Informácie o software, ankety...
kapo4
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kapo4 »

Zdravím,

mám Windows XP SP2 a asi pred týždňom sa mi objavilo hlásenie, že ma odlásili, pretože používam zastaranú verziu.
Keď si stiahnem novú, tak mi píše GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll).

Našiel som tri možné riešenia - SP3, Windows 7 alebo staršia verzia Skypu. Pri tretej možnosti sa mi objaví prvý zmienený problém. Na môj starý notebook nemá zmysel inštalovať nič z toho, už som to skúšal.

Vedel by niekto o nejakom riešení, prosím?
yoggy

Re: Skype

Príspevok od používateľa yoggy »

stiahni si ešte starší skype
kapo4
Light Expert
Light Expert

no práve, že sa mi nepôjde prihlásiť a napíše tam, že používam starú verziu, takže ma odhlásili.
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dasti555 »

Chce to SP3 na Windowse :)

Staršia verzia musí fungovať. Aj keď na ntb kde mám tiež XP to naposledy chcelo mať novšiu verziu inak nechcelo prihlásiť. Tak som nainštaloval SP3 and updatol skype a problem fixed.

Prepáč moc som nečítal celý tvoj problém iba ten kernel32.dll som tam videl tak som hneď začal. Písať čiže nič nové si sa odo mňa nedozvedel. Čiže moja rada bud SP3 ale pá pa skype :/. Čo je podľa mňa somarina aby takto "vydierali".
kapo4
Light Expert
Light Expert

SP3 som už nainštaloval a spomalilo mi to notebook, takže som sa vrátil k SP2
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Asi budeš v tom prípade bez skypu pokiaľ niekto nepozná nejaký spôsob ako to ofajčit ale já to nie som.

To že spomalilo ntb hej to som si všimol aj já ale nie je to až tak môj ntb čiže mi to je celkom jedno.
Sær
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sær »

Keďže píšeš že máš starší laptop tak asi najlepšie riešenie bude hodiť DualBoot s lubuntu alebo podobným lightweight linuxom (popr. skúsiť Linux Mint). Skype tam pôjde, prehliadače tam pôjdu, médiá tam pôjdu... Akurát na hry sa budeš prepínať na Win.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

práve by som prešiel priam na linux a hry aj tak nemá moc zmysel hrať ak mu winXPsp3 ide pomaly, to nech hrá flash hry.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

kapo4 to mas co za notas? :lol:

ja som mal
intel pentium 4 - 1,4GHz
ram 1 GB
hdd 40 GB
intel gma 965-64 MB grafika
a xp sp3 mi islo svizne
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

kapo4 napísal:SP3 som už nainštaloval a spomalilo mi to notebook, takže som sa vrátil k SP2
Sp3 je tuším náročnejšia na RAM takže ak máš možnosť dať viac, tak by to mohlo byť riešenie.
Teraz máš akú veľkú ramku?. Na sp3 aspoň 1GB aby to šlo svižne ako napísal typek61
kapo4
Light Expert
Light Expert

intel celeron 500 @ 2.00GHz
ram 1 GB
hdd 80 GB

Skúšal som rôzne linuxy cez USB bez inštalácie na disk, ale stále bol problém so stiahnutím skypu. Vedel by niekto nainštalovať skype (odskúšať, či funguje) a poslať sem link na iso súbor?

Poprípade ak by existovala časť SP3, ktorú skype vyžaduje a dala by sa stiahnúť bez nutnosti sťahovať celý SP3, bolo by to super.

Skúšal som aj linux cez virtual box, ale nespustilo mi to alebo bol neuveriteľne pomalý.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

linux cez virtual box je kktina lebo je to ešte pomalšie. Btw akoto, že ti nešlo stiahnúť skype v linuxe ? Veď to len stiahneš cez aplikácie. Aký linux si tam mal ? Osobne by som použil práve nejaký linux na tom PC, napr ubuntu, kubuntu alebo xubuntu.
Napísať odpoveď