Monitor
-
Daniel9911
Professional
Monitor
Ahojte dnes som pozeral film na PC a zrazu čierna obrazovka ale zvuk išiel. Tak som si myslel, že mám niečo s grafikou ale skúsil som to aj na druhom PC a tam mi naštartoval úvodná obrazovka a potom čierna obrazovka pri bootovaní systému a potom mi na par sekúnd naskočil zase obraz a zase čierna obrazovka. Mali ste podobný problém ? na jedom fóre mi písali, že to môže byť kondenzátor lenže moc sa v tom nevyznám, že ktorí kondenzátor môže byť na vine. A tiež mi písali, že oprava v servise môže stáť aj 50 euro, tak teraz neviem či sa vôbec oplatí dávať opravovať alebo kupovať nový. Ale už dva či tri dni mi vibrovala obrazovka takže asi to už začalo skôr. Čo by ste mi odporúčali ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Monitor
Graficka karta, tam asi moc nevymyslis. Mozno nastal len studeny spoj, mozno je uz uplne znicena, tazko povedat. Ty doma asi tazko najdes, ze kde je chyba. Odporucam skusit inu graficku kartu a ak tak, kupit potom novu.
-
Daniel9911
Professional
Tak napojil som ten monitor aj na iný PC a to isté mi to robilo. Terajší PC mi ide bez problémov na starom monitore CRT. Takže asi Monitor odišiel zajtra ešte skúsim zavolat opravárovi, nech mi spraví diagnostiku a povie koľko by stála oprava a podla toho asi zvážim či sa oplatí dať opraviť alebo kupovať novú. Ale keď už nový Monitor tak aký by ste odporučili chcel by som niečo do 120 euro 22" minimum. Mám už novší PC takže mám aj HDMI výstup.hojko napísal:Graficka karta, tam asi moc nevymyslis. Mozno nastal len studeny spoj, mozno je uz uplne znicena, tazko povedat. Ty doma asi tazko najdes, ze kde je chyba. Odporucam skusit inu graficku kartu a ak tak, kupit potom novu.
Pises ako Madar. Takze je zly monito, treba to napisat. LCD ti tazko bude niekto opravovat, to rovno novy. Tem o monitore do 120 eur je tu dostatok, staci pozriet poradnu pri kupe.
-
Daniel9911
Professional
jasne ale asi to bude podsvietenie tu je video :