logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
- Prílohy
-
- hojko-cs4-legal.zip
- (578.95 KiB) 118 stiahnutí
Veď máte grafika, nie? Niekto robil predchádzajúce logá (neviem kto, nechce sa mi to hľadať). Mohli ste sem dať nejakú výzvu na logo s predstihom, ak ten grafik nemohol spraviť logo.
-
audiotrack
VIP
nikoho nemáme zazmluvneného, aj ten "grafik" to robí zadarmo a tiež len vo voľnom čase. Ak spraví niekto iný, odľahčí jeho ramená
Places ako 5-rocne dievca.rados915 napísal:Veď máte grafika, nie? Niekto robil predchádzajúce logá (neviem kto, nechce sa mi to hľadať). Mohli ste sem dať nejakú výzvu na logo s predstihom, ak ten grafik nemohol spraviť logo.
Nemas skicar? Cas sa krati...
-
Grim
Darca
...vybral som si prvý školský deň...
- Prílohy
-
- hojko-cs4-legal kopie.png (41.69 KiB) 1482 zobrazení
Vidno ze to bola 3 minutova robota Grim ale nahodou sa to podarilo 
Ahaaaa. A ja že táto téma je o tom, aby sa diskutovalo o logu a celkovo o grafike. Som nevedel, že človek nemôže vyjadriť negatívny názor na niečo. A ak ho náhodou vyjadrí, tak je automaticky vyzvaný, aby to spravil lepšie.
V PS robím príležitostne, ak potrebujem niečo ja alebo nejaký kamarát. Neovládam všelijaké triky, skôr iba základy. Ale keď inak nedáš. Idem si stiahnuť vaše logo a spraviť niečo, čo nebude dokonalé ani úžasné, ale podľa mňa to bude vyzerať krajšie ako tá machuľa vľavo hore.
// Nech sa páči. Je mi jasné, že grafickú súťaž by som nevyhral, ale neskončil by som ani posledný
- Prílohy
-
- hojko-logo-den-ustavy-sr.jpg (27.31 KiB) 1438 zobrazení
-
- hojko-logo.jpg (58.65 KiB) 1438 zobrazení
Grim - fail, tema bola den ustavy, nie skola vola.
rado915 - tak vidis, nie je jednoduche spravit logo. To co si sem dal, tiez nie je ziadna vyhra.
Dnesne logo nie je jedno z najkajsich, ale nie je ani zle "ako zo skicara". Radsej budte druhy krat konstruktivnejsi, ako len tupo kritizovat. Ako napisal audio, dvorneho "logovaca" nema forum uz nejaku dobu, preto vdaka kazdemu, kto pride aspon s nejakym proaktivnym pristupom.
rado915 - tak vidis, nie je jednoduche spravit logo. To co si sem dal, tiez nie je ziadna vyhra.
Dnesne logo nie je jedno z najkajsich, ale nie je ani zle "ako zo skicara". Radsej budte druhy krat konstruktivnejsi, ako len tupo kritizovat. Ako napisal audio, dvorneho "logovaca" nema forum uz nejaku dobu, preto vdaka kazdemu, kto pride aspon s nejakym proaktivnym pristupom.
"Ako len tupo kritizovať". Takže takí členovia fóra, ktorí nikdy nerobili s grafikou nemôžu vyjadriť svoj názor na logo, ak je škaredé? Veď ak sa mi niečo nepáči, dám to najavo. To ale hneď neznamená, že by som mal automaticky prísť s niečím lepším...
Ja som bol v PS 15min. Nebudem za tým sedieť hodinu, len aby som niekomu niečo dokázal.
Ja som bol v PS 15min. Nebudem za tým sedieť hodinu, len aby som niekomu niečo dokázal.
-
Grim
Darca
kinjeril: v tvojom príspevku si neurčil tému...

//inak akože kľudne na zajtra pacnite moje logo, keď sa nikto iný neprihlási, mne je to fuk...
...tak som vychádzal z predchádzajúceho, kde bolo tém určených viac...kinjeril napísal:rados915, Grim - dajte vase navrhy na logo. Dnes do 19:00, aspon jedno. Ak nie, mate odomna -5k.
...inak súhlasím s rados915 - to, že to neviem spraviť lepšie neznamená, že nemôžem vyjadriť kritiku...a myslím si, že obidvaja sme spravili lepšie logo, ako toto, aj keď by som sa s ním určite nikde neotŕčal...a to je dôvod, prečo sa nehlásim na tvorbu lôg...audiotrack napísal:vždy sme tu písali, že kto chce, môže spraviť. To že bude deň ústavy viete dostatočne dopredu. Býva každý rok, a vždy v rovnaký deň. A to isté platí aj o ostatných sviatkoch. Nikdy nám od nikoho neprišlo len tak logo, že tu máte, spravil som. Tak aj keby bolo v skicári za 10 minút. Aspoň tých 10 minút obetoval pre toto forum, narozdiel od vás. Najbližšie bude 15. septembra Sedembolestná, alebo ak ste veľmi aktívni ako to tu prezentujete môžete na zajtrajší prvý školský deň alebo na 50000 užívateľov. Nech sa páči, som zvedavý koľko návrhov príde
iné weby majú celý rok jedno logo, my sa snažíme obmieňať a ešte sa nepáči. Vieš si predstaviť koľko času je za tými všetkými logami za celý rok? Keby aj trvalo 10 minút, ročne sa ich spraví na desiatky. A že radšej žiadne ako toto.. bol čas kedy sme nemenili lebo odišiel uplink a nepáčilo sa vám, chceli ste tématické loga. Komu sa nepáči, nech zavre forum a vráti sa zajtra keď tam to logo už nebude
//inak akože kľudne na zajtra pacnite moje logo, keď sa nikto iný neprihlási, mne je to fuk...
Mne sa pacia obe loga co sem pani dali. Mozno by chcelo do buducna zvolit temu a nech si vyberu.
-
Scorpion90
King
Ak by bola anketa, podla mna by vyhralo Radove logo. U mna teda suverenne. Tym nezhadzujem to prve logo..
-
hojko
Site Admin
Grim: Pouzil som tvoje logo, avsak nesedi tam prechod. To je prave problem pri komprimacii do jpeg/png, ze to nikomu nesedi. Preto mi to posielaju ako PSD subor a ja si to uz sam komprimujem.
-
Grim
Darca
...aha, to som nevedel...asi si to už opravil, keďže ja žiadnu líniu prechodu nevidím...
-
audiotrack
VIP
hojko má zle nastavený monitor, večne pindá
Nikto tam chybu nikdy nevidel, to je taká bájna chyba, niečo ako lochnesska príšera alebo bigfoot.
inak to radosove logo je zlé. To že nerobí s PS je jedna vec, ale v tomto nevidím ani žiaden nápad. Pomeniť farby písmenok? To ako vážne? Iba to ti chýbalo ku šťastiu? Namiesto horizontálnych pruhov dať vertikálne? Úprimne s rukou na srdci, myslíš že keby sme sem dali také logo, že by sa neozvalo viac ľudí ako vy dvaja? Aj keby bola realizácia omnoho kvalitnejšia?
inak to radosove logo je zlé. To že nerobí s PS je jedna vec, ale v tomto nevidím ani žiaden nápad. Pomeniť farby písmenok? To ako vážne? Iba to ti chýbalo ku šťastiu? Namiesto horizontálnych pruhov dať vertikálne? Úprimne s rukou na srdci, myslíš že keby sme sem dali také logo, že by sa neozvalo viac ľudí ako vy dvaja? Aj keby bola realizácia omnoho kvalitnejšia?
Ja som to robil 15min. Písal som, že nebudem za tým sedieť hodinu, rozmýšľať ako to spraviť lepšie, hľadať grafiku do loga a pod. Mohol som spraviť také isté, ako ty, t.j. mapu Slovenska s vlajkou a nejaké texty k tomu. Ale to by tu zasa niektorí vypisovali, prečo som neprišiel s vlastným návrhom.
Ale viac to tu už riešiť nebudem. Ako vidím, vy zelení sa budete obhajovať za každej situácie, takže je zbytočné sa s vami hádať. Ja mám ako dlhoročný člen fóra právo vyjadriť svoj názor. To ale hneď neznamená, že musím v danej veci prísť s niečím lepším. Len vy ste to zobrali moc akčne.
END.
Ale viac to tu už riešiť nebudem. Ako vidím, vy zelení sa budete obhajovať za každej situácie, takže je zbytočné sa s vami hádať. Ja mám ako dlhoročný člen fóra právo vyjadriť svoj názor. To ale hneď neznamená, že musím v danej veci prísť s niečím lepším. Len vy ste to zobrali moc akčne.
END.
-
audiotrack
VIP
ja som to logo nerobil
A vlastne ani neviem kto ho robil, tiež bolo pre mňa prekvapením že máme logo, lebo mi žiadne na mail neprišlo. Videl som ho prvýkrát až tu na fore, takže nikoho neobhajujem, resp. neviem koho obhajujem. Len som rovnako ako ty vyjadril názor. Nebolo najlepšie, ale aspoň bolo. A keby bolo také ako si spravil ty, ozvalo by sa viac ľudí.
-
Fabo
Hardcore addict
Podla mna je radosove logo o dost lepsie nez to co bolo.
-
hojko
Site Admin
Grim, audiotrack: Nic som neopravoval, z toho PNGcka by som asi moc nevykuzlil. Rovnaky problem bol aj s logami, ktore robil uplink. Tiez nikde nevidel problem, ale treba sa pozriet z uhlu. Cvakol som to aspon mobilom, ale moc to nevidiet. Pri fotke z fotaka to vidiet pekne, ten prechod proste nesedi. Chyba sa neprejavu v kazdom prehliadaci, tusim IE alebo Chrome to zobrazuje normalne, problem ma urcite Firefox.
-
Grim
Darca
...ja viem, že ma zase ukrižujete, ale musím vyjadriť svoj názor...toto logo sa mi tiež nepáči...prečo furt ten krikľavý modrý font? To neexistujú jemnejšie farby? Celé fórum je pastelové a v logu drrrb, farba jak za tri groše...toto logo má určite rovnakého autora ako to posledné...jediné čo vyzerá fajn, je to šampanské s pohárikmi...