Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Chcel by som sa spýtať na jednu skutočnosť. Prečo v poslednej dobe ma veľmi často odhlasuje z fóra, ak mám zaškrtnuté aby som zostal stále prihlásený a cookies vôbec nemažem? X krát sa mi stalo, že som písal príspevok, a keď som chcel pridať obrázok do prílohy, okamžite ma to hodilo na prihlásenie sa. Tak som sa prihlásil a chcel som znova dať obrázok do prílohy. Ale zasa to odo mňa pýtalo prihlásenie. Takto to spravilo aj 3x, kým som mohol normálne pridať prílohu. Robili sa nejaké zmeny na fóre, alebo to len mne začalo takto blbnúť? Trvá to cca 3 dni.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby si sa obtazoval precitat si par poslednych prispevkov, tak zistis ze sa to riesi...
-
masterdead
SysAdmin
mali ste problemy s odhlasovanim aj dnes?
-
Fabo
Hardcore addict
Ja nie.
Dnes ani ja.
ak vam tato info pomoze, neodhlasilo ma uz velmi dlhu dobu, pouzivam viacero IP z SR/CR a ako prehliadac Operu
lebo pisal cez tapatalk
-
tacosi
Moderátor
dnes ani u mna nie.masterdead napísal:mali ste problemy s odhlasovanim aj dnes?
-
masterdead
SysAdmin
Tak tieto informacie ma velmi tesia 
Ja som dnes bol dva krát odhlásený. Preto som sem aj písal, či sa robili nejaké zmeny.
-
tacosi
Moderátor
mna skor tesi,ze tu mame schopnych ludi ochotnych riesit tieto veci co najskor 
Ak to tu už niekto nespomínal - pri registrácii treba heslo s malými aj veľkými písmenami, ale v požiadavkoch na heslo to nie je spomenuté.
-
audiotrack
VIP
Neviem z kade mas tie male a velke pismena v hesle, lebo nic take nie je pravda. Kludne mozes mat heslo len z malych alebo iba z velkych pismen ak chces. Na heslo okrem dlzky nie su ziadne podmienky
Asi to bude tým, že mi asi 10x vyhodilo, že heslo nespĺňa podmienky - až po zmene veľkosti písma mi ho vzalo.
-
hojko
Site Admin
Ano, je tam niekde chyba. Teraz som skusil registraciu a hoci pisalo, ze musi obsahovat pismena a cisla, tak tam bolo ptorebne mat aj velke pismeno. Zmenil som to docasne a teraz je potrebne zadat len velke a male pismena. Vdaka za upozornenie.
-
Grim
Darca
...toto mi vyskakuje posledné dni...na každej stránke, ktorú otvorím vrámci fóra...
// Keď kliknem na viac informácií, tak vypíše toto:
// Keď kliknem na viac informácií, tak vypíše toto:
Why was my content blocked?
If you are browsing on an encrypted connection (https://), Opera checks to ensure that all parts of the site are encrypted. If Opera detects that any live elements of the page, for example scripts, plugins, or frames, are being served by an open connection (http://), it will block the insecure content. This means parts of the page may not display properly.
Opera advises against allowing insecure content to load into an encrypted connection. The best way to protect your sensitive information is to interact only with secure content. When Opera detects insecure content and blocks it, a Content blocked warning will appear in the right side of the combined address and search bar.
If you do not care about the security of your connection with the site, you can click the warning to show an Unblock button. This button will allow the blocked content to be loaded onto the page, and the security badge will change to show an open padlock, reminding you that you've allowed insecure content to display on an encrypted connection.
To vyzera na kravinu Opery. Logicky sa tu pouzivaju scripty, tych je v zdrojaku plno, este aj Adsense a Analytics sa dotatocne natahuju. Pravdepodobne to sposobila aktualizacia Opery.
-
hojko
Site Admin
Grim: Robi to len na fore??? Len v Opere??? Aku verziu Opery mas??? Neprebehla uz spomenuta aktualizacia Opery???
-
Grim
Darca
...bez aktualizácie (aspoň myslím, nič som si nevšimol), robí to aj na youtube...v FF to nerobí...verzia Opery 24.0.1558.64