V poslednom čase, keď sa niekam ponáhľam ma začína skrúcať v žalúdku, potom na záchode musím zažívať to riedke hovnenie, neviete ako proti tomu nejaké lieky, stáva sa Vám to tiež častejšie???
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2014, 21:13)
Nemôže byť to napr. problém v mojom stravovaní, či malý príjem vitamínov???
Problémy s trávením
-
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Re: Problémy s trávením
Skús vynechať sacharidy, prípadne mlieko a mliečne výrobky na 1-2 týždne a uvidíš..
-
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
neviem, lebo ja som si všimol, že ak je stolica bez pachu, tak to charakterizuje častý konzum teplých jedál, tvrdá stolica hlavne jedenie mäsitých jedál a veľmi krémová stolica s veľmi vysokým obsahom smradu skôr pitie studeného džúsu na ráno, čiže záleží proste asi aký celkový obsah má vysratá stolica
Ja len nechápem, ako sa môže takýto mamľas ako ty takto prezentovať na fóre. Keby si mal 15 rokov a šľahala puberta s tebou tak to pochopím, ale údajne máš 47 rokov, ale rozum na úrovni primitíva. To čo je za téma? Sa nevieš vpratať do kože?
47 rocnu Hello Kitty rozpravajucu o srackach beries vazne?pinco napísal:Ja len nechápem, ako sa môže takýto mamľas ako ty takto prezentovať na fóre. Keby si mal 15 rokov a šľahala puberta s tebou tak to pochopím, ale údajne máš 47 rokov, ale rozum na úrovni primitíva. To čo je za téma? Sa nevieš vpratať do kože?
pridať vlákninu (jablčná/kukuričná/ryžová vláknina, ovesné otruby, psyllium, inulín,..10-15g denne aspoň 1-2 z toho), inak skús zaradiť potraviny s obsahom vlákniny (vločky, zemiaky, fazuľa,..+ príjem zeleniny).