Co-op a MP hra- Hľadám

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
RedWariorSVK
Amateur
Amateur

Co-op a MP hra- Hľadám

Príspevok od používateľa RedWariorSVK »

Ahojte. Chcem sa spýtať, či niekto nepozná nejakú Survival hru, ako napr. The Forest, ale Multiplayer, najlepšie Co-op. Ak je možné tak prosím hry zdarma alebo nejaké za rozumnú cenu. Vďaka :)
PS a už mi to neblokujte -_-
Neuralizer
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Co-op a MP hra- Hľadám

Príspevok od používateľa Neuralizer »

tu mas survival /co-op / free-to-play
http://store.steampowered.com/app/304930/
nechcem byt zly :D ale ja ked hladam hru tak pouzivam google a nevytvaram tu zbytocne 3 krat tu istu temu
ale tak niekto nevie pouzivat google, co uz :)
RedWariorSVK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RedWariorSVK »

Ahá super takže budeš nadávať keď ani nevieš prečo to tu dávam kur*a asi že logicky som kur*a najskor na googli hľadal ty mantak...
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

Neviem co je na tom logicke, ja ked som napisal do googlu "survival coop games" naslo mi stovky hier,
ale ak mas k tomu taky agresivny pristup sa necudujem ze si nic nenasiel, nabuduce pomoc od ludi nehladaj.

A neviem kde vidis v mojom prispevku nadavku, ak by som ti chcel vynadat, tak by to vyzeralo inak.
To ze niekto nevie pouzivat google je normalna vec, poznam vela takych ludi, za to ťa ja neodsudzujem.
A okrem ineho viem preco vytvaras tretiu temu, lebo si jednoducho nedodrziaval pravidla fora.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

RedWarrior tak manták si tu jedine ty. Skusíme to ešte raz dobre? http://lmgtfy.com/?q=survival+coop+games
Chlapec ti poradil dobrú hru a na ostatné tu máš google. Či chceš ešte aby ti niekto napísal všetky hry toho žánru v abecednom poradí lebo si lenivec? Byť mod tak s tykým prístupom máš ban.
Napísať odpoveď