Mám taký problém. Mám skript ktorý po stlačení na tlačidlo pridá ďalšie polia/to funguje ako má/
Chcem pomocou javascriptu zadefinovať výšku. Prvotne to ide ale keď chcem aby pridalo/pripočítalo/ výšku určitej hodnoty tak to neurobí.
Neviem prečo mi to nejde, Chcek by som poprosiť či by sa niekto na to nekukol a nepovedal kde mám chybu.
Tu je ten kód:
Kód: Vybrať všetko
<script>
fields = 0;
function addSkolu() {
if (fields != 5) {
document.getElementById('novaSkola').innerHTML += "------------------------------------------------------------------------------<input name=\"odVz\" type=\"text\" class=\"inputText2\" id=\"odVz\" size=\"5\" value=\"Od\" onblur=\"if(this.value == \'\') { this.value=\'Od\'}\" onfocus=\"if (this.value == \'Od\') {this.value=\'\'}\"/><input name=\"doVz\" type=\"text\" class=\"inputText3\" id=\"doVz\" size=\"5\" value=\"Do\" onblur=\"if(this.value == \'\') { this.value=\'Do\'}\" onfocus=\"if (this.value == \'Do\'){this.value=\'\'}\"/><input name=\"skola\" type=\"text\" class=\"inputText4\" id=\"skola\" size=\"30\" value=\"Škola\" onblur=\"if(this.value == \'\') { this.value=\'Škola\'}\" onfocus=\"if (this.value == \'Škola\') {this.value=\'\'}\"/><input name=\"odborVz\" type=\"text\" class=\"inputText5\" id=\"odborVz\" size=\"30\" value=\"Odbor\" onblur=\"if(this.value == \'\') { this.value=\'Odbor\'}\" onfocus=\"if(this.value == \'Odbor\') {this.value=\'\'}\"/>";
fields += 1;
} else {
document.getElementById('novaSkola').innerHTML += "<br />Len 6 škôl je povolených";
document.form.add.disabled=true; vyska = vyska + 120;
}
}
var vyska=80;
function addVys(){
vyska = vyska + 120;
}
document.getElementById('stylos').innerHTML = "<style> .wizard > .content{min-height:"+vyska+"em;}</style>";
</script>
.
.
.
.
.
.
<input name="odVz" type="text" class="inputText2" id="odVz" size="5" value="Od" onblur="if(this.value == '') { this.value='Od'}" onfocus="if (this.value == 'Od') {this.value=''}"/><input name="doVz" type="text" class="inputText3" id="doVz" size="5" value="Do" onblur="if(this.value == '') { this.value='Do'}" onfocus="if (this.value == 'Do') {this.value=''}"/><input name="skola" type="text" class="inputText4" id="skola" size="30" value="Škola" onblur="if(this.value == '') { this.value='Škola'}" onfocus="if (this.value == 'Škola') {this.value=''}"/><input name="odborVz" type="text" class="inputText5" id="odborVz" size="30" value="Odbor" onblur="if(this.value == '') { this.value='Odbor'}" onfocus="if (this.value == 'Odbor') {this.value=''}"/>
<div id="novaSkola">
</div>
</td></tr>
<tr><td height="30" valign="bottom" align="center"><input type="button" onclick="addSkolu(); addVys();" name="add" value="Pridať ďalšiu školu" class="nextSchool" /></td></tr>
Vopred ĎAKUJEM za každú odpoveď.