do nej peniaze nevrazam,
je to samozrejme otravujuce a hlavne ked nejaky sikovnik hodi na forum otazku typu bota ktory mu vybojuje tier X, ale v samotnej hre sa sustredim na superov a nie takychto ludi
a k povodnej veci, ze premiovy ucet zarucuje vacsiu moznost vyhier ak je hrac dobry si stojim, staci len taka jednoducha vec ako zrychleny nabijac a pri 10tich strelach je to jedna naviac ktora neraz rozhoduje nie len ci tank prezije ale aj celu hru
čital som same veci že premko ti pomože v tomto a v tamtom a dokazal som dať 51% winrate aj bez neho a bla bla bla...sorry ale to mi pride akoby si odsudzoval všetkych ktorí do toho daju peniaze....rychlonabijak? ano je to neskutočna pomoc hlavne pri autoloaderoch alebo pri stihačoch( pri medkach to až tak nepocitujem) ale vraviš že sa to vyjazdiť neda a ty potrebuješ prachy na tank...kukni si http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-brows ... d-special/ ...maš tam všetku výbavu ktorú potrebuješ a nežiadaju od teba žiadne prachy len to aby si hral a aby si ich splnil....preto nechapem prečo do toho miešaš veci že šetriš na tank..veď šetriť sa da aj popri splňani misii.... na tie dalšie veci ti neviem odpovedať...mne nemusiš pisat že treba vydržať a tak...ja ked som si kupil nejaku desiatku tak som s nou jazdil tyžden vkuse a jazdim s nou doteraz...nie som typ čo si kupi tank zahra 3 hry a ide na dalšiu vetvu. Čo sa týka toho dmgu tak dokažeš ovplyvniť hru aj sám...ale keď je tvoj tym totalne neschopny tak nepomože ani 8Kdmg(z vlastnej skusenosti)...ale ako som pisal...ak ste traja v čete tak dokažete otočiť bitku aj o 8 tankov...len treba komunikaciu a skill
btw.1 nikde som nepisal že prerabam na publicu....public a klanovky su niečo uplne ine a keď od teba velitel vyžaduje velke sady + goldy tak ich tam dam a to stoji velke peniaze
btw.2 toho chalana čo hladal bota neriešim...nemože byť kompletny
btw.3 premiak kupeny nemam a v blizkej buducnosti ho ani neplanujem kupiť...to čo som poslal link si si mal pozriet vysledky za posledny tyžden bez premka...žiadny rozdiel. dokonca
progress..preto ti pišem že to s tym nema nič spoločne či človek ma premko alebo nie....ani premiova municia noobakovi nepomože..pri X tiery
btw.1 nikde som nepisal že prerabam na publicu....public a klanovky su niečo uplne ine a keď od teba velitel vyžaduje velke sady + goldy tak ich tam dam a to stoji velke peniaze
btw.2 toho chalana čo hladal bota neriešim...nemože byť kompletny
btw.3 premiak kupeny nemam a v blizkej buducnosti ho ani neplanujem kupiť...to čo som poslal link si si mal pozriet vysledky za posledny tyžden bez premka...žiadny rozdiel. dokonca
progress..preto ti pišem že to s tym nema nič spoločne či človek ma premko alebo nie....ani premiova municia noobakovi nepomože..pri X tiery
i give up... to je ako hadzat kamen do zamrznuteho jazera a cakat ze sa spravia vlnky...
Dávam do pozoru, ak by mal niekto záujem si zahrať so mnou 
http://worldoftanks.eu/cs/content/docs/invitefriend/
http://worldoftanks.eu/cs/content/docs/invitefriend/
-
Sarger
Guru wannabe
Jo jo, to si ten tank rovno naexpi sám.
-
Solo_Kamen
King
Pokial WoT Stále používa iba jedno jadro a pár percent druhého, tak ako tomu bolo ešte minulý rok, tak ten najdrahší notebook je teda riadna blbost, ohladne využitia na túto hru 
-
Sarger
Guru wannabe
Používa a ešte dlho bude. Plus pri ich nevybalansovanom Bugworld engine maju top zostavy problém s touto hrou.