fei tuke kurzy

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
peterkollar
Expert
Expert

fei tuke kurzy

Príspevok od používateľa peterkollar »

Caute, prosim vas aky mate nazor na http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/priji ... avne-kurzy ? oplati sa to alebo su to vyhodene peniaze ? mate s tym niekto osobne skusenosti ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: fei tuke kurzy

Príspevok od používateľa brm »

Ak chceš študovať po dlhšej pauze (napr. si x rokov robil a po x rokoch sa rozhodneš, že si ideš spraviť túto vysokú školu), je to dobrý nápad na osvieženie matematiky. Taktiež, ak ideš na FEI zo školy, ktorá sa matematike venuje minimálne (napr. Obchodná akadémia a podobne).
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

presne tak, ak nevies matiku, tak sa ti takyto kurz zijde. Fyzika a elektrotechnika uz asi menej...
peterkollar
Expert
Expert

piton: preco fyzika a elektrotechnika menej ? su to lahsie skusky ? zas elektrotechniku mam az v letnom semestri tak nvm ci to nezabudnem dovtedy..
nepoznate niekto nahodou tych profesorov u ktorych su tie kurzy ? a nebude nahodou na prvych prednaskach v podstate odprednasane to iste co je na tych kurzoch ?
btw: idem z gympla, tento rok som maturoval, mal som 50% z externej matury..

diki za odpovede :)
piton
King
King

peterkollar napísal:piton: preco fyzika a elektrotechnika menej ? su to lahsie skusky ? zas elektrotechniku mam az v letnom semestri tak nvm ci to nezabudnem dovtedy..
nepoznate niekto nahodou tych profesorov u ktorych su tie kurzy ? a nebude nahodou na prvych prednaskach v podstate odprednasane to iste co je na tych kurzoch ?
btw: idem z gympla, tento rok som maturoval, mal som 50% z externej matury..

diki za odpovede :)
nepovedal by som, ze lahsie... Ked si z gympla tak by mali byt prave tazsie, teda aspon elektro. Ja som svojho casu (a long time ago) bol na kurze elektro a jednak som do leta zabudol a hlavne preberane ucivo nemalo vela spolocneho s tym co bolo na predmete v letnom semestri (to sa mozno zmenilo a je to lepsie). Ale uskodit to neuskodi...
Matiku, ked si nou nie si isty, myslim, ze to moze pomoct. Neviem u koho presne su tie kurzy.
peterkollar
Expert
Expert

Písal som mail M. Klesc-ovi (vedúci KMTI FEI TUKE ) a on mi odpísal "Ucitelia z Katedry matematiky a teoretickej informatiky FEI TU."
Do dnes musím poslať prihlášku ak tam chcem ísť- http://web.tuke.sk/fei-km/sites/default ... t-2014.pdf .
piton
King
King

matikari su viac menej vsetci dobri ;-)
Napísať odpoveď