Zdravím, pri inštalacii win 8 v časti kde chcem formátovať disk nemôžem pokračovať lebo mi tam nenájde žiadne jednotky, presne chyba: Nepodarilo sa nájsť žiadne jednotky. neviete kde môže byť chyba? inštalujem to do notebooku. za rady vopred ďakujem
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2014, 20:36)
práve som tam skúšal hodiť sedmičku a hádže mi tu istú chybu..
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2014, 21:41)
nenačitáva hdd ani v setup-e nebude hdd odpalený alebo čo?
inštalácia win 8
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: inštalácia win 8
Notebook pred instalaciou isiel normalne??? Ukazuje ho v biose???
Skor si myslim, ze disk je nastaveny ako sata disk a tvoja instalacka ho nenajde. Treba skusit v biose prepnut na legacy mode, resp. emulated sata/pata.
Skor si myslim, ze disk je nastaveny ako sata disk a tvoja instalacka ho nenajde. Treba skusit v biose prepnut na legacy mode, resp. emulated sata/pata.
nie notebook prestal ísť z ničoho nič, vypol sa a už mi nenabehol win, najprv som myslel že iba spadol windows tak že to preinštalujem ale nechce mi ho nájsť v biose, skúšal som prepínať aj tie mody nič nepomohlo, keď som tam vložil hdd z iného nb tak ho bez problémov našlo..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V tom pripade je mozne, ze odisiel disk. Idealne riesenie by bolo skusit disk v notebooku na inom pocitaci, resp. notebooku a zistit, ci v inom pocitaci funguje, ci ho detekuje bios a podobne. Ak nie, tak potom sa popozeraj po novom disku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mal som raz podobný problém, chyba bola v disku 
moze byt vadny disk, alebo chybaju ovladace radica (ale to nepredpokladam, nakolko NTB mavaju standardne radice)