Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Presne tak, skoda tych kolies a kolotocarskych rohozi.
Som robil trochu poriadky v telefóne, našiel som v ňom tieto fotky:
AVIATION SPARK PLUGS: POWERED BY OVB
Ako fixnúť poškodený nárazník alá KS:
Táto EČV sa mi veľmi páči..
Toto mi vybehlo do cesty priamo z Mekáča..
AVIATION SPARK PLUGS: POWERED BY OVB
Videl som už tiež pár luxusnejších (je nová Octavia luxusná? meh, asi nie..) áut s tým logom OVB. Vcelku by ma zaujímalo o čo ide, zrejme sú to firemné autá, ale keďže firemná politika je za každú cenu neprezradiť, že som OVB do posledného momentu..tak celkom nechápem.
Tá cilka býva neďaleko nás, no zaujímavé na tom je že to auto som asi nikdy nevidel šoférovať tú cilku, ale len jej muža.. 
etc.. no som rád, že existuje nejaká žena Cilka, lebo väščinou som zatiaľ poznal len kravy Cilky a som si nebol istý, či nie je tá značka podľa nej.. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som pred par dnami videl prvy krat novu Teslu S v Trenčíne. Mala spz Noveho Mesta. Nestihol som to odfotit lebo to bolo v meste
Pokiaľ viem, tak logo OVB si dávali tí, ktorí si zarobili na auto prostredníctvom OVB. Zažil som to párkrát na ich víkendovom školení, keď takúto udalosť označkovania auta oslavovali šampanským. Dodnes nechápem.begbeee napísal:Videl som už tiež pár luxusnejších (je nová Octavia luxusná? meh, asi nie..) áut s tým logom OVB. Vcelku by ma zaujímalo o čo ide, zrejme sú to firemné autá, ale keďže firemná politika je za každú cenu neprezradiť, že som OVB do posledného momentu..tak celkom nechápem.
Každopádne sa chlapec nemá čím chváliť, že si zarobil na jazdené auto z AAA. Ale taktiež možno pôvodný OVB majiteľ to auto predal do AAA a nový majiteľ, ktorý ho z AAA kúpil, si myslí, že to znamená nejaký zvýšený výkon, niečo ako chiptuning.. 
Minulotýždňovka.. no neviem, ale podľa mňa táto láska už dlho trvať nebude..
A včera večer som na jednom aute videl na zadnom skle veľkými písmenami KJSMNTK.. žeby sa majiteľ inšpiroval na tej blbosti, čo minulý týždeň behalo po Internete? Skúsim odfotiť, ak tam ešte dnes ráno bude stáť..

Minulotýždňovka.. no neviem, ale podľa mňa táto láska už dlho trvať nebude..
-
tacosi
Moderátor
Kosice-saca namestie pri zmrzline
Ale hlaska je to dobra
Ale hlaska je to dobra
-
Fabo
Hardcore addict
By sme si tam mohli dat niekedy stretko,vidim ze to tam oblubujeme viaceri 
KJSMNTK som snad videl vo stvrtok v Auparku v garazach. Nejaky starsi hatch?
KJSMNTK som snad videl vo stvrtok v Auparku v garazach. Nejaky starsi hatch?
No posledné týždne som tam takmer každý deň, dnes večer tam bol po dlhšej dobe doslova nátresk! 
KJSMNTK.. hej, presne.. stará čierna rachotinka, ešte má niečo farebné na streche. Aj dnes stál na tom mieste celý deň, šiel som okolo neho tam aj späť, ale nechcelo sa mi kvôli nemu zastavovať a vyťahovať mobil z vaku na chrbte..
KJSMNTK.. hej, presne.. stará čierna rachotinka, ešte má niečo farebné na streche. Aj dnes stál na tom mieste celý deň, šiel som okolo neho tam aj späť, ale nechcelo sa mi kvôli nemu zastavovať a vyťahovať mobil z vaku na chrbte..
Ja som zas išiel na očnú pohotovosť v Žiline a zaujal ma pred ňou tento kúsok
Toto som dnes odfotil v podzemných garážach Bratislavského Avionu.
sice to nie je porsche, ale neprajem nikomu podobny odkaz od "kosičov" trávy..
-
Yos
Professional
To je "Indianove" z Vyvolenych. Dom ma este "krajsie" pomalovany.Noobsz DJ napísal:Toto som dnes odfotil v podzemných garážach Bratislavského Avionu.
to je nieco podobne ako na kazdej druhej octavke najdes zivicovu nalepku V//RSRob3Rt0 napísal:TDI od M division:))
Toto je skor recesia, teda aspon to TDI. Neviem posudit, ci to je naozaj Mko, ale uz som videl nalepku TDI na jednom silnom benzinovom aute, len teraz si nespominam ani na typ a fotku nenajdem uz vobec.
Mko to urcite nieje pretoze to je 4 dverove 
E36 M3 sa robila aj ako sedan, ale hento kazdopadne urcite Mko nie je, preto ma to zaujalo, ze zrovna TDI si tam vycapit a nie ako recesiu.... pri tych neustalych narazkach medzi koncernovymi tdi vs bmw