Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Ak si myslel infinity, tak určite stojí za vypočutie aj nová verzia:
Síce možno trošku "over the top", ale možno sa ti zapáči aj táto.
Síce možno trošku "over the top", ale možno sa ti zapáči aj táto.
Bingo, presne toto som myslel! Ďakujem! 
Hensym.. hej, aj túto verziu poznám, aj som na ňu zabudol.. ď!
Hensym.. hej, aj túto verziu poznám, aj som na ňu zabudol.. ď!
Jáj, klasika. 
Ale "I'm an alien, I'm a legal alien", nie je "unbelívibl"
Ale "I'm an alien, I'm a legal alien", nie je "unbelívibl"
nevedel som k čomu prirovnať
ale nevadi
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
viete mi niekto zistit co je to za piesen?
Lukas
:
(pod videom máš aj text)
(pod videom máš aj text)
Zdravim, chcel by som si poradit nie na jednu konkretnu pesnicku, ale skor na interpreta/interpretov, pripadne na klucove slova, ako hladat isty styl hudby.
Hladam nieco ako moderny orchester, cize ziaden spev, ziadna cirkularka alá techno, iba hudobne nastroje ( viem tolerovat zopar elektronickych zvukov, ale vazne s mierou ), v pozadi s vyraznym bubnom. Pisem moderny, pretoze nieco ako Bach, Beethoven ma neberie. Takyto styl hudby by nebol az taky problem najst, avsak pribuda este jedna podmienka - nehladam taku dramaticku, pomalu, romanticku hudbu, prave naopak, akcnu, vybusnu, mozno az agresivnu modernu orchestralnu hudbu, nieco ako ked pozerate akcny film a v nejakej bojovej scene to hra v pozadi. Nieco na ukazku:
(Toto je presny ideal hudby, aku hladam )
http://youtu.be/P2hv0TzGp7k
Brian Tyler ma vo vseobecnosti kvalitnu hudbu, ale nie je to vsetko na tento styl, preto ma zaujima, ci neviete o nejakom composerovi, ktory tvori vylucne akcnu hudbu, pripadne ak mi viete poradit nejaky hint, ako hladat na youtube bez toho, aby som sa musel preklikavat desiatimi videami "epic modern orchestral", aby som nasiel aj nieco zive, nie len uspavanky.
Dakujem.
// sorry, ale neviem vlozit video tak, aby ho zobrazilo
Hladam nieco ako moderny orchester, cize ziaden spev, ziadna cirkularka alá techno, iba hudobne nastroje ( viem tolerovat zopar elektronickych zvukov, ale vazne s mierou ), v pozadi s vyraznym bubnom. Pisem moderny, pretoze nieco ako Bach, Beethoven ma neberie. Takyto styl hudby by nebol az taky problem najst, avsak pribuda este jedna podmienka - nehladam taku dramaticku, pomalu, romanticku hudbu, prave naopak, akcnu, vybusnu, mozno az agresivnu modernu orchestralnu hudbu, nieco ako ked pozerate akcny film a v nejakej bojovej scene to hra v pozadi. Nieco na ukazku:
(Toto je presny ideal hudby, aku hladam )
http://youtu.be/P2hv0TzGp7k
Brian Tyler ma vo vseobecnosti kvalitnu hudbu, ale nie je to vsetko na tento styl, preto ma zaujima, ci neviete o nejakom composerovi, ktory tvori vylucne akcnu hudbu, pripadne ak mi viete poradit nejaky hint, ako hladat na youtube bez toho, aby som sa musel preklikavat desiatimi videami "epic modern orchestral", aby som nasiel aj nieco zive, nie len uspavanky.
Dakujem.
// sorry, ale neviem vlozit video tak, aby ho zobrazilo
INT_21h a čo tak Two steps from hell, alebo x-ray dog?
Vdaka. Nie je to sice uplne to co hladam, ale lepsie ako nic. Dik.
hľadám skladby zo seriálu Kobra 11 8.séria, 10.epizóda
-
Blackout147
Medium Expert
Caute, nepoznate pesnicky podobne typu cantina band song -https://www.youtube.com/watch?v=K9OFa_Od-78 , mortal kombat theme - https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA , proste nieco zaujimave a zive vhodne na zvonenie
diky
pls, nevie niekto ako sa volá pesnička na začiatku filmu prci prci prcičky 3 svadba?? Vopred díííík
-
JeffHardyy
Light Professional
jaaaa9888 :
toto?
toto?
Áno, díki moc 
-
rocketter23
Medium Expert
Neviete niekto nazov jednej starej pesnicky spieva tam muz a zena a v refrene je nieco night.. je to dost chytlave urcite to niekto pozna 
-
Lick
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
vy to urcite poznate, ja ani za boha neviem zistit nazov toho theme songu tu vo videu, zacina to priblizne od 4:00 to s tymi zenami, dakujem
-
JeffHardyy
Light Professional
Lick
myslím že to je toto, bolo to napísane v komentároch
myslím že to je toto, bolo to napísane v komentároch
nazov pesnicky od michaela ktora hra od 1:00 do 2:14 ?
caute mozem vas poprosit o nazov pesnicky ktoru som nasiel na kazete a prerobil do mp3? ale chcel by som to pozret na nete v nejakej lepsej kvalite, ak bude niekto vediet vopred vdaka
tu je ten song
tu je ten song