Zdravím,
Otázka mierená skôr na realitne schopných hojkáčov. Hľadám v centre BA nejakú zariadenú samostatnú nepriechodnú izbu pre jednu osobu. Samozrejme som prešustroval všetky weby, portály a fóra, filtroval si výsledky cez google a neviem čo ešte, ale aj tak nie som schopný nájsť ponuku za cca 150e. Väčšinou ak je to za 150, tak je izba zdieľaná.
Je podľa vás možné vôbec natrafiť na webe na takúto ponuku (myslím v súvislosti s danou cenou a lokalitou)?
Je mi jasné, že najlepšie ponuky sa riešia stále cez známosti (vždy to tak bolo a vždy aj bude), preto by som sa touto cestou chcel spýtať, či niekto o niečom nevie, prípadne aspoň nevie o nejakej finte, ako sa dostať k lacnejšiemu ubytku v BA, než je to, čo sa dá nájsť na nete a bežne si to prezrú tisícky ľudí. Ďakujem.
Samostatnú izbu v BA - staré mesto
-
ChallengerQo
Expert
Re: Samostatnú izbu v BA - staré mesto
ja som byval pri racianskom myte za 170 v samostatnej izbe, ale nemal som k dispozicii kuchynu.. cize uz aj preto bola ta cena taka ako bola.. a bolo to v podstate na cierno, nikdy som nic nepodpisal a peniaze isli na ruku.
tiez si hladam ubytko v tej lokalite ako ty, no rozpocet mam 200-250euro... vela stastia, ak sa ti podari take ubytovanie najst, mal by si si v ten den aj podat loto.
tiez si hladam ubytko v tej lokalite ako ty, no rozpocet mam 200-250euro... vela stastia, ak sa ti podari take ubytovanie najst, mal by si si v ten den aj podat loto.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na 90% v tej cene urcite samostatnu izbu nenajdes a uz vobec nie v tomto obdobi, ked najviac ludi hlada ubytko a prenajimatelia to patricne vyuzivaju
. Tiez sme minuly rok v tomto case hladali byt, inzerat bol vonku par minut a uz bolo vsetko obsadene.. vela stastia. My sme nasli byt na bazosi, majitelka vravela, ze ho mala napisany 10 minut a uz sme boli treti co jej volali.. Urcite sa vyhni realitke ak chces usetrit, bud tam bude provizia alebo vyssi mesacny poplatok.
stare mesto je najdrahsia cast BA.
150 je mokry sen
a ano presne preto je taka cena za zdielanu izbu, ked ju vynasobis 2x, dostanes izbu aj sam.
sam byvam v starom meste a mam aj dost problemy - vid moje temy ohrievac,vlhkost, susedia.
je tu problem zaparkovat, dost bytov je v povodnom stave, tj ze je vzdy daky problem.
ale tak GL, dakedy motyka vystreli a daco sa najde.
150 je mokry sen
sam byvam v starom meste a mam aj dost problemy - vid moje temy ohrievac,vlhkost, susedia.
je tu problem zaparkovat, dost bytov je v povodnom stave, tj ze je vzdy daky problem.