Prehravanie filmov cez DLNA s titulkami
Prehravanie filmov cez DLNA s titulkami
Vytvoril som DLNA siet vsetko funguje tak ako ma (prehravanie filmov na TV cez DLNA) az na jednu vec
Problem je ten ze pri prehravani niekedy neprehra titulky.
napr mam tam 6 filmov (avi, mkv) + titulky (srt)
3 filmy mi prehra vpohode a nacita aj automaticky titulky zvysne 3 film spusti vpohode ale titulky nenacita.
Titulky aj film maju rovnaky nazov, skusal som aj prepisat tie ktore nejdu (aj film aj titulky) na kratsi nazov, namiesto . (medzi slovami) som dal _ alebo medzeru, porovnaval som aj titulky ktore idu a ktore nejdu maju rovnake kodovanie 1250, skusal som aj stiahnut ine titulky - bez uspechu
TV je Samsung 40ES6710 + router LinkSys EA-6300
aj TV aj router maju najnovsi FW
nemate nahodou niekto podobny problem alebo neviete v com moze byt problem ?
Problem je ten ze pri prehravani niekedy neprehra titulky.
napr mam tam 6 filmov (avi, mkv) + titulky (srt)
3 filmy mi prehra vpohode a nacita aj automaticky titulky zvysne 3 film spusti vpohode ale titulky nenacita.
Titulky aj film maju rovnaky nazov, skusal som aj prepisat tie ktore nejdu (aj film aj titulky) na kratsi nazov, namiesto . (medzi slovami) som dal _ alebo medzeru, porovnaval som aj titulky ktore idu a ktore nejdu maju rovnake kodovanie 1250, skusal som aj stiahnut ine titulky - bez uspechu
TV je Samsung 40ES6710 + router LinkSys EA-6300
aj TV aj router maju najnovsi FW
nemate nahodou niekto podobny problem alebo neviete v com moze byt problem ?
-
vladenko007
VIP
Re: Prehravanie filmov cez DLNA s titulkami
Skúsil by som ešte takúto vec. Titulky k nejakému filmu ktoré TV otvorí by som prepísal na názov filmu v ktorom titulky fungujú. Tie čo su k tomu filmu by som na chvilku dal preč aby neboli 2 rovnaké. Viem že by nepasovali k tomu filmu vôbec ale aspoň by som vedel či je problém v nich alebo vo filme. A tak isto aj naopak titulky ktoré funguju zmeniť na názov nejakého filmu kde nechceli isť.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
alebo skusit dat titulky natvrdo do obrazu, podobny problem mam aj ja napr. ale pri prehravani cez sat. prijimac, no kupil som novu tv, ktora uz ma integ. usb a odtial zatial ide vsetko vratane titulkov
Popripade skus este ANSI kodovanie
Popripade skus este ANSI kodovanie
nechce sa mi prerabat film.
Cez USB mi ide vsetko vpohode ale ide o to ze sa mi to nechce stale pripajat k PC a potom zase k TV ked takto to viem urobit naraz.
Cez USB mi ide vsetko vpohode ale ide o to ze sa mi to nechce stale pripajat k PC a potom zase k TV ked takto to viem urobit naraz.
ja som skusil takto zdielat filmy s pc. telka samsung ue6340. dal som zdielat priecinok s filmami. ale ked ho najdem v telke a spustim nejaky filmy tak nejde. nepodporovany format ale vypise cosi zo sietou pripojenie. kde moze byt chyba ?
-
Daniel9911
Professional
Ahojte ja mám TV Samsung UE32EH5300W a tiež mam DLNA používam program Serviio (staršiu verziu) a v pohode mi prehrá aj titulky. Nie všetky formáty mi prehráva ale s mkv problém nie je niekedy tie staršie avi neprehrá ale tam to prekonvertovať v freemake video converter a potom to už ide.
skusal som xy dlna serverov a jediny, ktory mi korektne zobrazuje vsetky titulky a prehra vsetky formaty atd (napr. hevc) je Universal media server 4.3.1
vyskusaj, snad bude fungovat aj tebe..
vyskusaj, snad bude fungovat aj tebe..
-
Sphinx
Addict
DLNA je celkovo na avi+tit nepouzitelne nepodporuje to korektne nespravis nic vzdy sa najde format ktory ti to ani neprehra .. najlepsie je mkv s titulkami kt. su muxnute uz priamo do videa
-
hojko
Site Admin
Titulky priamo vo videu je jeden velky otras a prave preto sa to nerobi. Dovodov je viacero od moznosti zmeny titulkov (po oprave chyb v preklade), zmena jazyka, format a velkost pisma atd...