Zmiznuté videá

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Zmiznuté videá

Príspevok od používateľa BookEditor »

Ahojte, pri kopírovaní cca 160 ks videoklipov som asi zazmätkoval (nepamätám si presne, ako som postupoval, je to už pár dní dozadu). Každopádne, zmizla mi asi polovica videí (prvých 80 ks), čo som zistil až dnes, keď som ich potreboval. Recuva ani TuneUp Undelete nič nenašli, v koši takisto nič nie je.
Buď som používal kombináciu Ctrl+X a Ctrl+V a nastala nejaká chyba alebo som videá na skopírovanie omylom zle označil a skopíroval len časť a zvyšok potom vymazal. Nejde mi však do hlavy, prečo sa práve tých 80 videí nedá obnoviť. Pri použití spomínaných dvoch programov mi nájde všetky možné či staré, či aktuálne videá, ktoré som vymazal, ale tých 80 prvých videí ani za svet.
Rád by som sa opýtal, či existuje ešte nejaká šanca na záchranu. (okrem nejakých predražených pánov-obnovovačov)
Ďakujem, K :plus:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zmiznuté videá

Príspevok od používateľa brm »

Ak Ti nepomohli utilitky ako Recuva, tak asi už nič nepomôže. Buď sa už tie videá na disku fyzicky prepísali alebo nastala naozaj nejaká záhadná chyba. Nemôže byť, že si tie videá omylom presunul do nejakej inej zložky? Ak vieš ich názov, skús dať vyhľadať.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Re: Zmiznuté videá

Príspevok od používateľa BookEditor »

Nemôže. Akurát som dal do vyhľadávača názvy tých videí. Našlo mi len súbory CPI, ktoré sa pridávajú v kamere k videám a mali by obsahovať info o videu. Ale video nič...
Napísať odpoveď