logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Šampáňo je pekné, aj celé logo by nevyzeralo zle, keby tam fakt nebola tá agresívna modrá. Súhlasím teda s Grimom. Na druhej strane, ľudia čo to robia to robia vo voľnom čase, a každé jedno tématické logo poteší. Snáď niekedy skúsim spraviť aj ja.
Gratulujem fóru k 50 tisícom, a taktiež 50 000. užívateľovi.
Neviem, ako to tu chodí. Vyhlasujú sa nejaké "eventy", sviatky, atď., ktoré by mali mať vlastné logo, alebo mám uznať ja za vhodné, ktoré za to stoja? (Ak by som chcel nejaké spraviť)
Gratulujem fóru k 50 tisícom, a taktiež 50 000. užívateľovi.
Neviem, ako to tu chodí. Vyhlasujú sa nejaké "eventy", sviatky, atď., ktoré by mali mať vlastné logo, alebo mám uznať ja za vhodné, ktoré za to stoja? (Ak by som chcel nejaké spraviť)
to je niekto zatazeny na tu hnusnu modru farbu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
9. sept: Deň obetí holokaustu a rasového násilia
13. sept: Medzinárodný deň čokolády, Svetový deň prvej pomoci
15. sept: Sedembolestná Panna Mária
21. sept: Svetový deň Alzheimerovej choroby
22. sept: Svetový deň bez áut
28. sept: Medzinárodný deň nepočujúcich, Svetový deň srdca
13. sept: Medzinárodný deň čokolády, Svetový deň prvej pomoci
15. sept: Sedembolestná Panna Mária
21. sept: Svetový deň Alzheimerovej choroby
22. sept: Svetový deň bez áut
28. sept: Medzinárodný deň nepočujúcich, Svetový deň srdca
-
Silmer
Darca
pomali kazdy den je niecim zaujimavy. K 13 Septembru - Medzinárodný deň programátorov
http://kalendar.azet.sk/medzinarodne/
http://kalendar.azet.sk/pamatne-dni/
http://kalendar.azet.sk/medzinarodne/
http://kalendar.azet.sk/pamatne-dni/
Najlepšie pripomenutie tohto dňa je, že zabudnete to logo dať..hojko napísal:21. sept: Svetový deň Alzheimerovej choroby
-
audiotrack
VIP
len prosím žiadneho demitru ani dvojičky 
Tak som tak narýchlo skúsil deň čokolády na 13.9., možno nikto nevytvorí iné/lepšie, tak aby bolo aspoň niečo, ak sa bude aspoň trochu páčiť.
- Prílohy
-
- den_cokolady.jpg (59.26 KiB) 1535 zobrazení
-
- preview.jpg (95.89 KiB) 1535 zobrazení
Mne sa páči.
pekne, ale viac by sa mi pacilo keby cez "hojko" bola struktura cokolady
Ono asi bola snaha, aby to logo vyzeralo, že je akoby z čokolády.. ale akosi nevyšlo. 
Veru, je to celkom ťažké dosiahnuť to na takom rozmere a s takým fontom. 
Skúsil som pridať čokoládovú tabuľku.
Skúsil som pridať čokoládovú tabuľku.
- Prílohy
-
- den_cokolady2.jpg (55.69 KiB) 1502 zobrazení
Možno keby si tú tabuľku nahol trochu nabok a celé to logo dal o niečo svetlejšie. Inak, ak si niekto neprečíta, že je deň čokolády, tak si skôr pomyslí, že je deň hovna.
Nič vzlom, snaha sa každopádne cení..
Nič vzlom, snaha sa každopádne cení..
Skúsim. 
Ono tekutá a rozpustená čokoláda vždy vyzerala a vždy vyzerať ako hovno bude no, to je jej nedostatok aj v reálnom svete.
Ono tekutá a rozpustená čokoláda vždy vyzerala a vždy vyzerať ako hovno bude no, to je jej nedostatok aj v reálnom svete.
Ja som narychlo skusil nieco na Medzinarodny den nepocujucich 28.9., ale asi to prenecham skusenejsim 
- Prílohy
-
- den_nepocujucich_v1.png (38.09 KiB) 1454 zobrazení
-
- den_nepocujucich_v2.png (39.12 KiB) 1454 zobrazení
Tak, do tretice? 
- Prílohy
-
- den_cokolady3.jpg (57.46 KiB) 1418 zobrazení
A nemala by mat cokolada prave uhly medzi dielikmi? Taketo sikme posobia divne, aj ked ladia s pismom. Ale odhliadnuc od toho je to celkom dobre logo.
pippo: napad dobry, ale ani jeden znak mi k tomu nesedi, skor by som tam zakomponoval nieco z tohto: https://www.google.sk/search?q=deaf+log ... CAgQ_AUoAQ
Ten prvy vyzera akoby bol proti hudbe a druhy ako keby hudbu pocuval, preto by som volil oficialny znak nepocujucich.
pippo: napad dobry, ale ani jeden znak mi k tomu nesedi, skor by som tam zakomponoval nieco z tohto: https://www.google.sk/search?q=deaf+log ... CAgQ_AUoAQ
Ten prvy vyzera akoby bol proti hudbe a druhy ako keby hudbu pocuval, preto by som volil oficialny znak nepocujucich.
Hensym.. som chcel niečo vyskúšať, som našiel jeden tutorial.. a dostal som presne taký istý výsledok ako Ty.. 
Tak tu som niečo skúsil spatlať svoje prvé logo ku dňu čokolády, možno by sa chcelo pohrať s tou mláčkou čokolády, lepšie vytvarovať.. ale inak je to asi rovnaké hovienko.. hehe! pippo.. to druhé sa mi páči..
Tak tu som niečo skúsil spatlať svoje prvé logo ku dňu čokolády, možno by sa chcelo pohrať s tou mláčkou čokolády, lepšie vytvarovať.. ale inak je to asi rovnaké hovienko.. hehe! pippo.. to druhé sa mi páči..
Jop, štýl písma je podľa tutu, ktorý mám už dlhšie v záložkách, preto som si zvolil túto tému. Aj preto som spomínal, že to nie je najlepší font pre čokoládu, lebo na nejakom pekne oblom fonte by sa dalo vyhrať s roztečenými písmenami a podobne. Dávnejšie som robil taký plagát, išlo síce o vodné písmo, ale princíp rovnaký. 
-
audiotrack
VIP
ono by bolo lepšie tie loga posielať mne alebo hojkovi na mail a tieto detaily potom dolaďovať súkromne cez správy, lebo takto oberáte ľudí o pocit prekvapenia. Keď sa potom to logo nahodí a dá sa na fb, tak nebude mať žiadne ohlasy, žiadne reakcie... bude to nuda, lebo ho každý videl dva týždne každý deň v tejto téme v 10 variantoch
to logo pre nepočujúcich sa mi páči, to druhé. Zaujalo ma, ale keď gothar napísal ako to vníma tak fakt to vyzerá ako keby hudbu počúval. To logo nepočujúcich je dosť nudné, možno by sa dalo použiť aj niečo iné. Napríklad strojček alebo niečo iné
Tá čokoláda nič moc, ale na čokoládu bývajú vždy slabé logá. Vybral si si asi jednu z najťažších tém. Keď si spomeniem aké boli pred rokom či dvoma, ak odmislím uplinkov humor s dvoma černoškami tak je to vždy na 90% to isté. Tam nie je moc čo vymyslieť. Ale keď čierna vyzerá ako hovienko, tak dajte bielu, s hrozienkami či orieškami, kakaové bôby alebo hocičo iné
to logo pre nepočujúcich sa mi páči, to druhé. Zaujalo ma, ale keď gothar napísal ako to vníma tak fakt to vyzerá ako keby hudbu počúval. To logo nepočujúcich je dosť nudné, možno by sa dalo použiť aj niečo iné. Napríklad strojček alebo niečo iné
Tá čokoláda nič moc, ale na čokoládu bývajú vždy slabé logá. Vybral si si asi jednu z najťažších tém. Keď si spomeniem aké boli pred rokom či dvoma, ak odmislím uplinkov humor s dvoma černoškami tak je to vždy na 90% to isté. Tam nie je moc čo vymyslieť. Ale keď čierna vyzerá ako hovienko, tak dajte bielu, s hrozienkami či orieškami, kakaové bôby alebo hocičo iné
Jesenne logo nebude? Tusim sa na to zabudlo.