blue screen
-
Daniel9911
Professional
blue screen
Ahojte dnes mi 3 krát za sebou padol systém, lenže sa vôbec nevyznám v blue screen viewer. Pozrel by sa mi niekto nato ? V prílohe sem pridám rar súbor. Ďakujem
- Prílohy
-
- dumps.rar
- (60.94 KiB) 20 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: blue screen
Chyba adresovania pamate, tu mas tri chyby, hod si to do Googlu:
ntoskrnl.exe+edf22
ntoskrnl.exe+39936d
ntoskrnl.exe+e25fe
Vyzera to tak, ze by problem mohol byt s RAM, idealny by bolo spravit ten cez MemTest86. Tiez sa pozri cez ovladaci panel - system - rozsirene systemove nastavenia - vykon - nastavenie - spresnenie - virtualna pamat..., ze co tu mas za hodnotu a ze ci mas zapnutu virtualnu pamat. Pripadne sprav odtial screen a pridaj ho sem.
V pripade druhej chyby, ktoru som sem dal (39936d) sa castokrat v Googli spomina aj virus, resp. trojsky kon/rootkit. Takze by bolo mozno najskor otestovat pamat a potom, ak test prejde bez problemov, tak spravit antivirovy test.
ntoskrnl.exe+edf22
ntoskrnl.exe+39936d
ntoskrnl.exe+e25fe
Vyzera to tak, ze by problem mohol byt s RAM, idealny by bolo spravit ten cez MemTest86. Tiez sa pozri cez ovladaci panel - system - rozsirene systemove nastavenia - vykon - nastavenie - spresnenie - virtualna pamat..., ze co tu mas za hodnotu a ze ci mas zapnutu virtualnu pamat. Pripadne sprav odtial screen a pridaj ho sem.
V pripade druhej chyby, ktoru som sem dal (39936d) sa castokrat v Googli spomina aj virus, resp. trojsky kon/rootkit. Takze by bolo mozno najskor otestovat pamat a potom, ak test prejde bez problemov, tak spravit antivirovy test.
-
Daniel9911
Professional
Takže som spravil MemTest a tiež som pozrel aj do výkonu, v prílohe mám screen aj s memtestu aj z výkonu. Ale asi budem mat chybnú Ram podla toho testu. Ram mam 8GB v PC .
Predpokladám, že máš pár 2x4GB, môžeš skús jednu vybrať a spraviť opäť ten memtest, možno nájdeš, ktorá z toho páru je chybná. Tak môžeš dočasne fungovať iba s jednou 4GB ramkou, kým nekúpiš nové. Prípadne ak sú tieto 8GB v záruke, určite ich reklamuj.
-
Daniel9911
Professional
predpokladáš zle, hovoril som im nech mi tam dajú 2x4GB ale oni mi tam dali 1x8GB a PC mam zablomobvaní takže asi budem musieť čakať kým mi ho reklamujú. Ale aspoň mám šťastie, že mi funguje ako tak aj starý PC. Ramky nevymieňajú kus za kus ak sú vadne ? alebo treba čakať 30 dní kým ich testujú ? Moderná doba a na reklamáciu treba čakať 30 dní to by mali vymieňať kus za kus ako to robí napr. Alza s HDD.
No RAMku asi budu tazko opravovat cize urcite kus za kus. To ale neznamena ze urcite nebudes cakat 30 dni. Maju na to zo zakona narok.
-
hojko
Site Admin
Chybna RAM, takze zhanaj inu nove pamate, resp. reklamacia.
Kto Ti skladal PC a dal blombu?Aká je to RAM a na akej frekvencií beží?
-
hojko
Site Admin
Blombu si netreba vsimat, to nema so zarukou nic spolocne. Zaruka plati na komponenty podla zakona a nejak smiesna nalepka sa moze aj na hlavu postavit, ked je raz zaruka zo zakona, tak to plati.