Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
je to popová pesnička kde nazačiatku je žena pracujúca asi v reštike a pracuje práve za pultom v kuchyni s múkou
to je jediné čo si pamätám, nejaké tipy?
Na 99% nie, ale skúsim.
-
slapstick44
Amateur
Poradí mi prosím niekto s názvom piesne? Rovnakú reklamu v poľskej verzii som ju videl s inou piesňou, podobnou a spievala ju Lenka. Tejto sa ale nemôžem dopátrať. VĎAKA.
Je celkom mozne, ze to je napisane priamo pre nich. Podla textu som nic nenasiel a to je dost nezvykle.
Pocut tam toto:
Pocut tam toto:
Pri tych hrubo zvyraznenych slovach si nie som isty (ani to s nimi velmi nedava zmysel), ale ani pri googleni po uryvkoch som nebol uspesny.Even if the sun is sparkling gold, even if the sky is star blue, every time I see your smile I feel good, I am in the birdy mood.
-
slapstick44
Amateur
Ja som to taktiež hľadal podľa slov, no rovnako som bol neúspešný. Možnosť, že to bolo nahraté priamo pre nich, mi vôbec nenapadla. Každopádne ďakujem za odpoveď a za snahuGothaR napísal:Je celkom mozne, ze to je napisane priamo pre nich. Podla textu som nic nenasiel a to je dost nezvykle.
Pocut tam toto:
Pri tych hrubo zvyraznenych slovach si nie som isty (ani to s nimi velmi nedava zmysel), ale ani pri googleni po uryvkoch som nebol uspesny.
V reklamách je to celkom bežné, aj minule tu niekto hľadal pesničku tuším, ktorá neexistovala, napísaný bol len úryvok pre reklamu.
Lebo v Maďarsku a neviem ešte kde je táto reklama ako píšeš s hudbou od Lenky.
Lebo v Maďarsku a neviem ešte kde je táto reklama ako píšeš s hudbou od Lenky.
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater neviem ci vam to pojde ale ako sa vola ta pesnicka prosim vas
-
JeffHardyy
Light Professional
TomoKX :
v komentároch sa píše že by to malo byť toto
v komentároch sa píše že by to malo byť toto
OUKEJ DIKY MOC 
hľadám:
1. túto skladbu
2. skladbu z "mini upútavky" na film Útek z väzenia bežiaca na Markíze. znie to ako niečo elektronické
1. túto skladbu
2. skladbu z "mini upútavky" na film Útek z väzenia bežiaca na Markíze. znie to ako niečo elektronické
-
JeffHardyy
Light Professional
Snajper2 :
1.
1.
Nie som si istý, či je to tá upútavka, ktorú chceš, TV nepozerám, ale tuším chodí upútavka na film so Stallonom a Schwarzeneggrom, a pesnička je tam tuším Everybody Wants to Rule the World od Lorde.
Nie som si istý, keď je zapnutá TV a počujem to, vždy sa otočím ale nikdy si nevšimnem, aký je to film.
Nie som si istý, keď je zapnutá TV a počujem to, vždy sa otočím ale nikdy si nevšimnem, aký je to film.
ahojte
potreboval by som zistiť nazov pesničky a samozrejme skupiny čo ju spieva pomôžete mi
Tu posielam video ukažku
Ďakujeeem
Takže našiel som si to je to skupina SIGNÁL
Tu som dal konkrétne video SIGNÁL - U hajičku, ľudová pieseň
potreboval by som zistiť nazov pesničky a samozrejme skupiny čo ju spieva pomôžete mi
Tu posielam video ukažku
Ďakujeeem
Takže našiel som si to je to skupina SIGNÁL
Tu som dal konkrétne video SIGNÁL - U hajičku, ľudová pieseň
ako sa vola ta pesnička čo hra v tomto teasery na film??
dik za akukolvek info
dik za akukolvek info
Hitman, v komentároch to potom napísali
(len vo videu ju dali bez spevu)
to nieje ono. neviem, ako to opísať, ale bola to len taká pár sekundová upútavka s názvom filmu bez komentáru. už si nie som istý, ale myslím, že tam zneli bicie a gitara. bolo to také elektronické. škoda, že je už po tomHensym napísal:Nie som si istý, či je to tá upútavka, ktorú chceš, TV nepozerám, ale tuším chodí upútavka na film so Stallonom a Schwarzeneggrom, a pesnička je tam tuším Everybody Wants to Rule the World od Lorde.
Ahojte, včera som počul v Gate v Avione jednu piesen a neda mi spat 
Zapametal som si len z refrenu - You and ME
Podla hlasu to spieval černoch, na štýl rnb, take niečo pomale. Ak to niekto pozna ma u mna pivo
Zapametal som si len z refrenu - You and ME
Podla hlasu to spieval černoch, na štýl rnb, take niečo pomale. Ak to niekto pozna ma u mna pivo
h.olub : Lighthouse family - Free ?
nazdar hladam pesnicku s podkladom na sposob johny cash hurt
Zdravím,
nepozná niekto názov beatu, ktorý bol v jednom videu Tatra Banky, keď tam bol Rytmaus? Finančná akadémia sa to tuším volalo.
Prikladám ukážku z webu. Chcel by som to v lepšej kvalite. Myslím, že je to z netu, z nejakej stránky, ktorá sa zaoberá práve tvorbou kadejakých beatov, jinglov a pod.
Vďaka.
nepozná niekto názov beatu, ktorý bol v jednom videu Tatra Banky, keď tam bol Rytmaus? Finančná akadémia sa to tuším volalo.
Prikladám ukážku z webu. Chcel by som to v lepšej kvalite. Myslím, že je to z netu, z nejakej stránky, ktorá sa zaoberá práve tvorbou kadejakých beatov, jinglov a pod.
Vďaka.
- Prílohy
-
- Tatra Banka Beat.mp3
- (3.75 MiB) 597 stiahnutí